Elk antwoord was ooit een vraag

FAQ

Het maakt niet uit wat voor vraag je hebt, hier lees je de veelgegeven antwoorden. Wat je ook wilt weten. De Beer helpt je graag!

Veelgegeven antwoorden


Hier staan de veelgegeven antwoorden op vaak gestelde vragen.

Account

Het allergrootste voordeel is dat je alleen een account krijgt als je online bier bestelt. Dus hop, dat is de eerste klap! De tweede is dat je met je account inzage krijgt in alle boxen en bieren die je ooit hebt besteld. Evenals de recepten, de video’s van brouwers, de reviews van andere klanten en nog zoveel meer! Doe maar online je bier bestellen

Ja. Maar we mogen niet zeggen wie. Maar bekend joh, stukje A klasse van de buitencategorie. Geen voormalige winnaars van talentenshow. Echt big time! Daarnaast maakt het niet uit of je een BN-er bent, als je maar online bier bij de Beer bestelt

Geen probleem. Doet de Beer ook heel vaak (alhoewel hij wel fan is van 1password). Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

De Beer heeft geen idee waarom je dat zou willen, maar je hebt vast een goede reden :) Je kunt in dit geval gewoon het beste contact opnemen met de Beer.

Zie voor alles wat we met je data doen onze Privacy Policy.

Adventskalender

De Beer gaat vanaf begin november 2022 de adventskalender verzenden.

Voor de Exclusive adventskalender heeft de Beer samen met 24 verschillende brouwerijen, 24 unieke bieren samengesteld die nog nooit eerder gebrouwen en gedronken zijn. Jij bent dus de aller aller eerste. Voor de Subtiele Editie leveren deze zelfde brouwers hun beste subtiele bieren speciaal voor iedereen die niet van donkere, bittere of zwarte bieren houden.

In de Exclusive zitten vooral complex, intens en uitdagende smaken. Dus Stout, Porter, IPA, Barrel Aged, Barleywine etc. In de Subtiel kan je van Blond, Tripel, Witbier, Weizen verwachten.

Zeker. Maar alleen de hoofd smaak. Dus Subtiel of Exclusief. Wat hij precies in de Box stopt blijft een verrassing. Laat dat trouwens maar aan hem over. Laat je verrassen. Hij zit er op.

L X B X H = 60 cm X 42 cm X 30 cm. Het gewicht zal ongeveer 15 kilo bedragen.

De verzendkosten van de adventskalender zijn gratis.

Ja.

Neen, dit is een add-on.

Bedrijf Beer in a Box

Ja! En de Beer is directeur!

Het KvK-nummer van de Beer: 63086476. Nu je zijn KvK weet is het misschien tijd om zaken te doen?

Zijn BTW-nummer is: NL855085976B01. Gaan we zaken doen?

Zijn magazijn / administratiehok bevindt zich op een fantastisch industrieterrein in Alkmaar: Kitmanstraat 12, 1812 PM. Kom je gezellig langs?

Beercoin

Bij een grote box krijg je 143 coins (inhoud 12 bieren) en bij een kleine box krijg je 71 coins (6 bieren)

Daar komen we later op terug ;-)

Daar is De Beer nog hard over aan het nadenken

Binnenkort openen wij de shop waar in je al vette dingen kunt kopen.

In jouw eigenste account op www.beerinabox.nl/login

Neen, niet direct. Wel houd de Beer het bij dus mocht je in het vervolg over gaan naar een eigen doorlopend abonnement rekent hij die boxen die je gekregen hebt wel mee.

Zeker, je kan altijd een mailtje sturen naar [email protected] of vul kort de typeform in op www.beerinabox.nl/beercoin

De Beer gaat nog veel updaten en live zetten. Blijf altijd onze socials, site en mails in de gaten houden om niks te missen.

Bestellingen

Neen! Nog niet! Kan nog komen. Weten we niet. Heb je ideeën?

Jazeker, doe maar even inloggen.

Zeker, ga naar contact

Nee, want alhoewel je Box wel op basis van jouw unieke smaak is, kun je (nog) niet doorgeven welke bierstijlen je lekker vindt. Dat gaat echter wel komen als we het Smaakprofiel nog verder verfijnen.

