Over Beer in a Box

Onafhankelijk en vol energie strijdt de Beer voor kwaliteit, ambacht & diversiteit. Minder zuipen en meer genieten. Kwaliteit boven kwantiteit gromt ie dan. Hij beschermt zijn natuurlijke habitat met passie voor mens, dier en milieu.

"Dus weg met vervuilende eenheidsworst!"

Bierworst mag blijven btw!

Omdat we bij Beer in a Box vinden dat iedereen (dus ook jij) de wereld van speciaalbier moet kunnen ontdekken.

De wereld van speciaalbier is minstens zo rijk -en zo niet rijker dan die van wijn of whisky. En er zijn heel veel bierdrinkers en bierdrinksters die die wereld (nog) niet kennen, omdat het te hoogdrempelig of onbekend is. Beer in a Box wil iedereen de wonderbaarlijke wereld van speciaalbier laten ontdekken. Dus ook jou.

Wordt op een leuke, makkelijke en leerzame manier een echte bieravonturier.

Beer in a Box is niet alleen de plek waar je je speciaalbiertjes koopt; het is vooral een leerzaam kennisplatform. Door je aan de hand mee te nemen en op een humorvolle, verrasssende manier vol te stoppen met bierweetjes, ontwikkel je jouw smaak en maken we langzaam maar zeker een heuse bieravonturier van je.

Verrassende speciaalbierpakketten en -producten op basis van jouw eigen smaakprofiel bij jou thuisbezorgd.

Met de speciaalbierpakketten en producten van Beer in a Box word je ondergedompeld in een speciaalbierbeleving waar je U tegen zegt. Iedere brouwer is in het gigantische assortiment vertegenwoordigd, en op basis van jouw eigen smaakprofiel wordt -op een door jou bepaalde frequentie- een uniek pakket speciaal voor jou samengesteld. En om het helemaal makkelijk te maken wordt het vliegensvlug bij je thuisbezorgd, wanneer je wilt. Een uitpakfeestje gegarandeerd!

Het team achter de Beer

Foto van Tim

Tim

Als oprichter en mede-eigenaar bemoeit Tim zich met alles maar is verantwoordelijk voor weinig. Zijn focus ligt op merk, product en techniek. Stukje paraplu management.

Armand

Als mede-eigenaar growlt Armand regelmatig mee in de plannenmakerij. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de hele operatie van inkoop, logistiek tot klantenservice.

Foto van Armand
Foto van Durk

Durk

Als financiele expert helpt Durk, De Beer met financiele forecasts, prognoses en cashflow projecties. Ook is Durk de voorzitter van de STAK waar alle crowdfund aandeelhouders in vertegenwoordigd worden.

Moos

Houdt zich met name bezig met de interwebs in de breedste zin van het woord. Hij schrikt niet van HTML code en is ook zo nu en dan in Photoshop te vinden. Heel af en toe ziet de Beer Moos ook struinen door de verschillende online advertenties. Geen idee wat hij daar doet maar het heeft effect.

Foto van Moos
Foto van Werner

Werner

Is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzending van alle boxen. Hij checkt de persoonlijke wensen, beantwoord alle klantvragen en zorgt ervoor dat ze met PostNL mee gaat.

Lars

Schrijft teksten en bedenkt concepten. De Beer betrapt hem er regelmatig op dat hij wel heel lang en moeilijk kan kijken naar punten en comma's. Aard van het beestje.

Foto van Lars
Foto van Matthijs

Matthijs

Een briljante combinatie aldus de Beer. Matthijs staat namelijk iedere ochtend het zweet op zijn rug te werken in het magazijn. Vouwen, sjouwen en vullen tot de lunch. Daarna duikt hij met frisse moed de financiele administratie in.

Chantal

Stagiaire Marketing & Communicatie. Heeft een succesvol fotografie bedrijf maar wil zich graag verbreden qua opleiding en marketing dingen. Houdt ook van pindakaas. Doorslaggevend kenmerk aldus de Beer.

Foto van Chantal

Adviseurs

Foto van Victor

Victor

Als mede-oprichter en klein aandeelhouder geeft Victor de Beer, zonder regelmaat, ongevraagd advies. Super waardevol.

Foto van Sep

Sep

Geen bannersysteem, marketplace of algoritme is vreemd voor Sep. Hij kijkt met scherpe ogen mee naar de ROI over de gehele linie.