Elk antwoord was ooit een vraag

FAQ

Het maakt niet uit wat voor vraag je hebt, hier lees je de veelgegeven antwoorden. Wat je ook wilt weten. De Beer helpt je graag!

Veelgegeven antwoorden


Hier staan de veelgegeven antwoorden op vaak gestelde vragen.

Account

Het allergrootste voordeel is dat je alleen een account krijgt als je online bier bestelt. Dus hop, dat is de eerste klap! De tweede is dat je met je account inzage krijgt in alle boxen en bieren die je ooit hebt besteld. Evenals de recepten, de video’s van brouwers, de reviews van andere klanten en nog zoveel meer! Doe maar online je bier bestellen

Ja. Maar we mogen niet zeggen wie. Maar bekend joh, stukje A klasse van de buitencategorie. Geen voormalige winnaars van talentenshow. Echt big time! Daarnaast maakt het niet uit of je een BN-er bent, als je maar online bier bij de Beer bestelt

Geen probleem. Doet de Beer ook heel vaak (alhoewel hij wel fan is van 1password). Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

De Beer heeft geen idee waarom je dat zou willen, maar je hebt vast een goede reden :) Je kunt in dit geval gewoon het beste contact opnemen met de Beer.

Zie voor alles wat we met je data doen onze Privacy Policy.

Bedrijf Beer in a Box

Ja! En de Beer is directeur!

Het KvK-nummer van de Beer: 63086476. Nu je zijn KvK weet is het misschien tijd om zaken te doen?

Zijn BTW-nummer is: NL855085976B01. Gaan we zaken doen?

Zijn magazijn / administratiehok bevindt zich op een fantastisch industrieterrein in Alkmaar: Kitmanstraat 12, 1812 PM. Kom je gezellig langs?

Beercoin

Bij een grote box krijg je 143 coins (inhoud 12 bieren) en bij een kleine box krijg je 71 coins (6 bieren)

Daar komen we later op terug ;-)

Daar is De Beer nog hard over aan het nadenken

Binnenkort openen wij de shop waar in je al vette dingen kunt kopen.

In jouw eigenste account inloggen

Neen, niet direct. Wel houd de Beer het bij dus mocht je in het vervolg over gaan naar een eigen doorlopend abonnement rekent hij die boxen die je gekregen hebt wel mee.

Zeker, je kan altijd een mailtje sturen naar hello@beerinabox.nl of vul kort de typeform in op www.beerinabox.nl/beercoin

De Beer gaat nog veel updaten en live zetten. Blijf altijd onze socials, site en mails in de gaten houden om niks te missen.

Bestellingen

Jazeker, doe maar even inloggen.

Zeker, dat kun je allemaal doorgeven in je mijn omgeving mijn omgeving.

Nee, want alhoewel je Box wel op basis van jouw unieke smaak is, kun je niet doorgeven welke bierstijlen je lekker vindt. Een stijl is een hele goede leidraad voor je smaakprofiel maar kan ook verrassend anders uitpakken

Alhoewel je Box wel op basis van jouw unieke smaak is, kun jij niet zelf je Box samenstellen. Dat doet de Beer met alle liefde voor jou

Dat kan de dag na je bestellen tussen 13:00 uur en 16:00 uur. Iedere werkdag. Dus niet op zaterdag of zondag.

Betalingen

Als je een abonnement hebt afgesloten na januari 2018, dan word je abonnement automatisch afgeschreven. Klanten voor die periode worden nog overgeheveld naar automatische incasso.

De facturen van je Boxen kun je vinden in je mijn omgeving mijn omgeving.

Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de Beer.

Nadat jij je eerste Box hebt besteld, vindt de betaling direct plaats via de betalingsmethode die jij hebt gekozen. De betalingen voor de volgende Boxen verlopen automatisch, en worden afgeschreven rond dezelfde periode dat je de Box ontvangt.

Ja, de Beer rekent €3,45 bezorgkosten. Behalve als je de Box komt ophalen maar dat is logisch :)

Kijk hier voor de producten en prijzen van de Beer.

Bezorging

Ja, dat kan zeker. Je hebt een verschil tussen het factuur en verzendadres. Dit kun je tijdens het online bestellen van je bier doorgeven. Mocht dat niet goed gegaan zijn, dan kun je het beste even contact opnemen. Dit kun je het beste doorgeven via contact.

Het pakket wordt door PostNL alleen afgegeven aan iemand die 18+ is. Wanneer die niet aanwezig is zal het pakket mee gaan naar een PostNL afhaalpunt. In de PostNL App kan je zien wanneer een pakket wordt bezorgd.

Dat maakt op zich geen moer uit gromt de Beer, want "mijn Box" gaat toch niet door die gleuf. Er wordt dus altijd aangebeld en je leeftijd wordt gecheckt!

Elke werkdag, dus niet in het weekend en op feestdagen! Voor 23.59 uur bestellen is de volgende dag verzenden.

De verzending wordt gedaan via PostNL, na inpakken en meegeven is hij er meestal de volgende werkdag. Anders de dag erna.

Bieren

De Beer selecteert bieren die nog niet eerder in je Box hebben gezeten. Van brouwers die aanstormend zijn en nog niet makkelijk verkrijgbaar bij de slijter en of de supermarkt. Daarnaast moet het bier ons 10 koppig Smaakpanel met vlag en wimpel gepasseerd zijn. Zij beoordelen niet alleen op smaak, maar met name ook op kwaliteit. Et voila, dat zijn de belangrijkste criteria voor een bier om opgenomen te worden in de Beer in a Box. Ben je brouwer en wil je je bier aanmelden? Lees alles over samenwerken met de Beer!

Ha! Deze is spannend. Je weet namelijk niet precies wat je toegestuurd gaat krijgen. Moet je tegen kunnen! De enige garantie die je hebt, is dat het past binnen je smaak. Leuk he?! Ja, vindt de Beer ook! Wil je de bieren zien die we in het verleden verstuurd hebben? Dan moet je dus klikken op die link. Hier kun je je bier online bestellen.

Ow nee. Neem contact op met de Beer! Dan zet hij zijn medewerkers direct aan het werk!

Dat hangt van het bier af. Bij het inkopen let de Beer altijd op de houdbaarheidsdatum. Hij wil zo vers mogelijk, zodat jij het lekkerste bier drinkt. Tenzij het rijpen juist het bier ten goede komt. Dan is de (verplichte) houdbaarheidsdatum arbitrair.

Een bierpakket bij de Beer zit vol met de beste en nieuwste bieren van bekende en onbekende brouwerijen. Je kan kiezen tussen de hoeveelheid 6 unieke bieren, 6 x 2 bieren of 12 unieke bieren. Vervolgens kies je een smaakprofiel wat het best bij jou past, je kan kiezen tussen Licht & Subtiel, een complete proeverij of jij bepaald het zelf. Heb je jou keuze gemaakt? Dan gaat de Beer aan de slag en maakt een bierpakket geheel volgens jou wensen.

Als je op werkdagen een bierpakket besteld van de Beer en het voor 15:00 is dan gaat het bierpakket nog dezelfde dag de deur uit. Dan ligt het helemaal in de handen van onze bezorg vrienden. Nog even terugkomend op jou vraag: 1 a 2 dagen na bestelling is jouw bierpakket binnen.

Yes, jazeker. Van die vraag wordt de Beer erg blij. Natuurlijk doen wij aan een abonnement, heel erg flexibel, bier wanneer jij wilt. Meer info op de abonnement pagina.

De Beer heeft hier een linkje waar jij jou eigen bierpakket kan bestellen. Makkelijk he? Wil je het toch zelf vinden kan je op bier en pakketten klikken. Kom je er ook :) Bierpakket bestellen kan hier klik

Dat kan zeker weten. Gegarandeerd dat dit het leukste cadeau is om te geven. Ook hier vind je een link om te bestellen. Vergeet er geen persoonlijke boodschap bij te doen. Is leuk. Bierpakket bestellen voor iemand anders

Bierpakket

Ons pakket is een doos gevuld met bier. Bij de Beer kan je kiezen uit verschillende formaten. Je hebt het 6x1, 10x1 en 12x1 bierpakket. Voor ieder wat wils.

Ja zeker, bij de Beer kan je op verschillende manieren online bestellen. Hier kan je een verrassingspakket voor jezelf bestellen. Op zoek naar een cadeau? Dat kan hier of ben je benieuwd naar de bierpakketten van brouwerijen? Die zijn hier te vinden.

Absoluut, jij wilt dus de shine pakken op een verjaardag. Want dit wordt een cadeau van jewelste. Hij heeft er zelfs speciaal een pagina voor gemaakt waar jij het ideale cadeau kan uitzoeken. Bij je cadeau kan je ook een boodschap toevoegen.

Ja, wij versturen onze pakketten via PostNL. Voor 15:00 op een werkdag besteld is de volgende dag in huis. Een bierbox bestellen? Dat kan hier.

Nog niet. Onze dozen zijn alleen verkrijgbaar bij Beer in a Box zelf en een aantal slijters door Nederland. Ben of ken je een slijterij die interesse heeft neem contact op met de Beer.

Goede vraag, dat verschilt per bierpakket en per periode. Elke maand is er een nieuwe selectie aan bieren die de Beer voor je klaar heeft staan. Aan de hand van jouw gekozen smaak gaat hij dan het bierpakket vullen. Garantie tot topbieren en geen bieren die je in het assortiment van Jumbo of AH weet te vinden. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat een plaatselijke super een lokale brouwer support dat kan de Beer niet checken. Maar zeker is dat de bieren niet in heel Nederland verkrijgbaar zijn.

Is een bal rond? Uiteraard is het geschikt voor een verjaardag. Je speelt er zelfs de blitz mee en een uitnodiging voor volgend jaar hoef je je ook geen zorgen meer over te maken. Bestel je cadeau hier.

De Beer verstuurt zijn pakket standaard naar Nederland, België en Duitsland. Andere landen kan ook maar dan kan je het best even contact opnemen.

Voor zakelijke bierpakketten heeft de Beer speciale opties samengesteld. Deze kan je vinden op de zakelijke pagina. Hier kan je geheel je borrel, vrijmibo of *insert reden* verzorgen.

Uiteraard, verras die vader eens goed dit jaar met een onvergetelijke bierbox. Probeer het verrassingspakket van de Beer of ga naar zijn shop voor vele brouwerspakketten en specials.

Bierproeverij

Cadeau

Geen paniek! Komt goed. Zodra de giftcard live staat kun je direct mailen naar hello@beerinabox.nl. Dan gaan we er direct mee aan de slag.

Vandaag bestellen is morgen verzenden. Dus voor 23.59 uur bestellen, dan weet je dat ie de volgende dag op de post gaat. Tenminste, als het een werkdag is. Dus niet in het weekend ende of op feestdagen! Een giftcard versturen we via reguliere Post, dus met postzegels. We hebben geen inzicht in wanneer deze bezorgt wordt

Geen paniek! Komt goed. Neem even href="/contact">contact op en dan zorgen wij dat het goed komt.

Jazeker. Als eenmalig, flexibel abonnement, met of zonder looptijd. Alles kan bij de Beer. Online je cadeau bestellen doe je hier.

Zodra de giftcard live staat, kun je hier lezen hoe je hem moet verzilveren.

Het abonnement

Hoppa! Top dat je Beer in a Box overweegt! Jouw Beer in a Box is heel erg flexibel. Als je bestelt, dan kies je jouw unieke smaak en geef je het aantal flesjes door. Vervolgens word er elke maand een nieuwe box gestuurd, overigens alleen wanneer je wilt. Je kan je abonnement elk moment van de dag, week of maand aanpassen op smaak, grootte en wanneer je een box wilt ontvangen. Ook kan je gemakkelijk het abonnement weer opzeggen. Geen stilzwijgende verlenging of wurgcontract, daar houdt de Beer niet van.

Je kunt een Beer in a Box bestellen door te klikken op 'bestellen'. Dan geef je aan wat je smaak is en hoeveel flesjes je wilt ontvangen. Daarna vul je je bezorgadres en betaalgegevens in en onze Beer doet de rest! Je pakket is dan snel onderweg en bier wordt dan jouw deel!

Doe maar inloggen. Als je niet weet wat je wachtwoord is, dan kun je wachtwoord vergeten gebruiken.

Jazeker! Een eenmalige Beer in a Box online bestellen doe je hier. Bij stap 2 kan je aangeven of je een los pakket wilt of dat je toch bij de Beer Club wilt.

Neen, non, no, njet! Onze bierservice is 100% flexibel. Je kan je bierabonnement activeren, pauzeren en stoppen wanneer je dat wil. Per box kan je ook de verzenddatum aanpassen of hem voor die maand helemaal skippen. Dit kan allemaal in de mijn omgeving.

Ah kak! Dat doet de Beer echt pijn! Huilend grijpt hij naar zn opzegformulier. Ow wacht, daar heeft hij een speciaal online formulier voor: online Beer in a Box opzeggen.

Jazeker, we sturen een bevestiging van je aanmelding naar het e-mailadres dat je ons opgegeven hebt.

Yes! Dat kan heel makkelijk. Ga naar de mijn omgeving. Daar kan je bij de boxen planner alles zelf regelen wat betreft regeling van je pakketten.

Ja, de Beer stuurt minimaal 2 weken voordat hij de Box gaat verzenden een aankondiging om te checken of je hem wilt ontvangen en of ie nog naar het goede adres gaat.