Alhoewel je Box wel op basis van jouw unieke smaak is, kun jij niet zelf je Box samenstellen. Dat doet de Beer met alle liefde voor jou

Dat kan de dag na je bestellen tussen 9:00 uur en 16:00 uur. Iedere werkdag. Dus niet op zaterdag of zondag.

Betalingen

Als je een abonnement hebt afgesloten na januari 2018, dan word je abonnement automatisch afgeschreven. Klanten voor die periode worden nog overgeheveld naar automatische incasso.

Die kun je opvragen via contact

Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de Beer.

Nadat jij je eerste Box hebt besteld, vindt de betaling direct plaats via de betalingsmethode die jij hebt gekozen. De betalingen voor de volgende Boxen verlopen automatisch, en worden afgeschreven rond dezelfde periode dat je de Box ontvangt.

Ja, de Beer rekent €5,95 bezorgkosten. Bij een doorlopend abonnement zit een kleine verzendbijdrage van €3,45, de rest neemt de Beer graag op zich!

Kijk hier voor de producten en prijzen van de Beer.

Bezorging

Ja, dat kan zeker. Je hebt een verschil tussen het factuur en verzendadres. Dit kun je tijdens het online bestellen van je bier doorgeven. Mocht dat niet goed gegaan zijn, dan kun je het beste even contact opnemen. Dit kun je het beste doorgeven via contact.

Bent u niet thuis als PostNL uw pakket komt bezorgen? Of heeft u de bezorger gemist? Dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij u achter. Met deze code kunt u een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komt PostNL op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij u langs.

Dat maakt op zich geen moer uit gromt de Beer, want "mijn Box" gaat toch niet door die gleuf. Er wordt dus altijd aangebeld en je leeftijd wordt waar mogelijk gecheckt!

Elke werkdag, dus niet in het weekend en op feestdagen! Voor 23.59 uur bestellen is de volgende dag verzenden.

De verzending wordt gedaan via PostNL, na inpakken en meegeven is hij er meestal de volgende werkdag. Anders de dag erna.

Bier adventskalender 2022

Een bier adventskalender is een grote doos bier die gevuld is met 24 verschillende bieren. Hierbij kan je elke dag een ander biertje uit de doos pakken wat helpt aftellen naar kerst. De doos is compleet in kerststemming waar je uren naar kan turen. Hij wordt ontworpen en getekend door onze striptekenaar wat maakt dat het niet alleen leuk is om elke dag een nieuw bier uit te pakken maar dat het aan zien in de woonkamer een stuk leuker maakt.

Dat is nog een verrassing hoe hij er precies uit gaat zien. Wel kan je de kalender van vorig jaar zien. Zo wordt hij ongeveer maar dan totaal anders. Getekend en ontworpen door onze striptekenaar. Met 100 verschillende verwijzingen naar films, personen, objecten etc.

Een bier adventskalender maakt het wachten tot kerst een stuk aangenamer. De laatste paar weken buffelen voordat je de kalkoen weer mag grillen. Dit met dat je elke dag een nieuw biertje en brouwer ontdekt.

De bier adventskalender kan je hier bij de Beer online bestellen. Ook zullen ze bij verschillende slijterijen bij jou in de buurt te vinden zijn.

In november gaan we beginnen met verzenden van de bier adventskalender. We zorgen er ervoor dat hij ruim voor de 1ste van december aankomt.

Het verschil zit hem in de bieren. In de exclusieve vind je 24 nieuw gebrouwen bieren met complexe (duurdere) smaken. In de subtiele zullen ook 24 bieren zitten maar dan van hoge kwaliteit met subtiele smaken.

In de exclusieve bier adventskalender zal je voornamelijk stijlen vinden als stout, porter, barley wine, IPA’s etc. In de subtiele versie zal je voornamelijk blond, tripel, wit, saison etc. vinden.

De bier adventskalender zal L x B x H ongeveer 46 cm x 32 cm x 26 cm zijn. En het gewicht zal rond de 15kg bedragen.

De bier adventskalender wordt ingepakt in het magazijn van de Beer en verzonden door PostNL. Deze zal ruim voor de 1ste van december bezorgd worden.

