Amsterdam

Gebrouwen door Vrouwen

De Corona crisis treft kleine brouwerijen hard en zo ook Gebrouwen door Vrouwen. Doordat horeca klanten dicht zijn worden er geen fusten verkocht. Er blijft veel bier stil staan, dat is natuurlijk super zonde! Alle kleine beetjes helpen om toch omzet te draaien en Gebrouwen door Vrouwen boven water te houden.

De Beer helpt en zo kan jij ook helpen, want je wilt toch niets liever dan alsnog dat Bloesem Blond biertje drinken op je balkon of in je achtertuin?

Bestel bier van Gebrouwen door Vrouwen

Over Gebrouwen door Vrouwen

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen, Tessel en Do. Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Bij Beer in a Box koop je de lekkerste bieren van Gebrouwen door Vrouwen en worden ze bij jou thuis geleverd. Zo heb je altijd een Gin Weizen of Bloesem Blond in de koelkast staan!

Twee zussen uit Amsterdam met een doel: lekker bier maken en veel lol hebben tijdens het brouwen en opdrinken! Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby, wat begon met gewoon thuis brouwen, in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan is het brouwproces eigen geworden en inmiddels experimenteren we verder door om steeds weer nieuwe bieren te creeren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten!

Gin Weizen

The one that never sleeps

Gin Weizen is een fris witbier gebrouwen met gerst, tarwe en speltmout. De speciale smaak komt van de gin kruiden die aan het bier zijn toegevoegd. Dit bier is perfect voor ieder moment van de week, altijd en overal. Who needs a Gin Tonic?

Bestel er 6 of 12 Of pak de Mixed Box

Tricky Tripel

The Big Boss

Tricky Tripel is een zware jongen. Het is een vol biertje waarin veel mout is verwerkt. De Tripel is een ambachtelijk bier en een recept van het allereerste uur. Hij is zo lekker dat het tricky kan zijn, dus zorg dat je hem de baas blijft!

Bestel er 6 of 12 Of pak de Mixed Box

Zonnig Zeewit

The Seaweed Superhero

Zon, Zee, Strand en BIER! Zonnig Zeewit is een lichte White Ale van 3,8%. In dit bier zit zeewier geplukt uit de Nederlandse Noordzee! Om onze zee gezond te houden, gaat een deel van de opbrengst naar “Zee Boerderij IJmond“.

Bestel er 6 of 12 Of pak de Mixed Box

Gember Goud

The nr 1 Spice

Gember Goud is een lichte Pale Ale met een pittige gember twist. Het is zonder twijfel een uitgesproken bier met een sprankelende, frisse afdronk en een goud randje.

Bestel er 6 of 12 Of pak de Mixed Box

Bloesem Blond

The Delicate Flower

Bloesem Blond is een blond bier met vlierbloesem (elderflower). De vlierbloesem zorgt voor een bloemig aroma en geeft een frisse afdronk. Het perfecte bier om de bloemetjes mee buiten te zetten.

Bestel er 6 of 12 Of pak de Mixed Box

Strawberry Blond

The Delicate Flower

Strawberry Blond is een blond bier met een vleugje aardbei van 6,3%. Dit bier heeft de geur van een relaxte chilldag en een bitterzoete afdronk. Een bier om van te houden.

Bestel er 6 of 12 Of pak de Mixed Box

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Gebrouwen door Vrouwen. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten