Gemakkelijk speciaalbier bestellen

Bier aanbiedingen

Ontdek de beste bier aanbiedingen op 1 plek. Van kratten pils tot meest uiteenlopende smaken speciaalbier.

Momenteel zijn er 0 bier acties waar je uit kan kiezen.

Uitstekend (2146) Lees beoordelingen

Op de hoogte blijven?

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle acties.

All Beer in a Box Jumbo Pils Speciaalbier Alcoholvrij / arm

Verschillende bieren in de aanbieding

Bier komt in vele verschillende verpakkingen. Zo kun je in Nederland kratten bier, sixpacks, fourpacks, losse flesjes, losse blikjes, fusten en nog veel meer verschillende verpakkingen met bier kopen. Aangezien sommige kratten een andere inhoud hebben (denk bijvoorbeeld aan Palm of Jupiler met flesjes van 25cl), kan het lastig zijn om de gunstigste actie te achterhalen. Houd dus rekening met de literprijs. Zo kun je gemakkelijk prijzen vergelijken en een afweging maken welk bier je gaat kopen, zodat je altijd goedkoop bier in huis haalt.

Onze aanbieders

In het overzicht vind je de actuele korting op al het bier bij Nederlandse aanbieders. Je kunt gemakkelijk filteren op biersoorten en winkels. Naast de kortingen die wekelijks op kratten bier zitten is het ook voor de speciaalbierliefhebber interessant om deze pagina in de gaten te houden. Zo kun je bijvoorbeeld filteren op aanbiedingen van speciaalbier, biologisch bier, Trappist of glutenvrij bier.

Acties bij Beer in a Box

Wij als Beer in a Box hebben vaak ook zelf speciaalbier aanbiedingen van de meest bijzondere smaken. Ook de brouwer van de week is hier te vinden en de beste brouwers pakketten.

Van pils tot speciaalbier

Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Je kan je inschrijven in de nieuwsbrief voor de bieraanbiedingen zodat je altijd op de hoogte blijft van de mooiste en beste bieraanbiedingen. Dit voordat de vogel gevlogen is.

Bier thuisbezorgd krijgen

Verschillende verpakkingen met bier. Koop je in één keer een krat bier in de actie dan koop je in de meeste gevallen ongeveer 7 liter bier en bespaar je meestal ruim 5 euro. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Stel je bestelt je bieren online dan: als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af.