Dat is natuurlijk een grote verrassing. Wel heeft hij de brouwers bekend gemaakt, wellicht kan je aan de hand van hun specialiteit een verwachting treffen?

Nope, deze bier adventskalender is een add-on en overigens de perfect aanvulling op jouw lidmaatschap. Of andersom.

Bieren

De Beer selecteert bieren die nog niet eerder in je Box hebben gezeten. Van brouwers die aanstormend zijn en nog niet makkelijk verkrijgbaar bij de slijter en of de supermarkt. Daarnaast moet het bier ons 10 koppig Smaakpanel met vlag en wimpel gepasseerd zijn. Zij beoordelen niet alleen op smaak, maar met name ook op kwaliteit. Et voila, dat zijn de belangrijkste criteria voor een bier om opgenomen te worden in de Beer in a Box. Ben je brouwer en wil je je bier aanmelden? Lees alles over samenwerken met de Beer!

Ha! Deze is spannend. Je weet namelijk niet precies wat je toegestuurd gaat krijgen. Moet je tegen kunnen! De enige garantie die je hebt, is dat het past binnen je smaak. Leuk he?! Ja, vindt de Beer ook! Wil je de bieren zien die we in het verleden verstuurd hebben? Dan moet je dus klikken op die link. Hier kun je je bier online bestellen.

Ow nee. Neem contact op met de Beer! Dan zet hij zijn medewerkers direct aan het werk!

Dat hangt van het bier af. Bij het inkopen let de Beer altijd op de houdbaarheidsdatum. Hij wil zo vers mogelijk, zodat jij het lekkerste bier drinkt. Tenzij het rijpen juist het bier ten goede komt. Dan is de (verplichte) houdbaarheidsdatum arbitrair.

Een bierpakket bij de Beer zit vol met de beste en nieuwste bieren van bekende en onbekende brouwerijen. Je kan kiezen tussen de hoeveelheid 6 unieke bieren, 6 x 2 bieren of 12 unieke bieren. Vervolgens kies je een smaakprofiel wat het best bij jou past, je kan kiezen tussen Licht & Subtiel, Intens & Complex en Van Alles Wat. Heb je jou keuze gemaakt? Dan gaat de Beer aan de slag en maakt een bierpakket geheel volgens jou wensen.

Als je op werkdagen een bierpakket besteld van de Beer en het voor 15:00 is dan gaat het bierpakket nog dezelfde dag de deur uit. Dan ligt het helemaal in de handen van onze bezorg vrienden. Nog even terugkomend op jou vraag: 1 a 2 dagen na bestelling is jouw bierpakket binnen.

Yes, jazeker. Van die vraag wordt de Beer erg blij. Natuurlijk doen wij aan een abonnement, heel erg flexibel, bier wanneer jij wilt. Meer info op de abonnement pagina.

De Beer heeft hier een linkje waar jij jou eigen bierpakket kan bestellen. Makkelijk he? Wil je het toch zelf vinden kan je op bier en pakketten klikken. Kom je er ook :) Bierpakket bestellen kan hier klik

Dat kan zeker weten. Gegarandeerd dat dit het leukste cadeau is om te geven. Ook hier vind je een link om te bestellen. Vergeet er geen persoonlijke boodschap bij te doen. Is leuk. Bierpakket bestellen voor iemand anders

Bierpakket

Een bierpakket is een doos gevuld met bier. Bij de Beer kan je kiezen uit verschillende formaten. Je hebt het 6x1, 6x2 en 12x1 bierpakket. Voor ieder wat wils.

Ja zeker, bij de Beer kan je op verschillende manieren een bierpakket online bestellen. Hier kan je een verrassingspakket voor jezelf bestellen. Op zoek naar een cadeau? Dat kan hier of ben je benieuwd naar de bierpakketten van brouwerijen? Die zijn hier te vinden.

Absoluut, jij wilt dus de shine pakken op een verjaardag. Want dit wordt een bierpakket cadeau van jewelste. Hij heeft er zelfs speciaal een pagina voor gemaakt waar jij het ideale cadeau kan uitzoeken. Bij je cadeau kan je ook een boodschap toevoegen.

