Hoeveel, Smaak, Hoevaak, Genieten

Hoe werkt Beer in a Box?

Beer in a Box draait om speciaalbier, smaak en nog een beetje wat opsteken over bier zonder al te moeilijk te doen.

Ik wil meer weten

Lid worden van de Beer Club

De Beer vult jouw pakket alleen maar met bier wat jij lekker vind. Dus vraagt hij welke smaakgroepen het best bij jou passen.

Hoeveel bier wil je eigenlijk hebben?

Weet de Beer precies wat hij moet inpakken

Ennnnn... de Beer gaat aan de slag.

Dat was een fluitje van een cent, binnen no-time even lid geworden van de leukste club.

De Beer levert de pakketten aan huis

In de meantime dat de Beer rennend door het magazijn gaat om jou pakket mee te geven aan PostNL. Staat er nog 1 ding op het lijstje.

Laatste stap

De mijn omgeving ontdekken

Telkens die accounts maken... Ja de Beer weet het. Soms even vervelend. Maar hij betaald je met zijn eigen omgeving dubbel en dwars terug. Want hier kan je alles zelf regelen met je abonnement. Hier onder de essentiële voordelen.

  • Bepaal je eigen bezorgmomenten
  • Pas de smaak of grootte per box aan
  • Je gehele Beer archief
  • Je gehele aan bieren en boxen Beer archief
  • Pas je verzendadres aan
  • Spaar gratis Beercoins die je kan besteden
  • Korting op je abonnement
  • En vele, vele andere features
De mijn omgeving van de Beer, hier kan je alles regelen rondom bier

Ik zit dus met vragen

Goeie vraag!

Het abonnement

Hoppa! Top dat je Beer in a Box overweegt! Jouw Beer in a Box is heel erg flexibel. Als je bestelt, dan kies je jouw unieke smaak en geef je het aantal flesjes door. Vervolgens word er elke maand een nieuwe box gestuurd, overigens alleen wanneer je wilt. Je kan je abonnement elk moment van de dag, week of maand aanpassen op smaak, grootte en wanneer je een box wilt ontvangen. Ook kan je gemakkelijk het abonnement weer opzeggen. Geen stilzwijgende verlenging of wurgcontract, daar houdt de Beer niet van.

Je kunt een Beer in a Box bestellen door te klikken op 'bestellen'. Dan geef je aan wat je smaak is en hoeveel flesjes je wilt ontvangen. Daarna vul je je bezorgadres en betaalgegevens in en onze Beer doet de rest! Je pakket is dan snel onderweg en bier wordt dan jouw deel!

Doe maar inloggen. Als je niet weet wat je wachtwoord is, dan kun je wachtwoord vergeten gebruiken.

Jazeker! Een eenmalige Beer in a Box online bestellen doe je hier. Bij stap 2 kan je aangeven of je een los pakket wilt of dat je toch bij de Beer Club wilt.

Neen, non, no, njet! Onze bierservice is 100% flexibel. Je kan je bierabonnement activeren, pauzeren en stoppen wanneer je dat wil. Per box kan je ook de verzenddatum aanpassen of hem voor die maand helemaal skippen. Dit kan allemaal in de mijn omgeving.

Ah kak! Dat doet de Beer echt pijn! Huilend grijpt hij naar zn opzegformulier. Ow wacht, daar heeft hij een speciaal online formulier voor: online Beer in a Box opzeggen.

Jazeker, we sturen een bevestiging van je aanmelding naar het e-mailadres dat je ons opgegeven hebt.

Yes! Dat kan heel makkelijk. Ga naar de mijn omgeving. Daar kan je bij de boxen planner alles zelf regelen wat betreft regeling van je pakketten.

Ja, de Beer stuurt minimaal 2 weken voordat hij de Box gaat verzenden een aankondiging om te checken of je hem wilt ontvangen en of ie nog naar het goede adres gaat.

Jouw eigenes pakket zit gevuld met de allerbeste bieren die de Beer geselecteerd heeft aan de hand van jouw smaak. In elke box zitten ook vele extra's als een bierrecept, bierviltjes, het thema van de box en zo nu en dan een krantje en / of een bier magazine. Laat het uitpakfeestje maar beginnen.

Je eerste box wordt direct verzonden nadat je besteld hebt. Daarna wordt automagisch elke maand weer een nieuwe doos opgestuurd. Mits je hem niet geskipt of op pauze hebt gezet. In je mijn omgeving kan je de exacte data vinden en zelf de bezorg momenten aanpassen.

Dat kan! Je smaak kan je zeer gemakkelijk in de mijn omgeving. De Beer snapt natuurlijk als geen ander dat je wel eens wat anders wilt proBeren.
Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout Beer in a Box bij de Telegraaf Beer in a Box bij Emerce Beer in a Box bij de Metro Beer in a Box in Linda Beer in a Box bij Business Insider Beer in a Box in RTL Nieuws
Speciaal bierpakket bestellen van Beer in a Box

Ik wil ook zo'n Box

Ja, genoeg is genoeg. Ik wil zo'n Beer in a Box vol speciaalbier. Voor mezelf of als cadeau. Stop met praten, laat me kopen. Pak mijn geld!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews