Ontdek iedere twee maanden nieuwe speciaalbieren!

Om lekker thuis op de bank te genieten van de beste, nieuwste en ambachtelijk gebrouwen bieren. Geselecteerd door de Beer en zijn Smaakpanel.

Voor jezelf

Heb je trek in speciaalbier? Laat je om de twee maanden verrassen met bier dat afgestemd is op jouw unieke smaak! Weet je niet waar je mee wilt beginnen? Doe dan de smaaktest!

Bestel een abonnement voor jezelf

Als cadeau

Speciaalbier is speciaal. Laat staan als cadeau. En al helemaal als abonnement! Geef nu een abonnement met per keer 6 of 12 bieren cadeau. Bestel de boxen snel

Geef een abonnement cadeau

Inclusief veel extra’s:


Beer in a Box Garanties

Onze garanties ende beloftes:
– iedere twee maanden een nieuwe box
– de keus tussen 6 of 12 bieren
– altijd op pauze te zetten
– per dag opzegbaar, altijd
– betalen kan gemakkelijk via automatische incasso


Wat onze klanten zeggen

De Beer wil maar 1 ding. Dat zijn klanten blij worden van alle nieuwe smaken en geuren die ze samen met hem ontdekken. Daar doet hij alles voor. Van een megastrakke selectie van de heerlijkste bieren tot een supersnelle en duidelijke klantenservice. Geloof je de Beer niet? Zouden wij ook niet zomaar doen. Daarom laat hij hier zijn klanten aan het woord!


De beste bieren ontdekken op basis van jouw smaak!

Als je je op deze Box abonneert, dan krijg je om de 2 maanden een fonkelnieuw bierpakket waarmee je geheid van de gebaande bierpaden gaat. Lekker ontdekken! Samen met de Beer leer je jouw unieke smaak ontdekken.

Doe de smaaktest