Ja, wij versturen onze bierpakketten via PostNL. Voor 15:00 op een werkdag besteld is de volgende dag in huis. Bierpakket bestellen? Dat kan hier.

Nog niet. Onze bierpakketten zijn alleen verkrijgbaar bij Beer in a Box zelf en een aantal slijters door Nederland. Ben of ken je een slijterij die interesse heeft neem contact op met de Beer.

Goede vraag, dat verschilt per bierpakket en per periode. Elke maand is er een nieuwe selectie aan bieren die de Beer voor je klaar heeft staan. Aan de hand van jouw gekozen smaak gaat hij dan het bierpakket vullen. Garantie tot topbieren en geen bieren die je in het assortiment van Jumbo of AH weet te vinden.

Is een bal rond? Uiteraard is het bierpakket van de Beer geschikt voor een verjaardag. Je speelt er zelfs de blitz mee en een uitnodiging voor volgend jaar hoef je je ook geen zorgen meer over te maken. Bestel je bierpakket hier.

De Beer verstuurt zijn pakket standaard naar Nederland, België en Duitsland. Andere landen kan ook maar dan kan je het best even contact opnemen.

Voor zakelijke bierpakketten heeft de Beer speciale bierpakketten samengesteld. Deze kan je vinden op de zakelijke pagina. Hier kan je geheel je borrel, vrijmibo of *insert reden* verzorgen.

Uiteraard, verras die vader eens goed dit jaar met een onvergetelijk bierpakket. Probeer het verrassingspakket van de Beer of ga naar zijn shop voor vele brouwerspakketten en specials.

Brouwersabonnement

Als je lid bent dan ontvang je elke twee maanden een bierpakket vol met bieren van een internationale brouwer voor een vaste prijs van €45,00. Dit pakket kan variëren qua inhoud, qua stijlen en hoeveelheid. Als lid van de Beer zit je nooit vast aan betaling of stilzwijgende verlengingen. Pas na betaling ontvang je de box.

Het brouwersabonnement kan je aanzetten in jouw mijn omgeving (is het nou jouw of mijn mijn omgeving? Anybeer…) Voor nu is het nog alleen voor de huidige leden van de Beer.

Neen, de Beer reserveert alleen en exclusief voor de leden. Daarna is hij niet meer beschikbaar. Sta je niet op de kaart doe je niet mee.

Zeker, twee weken voor de zending mailen wij alle leden met de vraag of ze deze box willen hebben.

Nope, het brouwers abonnement heeft slechts 1 keuze, namelijk; JA of NEE.

De prijs per brouwerspakket is €45,00 exclusief eventuele verzendkosten a €3,45. Gratis ophalen in Alkmaar is uiteraard ook mogelijk!

In het pakket zitten de beste, nieuwste en meest exclusieve bieren van één internationale brouwers per editie. Uiteraard probeert de Beer altijd wat merchandise te hosselen maar dat blijft telkens een verrassing.

Omdat het brouwersabonnement op 1 moment verzonden wordt kan je voor de verzenddatum alleen lid worden. Je zal niet direct het pakket ontvangen, pas wanneer er verzonden wordt krijg je je pakket. Daarna zit je in het vaste ritme net zoals alle leden. Dus of je moet 2 dagen wachten of 58 dagen. Net wanneer je lid bent geworden.

Uiteraard, je kan in jouw account het brouwersabonnement op pauze zetten. Wij zullen dan geen automatische incasso’s uitvoeren. Ook kan je in de mail aangeven dat je hem wilt skippen.

Dat kan ik je mijn omgeving bij mijn abonnement

Nee, in de tijd tussen de twee maanden worden er geen brouwerspakketten verzonden.

Zekerste weten, je zal voor elke box Beer Coins ontvangen.

Cadeau

Geen paniek! Komt goed. Zodra de giftcard live staat kun je direct mailen naar [email protected] Dan gaan we er direct mee aan de slag.

Vandaag bestellen is morgen verzenden. Dus voor 23.59 uur bestellen, dan weet je dat ie de volgende dag op de post gaat. Tenminste, als het een werkdag is. Dus niet in het weekend ende of op feestdagen!

Geen paniek! Komt goed. Zodra de giftcard live staat, kun je hier lezen hoe je de giftcard kan samensmelten met je account.

