De Beer is net als jij verliefd op speciaalbier

Die liefde gaat zo diep dat hij alles wilt proeven en er alles over wilt weten. Deze liefde deelt hij met jou. Of je nou brouwer bent of genieter. We zijn allemaal op zoek naar de ultieme (speciaal)bierervaring. Ontdek met hem mee.


Een ongelikte beer waar iedereen van houdt

De beer is ongemanierd en ongeremd. Maar hij is betrokken en vasthoudend in die dingen die hij doet en hoe hij de dingen wilt zien. Beer doet echter bijna niets zelf. Hij blaft zijn bevelen richting zijn gedienstige, soms ietwat angstige assistenten en die voeren het zonder tegensputteren uit.

De assistenten voeren uit

De assistenten van de beer zijn gehoorzaam en trouw. Die dachten ooit, toen ze zo ambitieus voor zichzelf begonnen, verschoond te blijven van managers. Maar helaas. De beer grijpt en laat niet meer los.

Maar ja, wat doe je? De Beer is een eindbaas…


De Beer deelt zijn liefde voor bier met jou

Beer in a Box draait om 3 dingen: ontdekken, leren en genieten. Pas als Beer jou bij alle drie heeft geholpen, is hij tevreden. Hoe dat zit, lees je hieronder.

Ontdek,


Net als jij is de Beer gek op speciaalbier. Die liefde gaat zó diep, dat hij er alles van wilt proeven en er alles over wilt weten. En die liefde deelt hij graag. Met jou.

De Beer zorgt ervoor dat jij de allerlekkerste speciaalbieren van onbekende brouwers leert kennen.

Leer…


De Beer leert je ruiken en proeven en zo je eigen smaak te ontwikkelen. Maar, in een goeie bui, is hij ook een verhalenverteller.

Hij vertelt je over de geschiedenis van bier of het bijzondere verhaal van die ene door jou ontdekte brouwer. Hij neemt je mee door de rijke historie van het bierbrouwen in Nederland en omstreken.

…en geniet van Beer


Natuurlijk draait het uiteindelijk om simpelweg te genieten van de enorme diversiteit in speciaalbier. Laat je verrassen door de geur- en smaakexplosies die elke 2 maanden of eenmalig bij jou aan de deur worden gebracht.

Want genieten doe je zeker. Samen met Beer.

Waarom moet je voor je speciaalbier bij Beer in a Box zijn?

Wat nou als je niet precies weet waarom je klant bij Beer in a Box wilt zijn? Dan is het handig als iemand anders je dat even uitlegt.
Nou, bij deze; de 7 redenen waarom je voor je speciaalbier bij Beer in a Box moet zijn…

1. Onze Beer houdt van speciaalbier

Elk speciaalbier heeft zijn eigen smaak, zijn eigen verhaal en soms zelfs zijn eigen moment waarop je het drinkt. En dat is wat de Beer wil ontdekken, onderzoeken, proeven en het liefst; met jou wil delen. Daarom stelt hij elke Box zorgvuldig samen met de nog niet ontdekte, allerlekkerste en super-exclusieve speciaalbieren van brouwers met een goed verhaal.


2. De Beer proeft en selecteert alles zelf

Om de kwaliteit van de Box op een zo hoog mogelijk peil te houden, proeven en selecteren we zelf alle bieren die we kunnen vinden (of aangeboden krijgen). En dat doen we op onze Proefavonden. Het is dus niet zo dat we een Box volstouwen met speciaalbieren omdat we ze in voorraad hebben. Nee, alleen de speciaalbieren die we het waard vinden komen in de Beer in a Box terecht. Zodat jij optimaal kunt genieten.


3. Niet bij de supermarkt of slijter te krijgen

Uitgangspunt van elk speciaalbier in de Box is dat je ze niet zomaar in de supermarkt of bij de slijter vindt. Niet omdat dat geen goede bieren zijn. Maar je wil ook wel eens wat anders, iets exclusievers. En dat is wat we proberen te doen. We zien natuurlijk wel eens dat een speciaalbier uiteindelijk ook bij de slijter verkrijgbaar is, maar het is een heel belangrijk criterium om een speciaalbier wel of niet in de Box te stoppen.


4. De Beer koopt direct in bij de brouwer (of speciaalgroothandel)

De Beer wil geen grote voorraden. De Beer wil snel leveren. De Beer wil exclusief. Nou, dan moet je bij de bron beginnen, de brouwer (of de speciaalgroothandel). Het bijkomende voordeel van die manier is dat we in staat zijn een goede prijs te bedingen die het mogelijk maakt de Box qua prijs / kwaliteit op een zeer hoog niveau te houden.


5. De Beer spuit elke Box met de hand

Onze Beer is van mening dat de verpakking bijdraagt aan de totale beleving. Dus kiest hij ervoor om elke Box handmatig te spuiten met zijn logo. Zie het als een handtekening van de specialist die met liefde voor speciaalbier zijn stempel drukt als een product van uitstekende kwaliteit. Vanuit bedrijfseconomisch oogpunt is dit proces natuurlijk niet heel handig. Het vertraaaaaaagt. Maar daar doet de Beer het niet voor. Het moet een uniek product zijn!


6. De Beer shipt elke dag vanuit zijn eigen magazijn

Elke dag (maandag t/m vrijdag) zet de Beer vanuit zijn magazijn in Alkmaar de Boxen op de post (via PostNL) Na je order stuurt de Beer je netjes een track & trace. Zodat je precies weet waar je Box speciaalbier is. De Beer heeft zijn eigen magazijn om volledige controle te houden over wat er in de Box gaat en hoe hij op de post gezet wordt.


7. De Beer is obsessief in het helpen van z’n klanten

De Beer zit bovenop z’n klantenservice. Per mail, sms, whatsapp, telefoon. Het maakt hem niet uit hoe je hem bereikt. Als je hem maar bereikt. En dat dat gewaardeerd wordt zie je op onze Trustpilot pagina. Of in deze blogpost over wat “onze klanten over de Beer zeggen“.


De assistenten van de Beer

De Beer heeft drie assistenten. Die helpen hem bij de bedrijfsvoering. Zeg maar alles.

De vrienden van de Beer

Dat de Beer zijn sympathieke kanten heeft, merkt hij aan zijn vrienden – en vooral de hoeveelheid daarvan. Zijn vrienden houden van bee(i)r, dus helpen ze hem. Van bier proeven, tot websites bouwen, tot fotografie, tot inpakken, tot het schrijven van zinopwekkende content tot programmeren. Je kunt het zo gek niet bedenken of de Beer kan altijd een beroep doen op onderstaande vrienden:


Chris Obdam
Mede oprichter en nu alleen nog verantwoordelijk voor de moeilijke vragen


Daan Visser
Bier, smaak en brouwen. Zelfs de Beer kan van hem leren.


Tim Obdam
Mede oprichter en nu alleen nog verantwoordelijk voor de moeilijke vragen


Patrick
Zorgt dat jouw bierpakket in goede orde op de post gaat.


Remco
Van De Kleine Deugniet in Alkmaar, het beste biercafé ter wereld.


Lars Munne
Copy, content & video. Verliest zichzelf nogal eens in metaforen.


Johan Vermeulen
Is enorm technisch. Zorgt voor de ingewikkelde systemen van Beer.


Frits de Beer
Doet iets met fotografie en-schuine-streep-of video.

De Beer twittert ook vaak…