Jouw eigenes pakket zit gevuld met de allerbeste bieren die de Beer geselecteerd heeft aan de hand van jouw smaak. In elke box zit ook wat extra's dat kan bijvoorbeeld een bierrecept, bierviltjes, het thema van de box en zo nu en dan een krantje en / of een bier magazine zijn. Altijd een verrassing. Laat het uitpakfeestje maar beginnen.

Je eerste box wordt direct verzonden nadat je besteld hebt. Daarna wordt automagisch elke maand weer een nieuwe doos opgestuurd. Mits je hem niet geskipt hebt. In je mijn omgeving kan je de exacte data vinden en zelf de bezorg momenten aanpassen.

Dat kan! Je smaak kan je zeer gemakkelijk in de mijn omgeving. De Beer snapt natuurlijk als geen ander dat je wel eens wat anders wilt proBeren.

Milieu, dieren en welzijn

Joh, wat dacht je? De Beer komt uit een bos. Dat moet wel bewaard blijven! Onze Boxen zijn gemaakt van FSC karton en dragen het Resy recyclekeurmerk.

Neen, neen ende neen! Dat zou onze Beer niet toestaan!

Overig

Neen. Dit is een onderneming van drie compagnons die de bierwereld willen veranderen. Nieuwsgierig wie er achter de Beer zitten? Kijk snel op Over Beer in a Box

Simpel, je gaat naar contact en daar gaat een wereld voor je open, qua contactmogelijkheden dan!

De Beercode is een persoonlijke code die gekoppeld is aan je account en waarmee je jezelf en een ander leuke kortingen op Beer in a Box geeft. Iedere klant heeft een unieke Beercode. Je Beercode mag je doorgeven aan zoveel mogelijk mensen. Op je Facebook wall, via email, Whatsapp of sms. Het maakt niet uit. Zodra een nieuwe klant zich met jouw code aanmeldt registreren we dat en krijgt zowel je vriend als jij 20% korting. Hoe meer klanten zich aanmelden, hoe hoger jouw korting op de volgende Box wordt. Zo simpel is het. Lees hier meer over de Beercode.

De Beer mikt op de 33 cl, soms iets kleiner, heel soms iets groter. Maar gemiddeld rond die inhoud.

- Wat zijn de 10 belangrijkste redenen om voor Beer in a Box te kiezen? - Speciaalbier van topkwaliteit - Getest en beoordeeld door professioneel Smaakpanel - Op basis van jouw smaak - Van brouwers die niet of nauwelijks bij de slijter of supermarkt te vinden zijn. - Omschrijving en informatie over bier en brouwer - Elke maand thuisbezorgd - Per dag opzegbaar - Verkrijgbaar per 6, 10 of 12 flesjes - Ideaal als cadeau - Ook los verkrijgbaar

Recyclen

Geen probleem, duurt alleen wat langer om 24 inserts te verzamelen. Deze 24 passen natuurlijk niet in de doos, maar pak een doos uit de schuur of de supermarkt, dan komt het goed.

Geen probleem, stop hem er bij, gaat de beer Fixen.

Ga naar https://www.postnl.nl/locatiewijzer/ en zoek op je locatie, spreekt voor zich.

In jouw eigenste account op Login

Nee, dat kan niet, het gehele proces is gebaseerd op kosten / baten. We betalen de verzendkosten bij een volle doos met 24 inserts.

De inserts en doos worden beoordeeld, en weer hergebruikt, rest gaat naar GP Groot inzameling en recycling.

Jazeker, op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur

Nee, dat kan niet, de insert verliest daardoor zijn sterkte, die kan bij het oud papier.

De Beer helpt zijn wijnvrienden van MundoVini met het verzenden van de exclusieve wijnen. Heb je vragen over je bestelling of levering? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Speciaalbier

Pils is een bierstijl en dus ook eigenlijk een speciaalbier maar niet een die bij de Beer op nr 1 staat. Hij kiest liever voor meer variatie en uitgebalanceerde smaken
Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout Beer in a Box bij de Telegraaf Beer in a Box bij Emerce Beer in a Box bij de Metro Beer in a Box in Linda Beer in a Box bij Business Insider Beer in a Box in RTL Nieuws
Speciaal bierpakket bestellen van Beer in a Box

Ik wil ook zo'n Box

Ja, genoeg is genoeg. Ik wil zo'n Beer in a Box vol speciaalbier. Voor mezelf of als cadeau. Stop met praten, laat me kopen. Pak mijn geld!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews

Geen box ontvangen? Trek in bier?

Doe maar hier klikken dan regelen we er één speciaal voor jou.