Jazeker. Als eenmalig, flexibel abonnement, met of zonder looptijd. Alles kan bij de Beer. Online je cadeau bestellen doe je hier.

Zodra de giftcard live staat, kun je hier lezen hoe je hem moet verzilveren.

Evenementen / proeverijen

Ja, alle informatie over de supergave evenementen van de Beer vind je hier! Want bier zonder Beer is geen feest!

Het abonnement

Hoppa! Top dat je Beer in a Box overweegt! Jouw Beer in a Box is heel erg flexibel. Als je bestelt, dan kies je jouw unieke smaak en geef je het aantal flesjes door. Vervolgens word er elke maand een nieuwe box gestuurd, overigens alleen wanneer je wilt. Je kan je abonnement elk moment van de dag, week of maand aanpassen op smaak, grootte en wanneer je een box wilt ontvangen. Ook kan je gemakkelijk het abonnement weer opzeggen. Geen stilzwijgende verlenging of wurgcontract, daar houdt de Beer niet van.

Je kunt een Beer in a Box bestellen door te klikken op 'bestellen'. Dan geef je aan wat je smaak is en hoeveel flesjes je wilt ontvangen. Daarna vul je je bezorgadres en betaalgegevens in en onze Beer doet de rest! Je pakket is dan snel onderweg en bier wordt dan jouw deel!

Doe maar inloggen. Als je niet weet wat je wachtwoord is, dan kun je wachtwoord vergeten gebruiken.

Jazeker! Een eenmalige Beer in a Box online bestellen doe je hier. Bij stap 2 kan je aangeven of je een los pakket wilt of dat je toch bij de Beer Club wilt.

Neen, non, no, njet! Onze bierservice is 100% flexibel. Je kan je bierabonnement activeren, pauzeren en stoppen wanneer je dat wil. Per box kan je ook de verzenddatum aanpassen of hem voor die maand helemaal skippen. Dit kan allemaal in de mijn omgeving.

Ah kak! Dat doet de Beer echt pijn! Huilend grijpt hij naar zn opzegformulier. Ow wacht, daar heeft hij een speciaal online formulier voor: online Beer in a Box opzeggen.

Jazeker, we sturen een bevestiging van je aanmelding naar het e-mailadres dat je ons opgegeven hebt.

Yes! Dat kan heel makkelijk. Ga naar de mijn omgeving. Daar kan je bij de boxen planner alles zelf regelen wat betreft regeling van je pakketten.

Ja, de Beer stuurt minimaal 2 weken voordat hij de Box gaat verzenden een aankondiging om te checken of je hem wilt ontvangen en of ie nog naar het goede adres gaat.

Jouw eigenes pakket zit gevuld met de allerbeste bieren die de Beer geselecteerd heeft aan de hand van jouw smaak. In elke box zitten ook vele extra's als een bierrecept, bierviltjes, het thema van de box en zo nu en dan een krantje en / of een bier magazine. Laat het uitpakfeestje maar beginnen.

Je eerste box wordt direct verzonden nadat je besteld hebt. Daarna wordt automagisch elke maand weer een nieuwe doos opgestuurd. Mits je hem niet geskipt of op pauze hebt gezet. In je mijn omgeving kan je de exacte data vinden en zelf de bezorg momenten aanpassen.

Dat kan! Je smaak kan je zeer gemakkelijk in de mijn omgeving. De Beer snapt natuurlijk als geen ander dat je wel eens wat anders wilt proBeren.

Milieu, dieren en welzijn

Joh, wat dacht je? De Beer komt uit een bos. Dat moet wel bewaard blijven! Onze Boxen zijn gemaakt van FSC karton en dragen het Resy recyclekeurmerk.

Neen, neen ende neen! Dat zou onze Beer niet toestaan!

Overig

Neen. Dit is een onderneming van drie compagnons die de bierwereld willen veranderen. Nieuwsgierig wie er achter de Beer zitten? Kijk snel op Over Beer in a Box

Simpel, je gaat naar contact en daar gaat een wereld voor je open, qua contactmogelijkheden dan!

De Beercode is een persoonlijke code die gekoppeld is aan je account en waarmee je jezelf en een ander leuke kortingen op Beer in a Box geeft. Iedere klant heeft een unieke Beercode. Je Beercode mag je doorgeven aan zoveel mogelijk mensen. Op je Facebook wall, via email, Whatsapp of sms. Het maakt niet uit. Zodra een nieuwe klant zich met jouw code aanmeldt registreren we dat en krijgt zowel je vriend als jij 20% korting. Hoe meer klanten zich aanmelden, hoe hoger jouw korting op de volgende Box wordt. Zo simpel is het. Lees hier meer over de Beercode.

De Beer mikt op de 33 cl, soms iets kleiner, heel soms iets groter. Maar gemiddeld rond die inhoud.

- Wat zijn de 10 belangrijkste redenen om voor Beer in a Box te kiezen? - Speciaalbier van topkwaliteit - Getest en beoordeeld door professioneel Smaakpanel - Op basis van jouw smaak - Van brouwers die niet of nauwelijks bij de slijter of supermarkt te vinden zijn. - Omschrijving en informatie over bier en brouwer - Elke maand gratis thuisbezorgd - Per dag opzegbaar - Verkrijgbaar per 6 of 12 flesjes - Ideaal als cadeau - Ook los verkrijgbaar

Smaakprofiel

Jazeker. Je smaak evolueert continu. En daarmee zal ook de inhoud van je Box moeten veranderen. Wat vaak helpt is om dan de Smaaktest voor Klanten te doen. Of je geeft het door aan [email protected] Het is dan handig dat je omschrijft waarom je denkt dat je Smaakprofiel aangepast moet worden.

Dat kan. Je hoeft niet perse een Smaaktest te doen om een abonnement te hebben. In dat geval krijg je de Alles Mag Er In Box! Bestel hem hier!

Smaaktest

De Smaaktest is bedoeld om te leren wat jij lekker vindt. Zodat de Beer je speciaalbieren op smaak kan leveren. Doe maar de Smaaktest. De Beer adviseert aan de hand van die Smaaktest een type abonnement. Dit advies is uiteraard niet bindend. Moet je lekker zelf weten. Maar de ervaring leert dat de Beer er vaak niet ver vanaf zit. Bekijk de smaaktest op de bestelpagina.

Vaderdag

Een vaderdag cadeau is iets wat je geeft aan je vader op vaderdag. Als het aan de Beer ligt zal het enige juiste cadeau een bierpakket zijn, 100% garantie tot tranen van geluk.

Vaderdag is een feestdag dat geheel in het teken staat van jouw eigen vader. Dit om te voorkomen dat je vergeet wat voor toffe peer het is die toch weer jouw bandje weet te plakken, kledingkast in elkaar staat te zetten of die je brengt naar de sportvereniging. Vaderdag lijkt ontzettend erg op Moederdag wat ook elk jaar gevierd wordt, overigens gaat het bij Moederdag om de moeders in plaats van de vaders. Vaderdag wordt altijd gevierd op de derde zondag van juni.

Een bierpakket van de Beer. Punt. Bekijk hier het aanbod.

Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan zal de volgende dag het cadeau op de mat liggen. Wil je hem op een andere datum? Dan kan je dat gemakkelijk aangeven bij de Beer.

Dat verschilt per pakket. Het enige wat zeker is dat het altijd goed bier is. De bierpakketten van de Beer zelf verschillen per keer. In de shop vind je vaste bierpakketten van brouwers of speciale vaderdag acties.

Jouw vaderdag cadeau kan je in de shop bestellen. Of als je een verrassingspakket van de Beer zoekt kan je die hier bestellen.
Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout
Beer in a Box bij de Telegraaf
Beer in a Box bij Emerce
Beer in a Box bij de Metro
Beer in a Box bij Business Insider
Speciaal bierpakket bestellen van Beer in a Box

Ik wil ook zo'n Box

Ja, genoeg is genoeg. Ik wil zo'n Beer in a Box vol speciaalbier. Voor mezelf of als cadeau. Stop met praten, laat me kopen. Pak mijn geld!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews

Geen box ontvangen? Trek in bier?

Doe maar hier klikken dan regelen we er één speciaal voor jou.