De Beer is een Crowd Fund Actie begonnen. Word jij mede-eigenaar van zijn BV?

Weert

Brouwschuur

logo Brouwerij Hoop

Ook bij De Brouwschuur is de Coronacrisis goed te merken. Dat begint al bij de levendigheid in ons proeflokaal. Waar normaal het einde van de week op donderdag langzaam zijn intrede deed en vele gezellige mensen over de vloer bracht, bleef het nu angstig stil. Kwam het weekend evengoed?

Bekijk de Brouwschuur Special

Over Brouwschuur

Ook aan de brouwerijkant werd de crisis goed gevoeld, omdat we veel met anderen brouwen. Veel van de brouwers die bij ons hun bieren mogen maken zijn voor een groot deel afhankelijk van de afzet bij horeca en bierfestivals. Geen verrassing dus dat er in één week tien annuleringen waren. Maar wij gaan gestaag door, lastig te stoppen. We hebben de tijd gebruikt om ook zelf weer wat nieuwe bieren op de markt te brengen.

Voor nu hebben we een zeer uiteenlopend pakket voor jullie samengesteld. Van een dubbel met een pepertje naar een klassieke tripel met koriander, via een zachte IPA naar een bier met 20% verse Rieslingdruiven door naar een stout die ook nog in de Laphroaig-barrelversie komt tot en met een echte kettle sour. In deze doos zitten ook twee prijswinnaars van de Dutch Beer Challenge: Waerse Brut (goud 2019) en Tsaar Tiramistout (zilver 2020)

Pak de speciale Brouwschuur Beer Box

Bestel de speciale box

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals . Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten