De Beer heeft een missie

Onafhankelijk en vol energie strijdt de Beer voor kwaliteit, ambacht & diversiteit. Minder zuipen en meer genieten. Kwaliteit boven kwantiteit gromt ie dan. Hij beschermd zijn natuurlijke habitat met passie voor mens, dier en milieu.

"Dus weg met vervuilende eenheidsworst!"

Bierworst mag blijven btw!

Beer in a Box

Vrij van geest.
Open voor discussie.
Rap van tong en stevig in onze mening.
Zo kun je ons het best omschrijven.

Het leven kan gemaakt worden.
Door te ontdekken, bedenken en te creeeren
ontwikkel je je digitaal
en in real life.

we zijn geen consecutive managers.
Hands on, poten in de klei.
Bouwen terwijl je lanceert,
Work in progress, market tested.

Met onze achtergrond en toekomst in het oog,
Zetten we deze stap.
Naar vrijheid.
In denken en doen.

Welkom.
Beer in a Box.

Het team achter de Beer

Tim

Als oprichter en mede-eignaar bemoeit Tim zich met alles maar is verantwoordelijk voor weinig. Zijn focus ligt op merk, product en techniek. Stukje paraplu management. :)

Armand

Als mede-eigenaar growlt Armand regelmatig mee in de plannenmakerij. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de hele operatie van inkoop, logistiek tot klantenservice.

Durk

Als financiele expert helpt Durk, De Beer met financiele forecasts, prognoses en cashflow projecties. Ook is Durk de voorzitter van de STAK waar alle crowdfund aandeelhouders in vertegenwoordigd worden.

Moos

Houdt zich met name bezig met de interwebs in de breedste zin van het woord. Hij schrikt niet van HTML code en is ook zo nu en dan in Photoshop te vinden. Heel af en toe ziet de Beer Moos ook struinen door de verschillende online advertenties. Geen idee wat hij daar doet maar het heeft effect.

Werner

Is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzending van alle boxen. Hij checkt de persoonlijke wensen, beantwoord alle klantvragen en zorgt ervoor dat ze met PostNL mee gaat.

Lars

Schrijft teksten en bedenkt concepten. De Beer betrapt hem er regelmatig op dat hij wel heel lang en moeilijk kan kijken naar punten en comma's. Aard van het beestje.

Matthijs

Een briljante combinatie aldus de Beer. Matthijs staat namelijk iedere ochtend het zweet op zijn rug te werken in het magazijn. Vouwen, sjouwen en vullen tot de lunch. Daarna duikt hij met frisse moed de financiele administratie in.

Chantal

Stagiaire Marketing & Communicatie. Heeft een succesvol fotografie bedrijf maar wil zich graag verbreden qua opleiding en marketing dingen. Houdt ook van pindakaas zonder stukjes. Doorslaggevend kenmerk aldus de Beer.

Adviseurs

Victor

Als mede-oprichter en klein aandeelhouder geeft Victor de Beer, zonder regelmaat, ongevraagd advies. Super waardevol.

Sep

Geen bannersysteem, marketplace of algoritme is vreemd voor Sep. Hij kijkt met scherpe ogen mee naar de ROI over de gehele linie.

Belofte 1:

Je ontdekt bier binnen je smaak

Je houdt niet van bitter. Of je hebt liever alleen maar van die heerlijke stouts. Kan en mag allemaal. Daarom wil de Beer weten wat je lekker vindt, zodat hij zijn Box op jouw smaak af kan stemmen met parels van (nog) onbekende speciaalbieren.

Lees meer over jouw Box op Smaak

Belofte 2:

Je weet vantevoren niet welke bieren je krijgt

Ha! Deze is spannend. Je weet namelijk niet precies wat je toegestuurd gaat krijgen. Moet je tegen kunnen! De enige garantie die je hebt, is dat het past binnen je smaak. Leuk he?! Ja, vindt de Beer ook!

We laten je wel zien wat er in de Box heeft gezeten

Belofte 3:

Geen gedoe, wel gemak

Het aanbod van bier groeit elke dag. Hoe ontdek je nou de parels? Vroeger moest je eropuit, beetje snuffelen, onderzoeken en proeven. Met de Beer is dat verleden tijd. Met zijn abonnement stuurt hij je elke twee maanden de lekkerste bieren via PostNL. Zo uit de brouwketel direct in je koelkast. Gemak dient de mensch.

Lees alles over het abonnement

Belofte 4:

Je krijgt nooit hetzelfde bier in je Box

Als je een abonnement bij de De Beer hebt, onthoudt hij welke bieren je hebt gekregen. Daarom belooft hij dat je nooit hetzelfde bier in je Box krijgt. Zodoende weet je altijd zeker dat je altijd blijft ontdekken!

Word ook klant

Belofte 5:

De speciaalbieren zijn niet (makkelijk) verkrijgbaar bij de supermarkt of slijter

De Beer zoekt altijd lekker bier dat bijzonder is, van getalenteerde en aanstormende brouwers en die niet makkelijk bij de slijter of supermarkt te vinden zijn. Heel veel brouwers zijn nu goed verkrijgbaar in de supermarkt, maar begonnen ooit bij Beer in a Box.

Bekijk de brouwers en hun bieren

Belofte 6:

Altijd de beste selectie, van lokale of internationale brouwers

De Beer krijgt van over de hele wereld speciaalbieren toegestuurd. Die verdeelt hij onder zijn Smaakpanel (link) van 30 man. Uit dat aanbod selecteert de Beer de beste bieren, ongeacht uit welk land het komt.

We laten je wel zien wat er in de Box heeft gezeten

Belofte 7:

Je krijgt zoveel meer dan bier!

Elk bier dat de selectie van de Beer haalt, wordt nauwkeurig geproefd en omschreven. Dat kun je allemaal teruglezen op de unieke mijn omgeving van de Beer. Inclusief video’s, recepten, reviews en nog veel meer.

Naar je account

Belofte 8:

Minder zuipen, meer genieten

De Beer spoort aan om te genieten. En niet te zuipen. Daarom gaat alles bij de Beer over kwaliteit en niet kwantiteit. Bier is heerlijk, maar is schadelijk als je er teveel van drinkt. Dus, zuip minder, geniet meer!

Belofte 9:

De Beer staat altijd voor je klaar

De Beer snapt dat de weg naar wereldbeerschappij lang is. Vaak gromt hij “box voor box, klant voor klant”. Hij zit dus 24 uur per dag voor je klaar op hello@beerinabox.nl.

Ga naar contact

Belofte 10:

Altijd opzegbaar (bij een abonnement dan)

De Beer bouwt aan een bedrijf waar hij zelf klant wil zijn. Daarom is het abonnement per dag opzegbaar. Je krijgt direct een bevestiging van je opzegging. Geen gedoe, wel gemak!

Lees de FAQ'sch
Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout
Beer in a Box bij de Telegraaf
Beer in a Box bij Emerce
Beer in a Box bij de Metro
Beer in a Box bij Business Insider
Speciaal bierpakket bestellen van Beer in a Box

Dat moet ik proberen!

Ja, genoeg is genoeg. Ik wil zo'n Beer in a Box vol speciaalbier. Voor mezelf of als cadeau. Stop met praten, laat me kopen. Pak mijn geld!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Waarom kopen bij Beer in a Box?

  • Bijzonder bier, niet overal verkrijgbaar
  • De Box wordt automatisch gevuld op basis van smaak
  • Direct van de brouwer vandaan
  • Meer genieten, minder zuipen
  • Snelle levering

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews

Geen box ontvangen? Trek in bier?

Doe maar hier klikken dan regelen we er één speciaal voor jou.

De Beer introduceert vol trots zijn Adventskalender 2021

Bestel de Bier Adventskalender

Lees alles over de Bier Adventskalender

Bier Adventskalender 2021

Pak hem voor de vogel Beer is gevlogen!

De enige echte Bier Adventskalender 2021