Je Valentijnsdag nú al geslaagd met de Netflix & Chill Box

Op 14 februari kan ie bij jou staan te shinen!

De maand van de liefde nadert met rasse schreden. Hartjes, kaarsen, rood, Hunkemöller en bier. En als je dan ook nog eens innig verstrengeld met je bier of partner (of allebei) achterover kan hangen op de bank, kijkend naar S01E09 van de Golden Girls. Wie maakt je dan nog wat?

Jaaaa, deze wil ik ook!

Doe maar eerst meer info geven \/

De Netflix & Chill Box

Wordt 12 februari 2018 verstuurd

Wat zit er in de Netflix & Chill Box?

Bier dat je lekker vindt

Bij de Beer koop je een selectie bier die is aangepast aan jouw smaak of aan de smaak aan wie je de Box cadeau geeft. Dat werkt heel eenvoudig via onze online smaaktest. Voor de Netflix & Chill Box kan de Beer het volgende verklappen: het zal ieder hart sneller doen kloppen.

Jaaaa, deze wil ik ook!

Vertel verder. Ik ben één-en-al-oor!

“Beste selectie ooit,” aldus Beer en zijn smaakpanel

De Beer neemt uitgebreid de tijd om een selectie bieren te vinden die uitstekend passen bij Netflix en/of Chill. Hij proeft bijna alle bieren zelf en anders schakelt hij het smaakpanel in. Het Beer in a Box Smaakpanel bestaat nu meer dan een jaar en is een met totale mysterie omgeven groep van brouwers, kenners en liefhebbers die de bieren van Beer in a Box proeven.

Wat je proeft is vooral zoetigheid en rokerigheid. Maar niet te veel. Gewoon heel erg lekker. Haardvuurtje… Netflix & Chill en genieten!

Riep Koen uit na het drinken van…Naam van dit bier is gecensureerd
Waardering: 9

In de neus een grassige, citrusachtige fruitigheid en bloemige geuren van vlierbloesem. In de smaak komt die vlierbloesem duidelijk naar voren, ondersteund door de frisse, zurige fruitigheid van tarwe en spelt en dorstlessende bitters.

Beschreef Marnix lyrisch over verklappen we nog niet
Waardering: 7

De body is lekker vol, alhoewel misschien iets minder romig dan verwacht voor een bier bereid met haver en lactose. De nasmaak is langdurig, met veel gebrande bitters en de lactosesuikertjes.

Vertelde Marnix over NAAM VERWIJDERD terwijl hij zijn biersnor afveegde
Waardering: 8

Wat de Beer over Netflix & Chill schrijft

De Beer is een sociaal dier en verspreidt graag zijn kennis. Hij blogt, Facebookt, Twittert en Hyvestst zich helemaal gek. Zo is hij altijd bij jou in de buurt. Leer, ontdek en geniet met hem mee.

   De Beer twittert ook vaak…

   Jaaaa, deze wil ik ook!

   Over Beer in a Box

   Jij houdt van speciaalbier
   De Beer is net als jij verliefd op speciaalbier. Die liefde gaat zo diep dat hij er alles over wilt weten en delen. Dat delen doet hij met jou. Of je nou brouwer bent of genieter. Ontdek mee met de Beer.

   Proef & ontdek
   De Beer en zijn smaakpanel proeven alle bieren zelf. Alleen de beste bieren, die passen in ’t moment van het jaar, eindigen als verrassing in een unieke selectie, aangepast aan jouw smaak.

   Leer met de Beer
   Elk bier en elke brouwer wordt uitgebreid beschreven. De Beer helpt je graag in je ontdekkingstocht. Zo kun je alles rustig teruglezen in de app en op onze website.

   …en geniet vooral
   Pas na een uitgebreide smaak- en proefsessie wordt er een selectie bieren naar jou toegestuurd. De selectie is uniek en eenmalig, maar altijd aangepast aan jouw unieke smaak.

   Neem contact op

   De Beer is een sociaal dier. Hij mailt, appt en belt zich gek. En als hij niet aan het mailen, appen of bellen is, dan is hij actief op de socials. Hij reageert als een malle en staat 24/7 voor je klaar. Want zo is ie, die malle Beer.


   Mailen

   Altijd te bereiken op hello@beerinabox.nl

   WhatsApp

   App Victor op
   06 – 38 51 51 99

   Socials

   De Beer socialiseert zich suf. Lees waar dat is.

   Bellen

   Bel Victor op
   06 – 38 51 51 99