Proost samen met de brouwers

Altijd nieuwe bieren van de vetste brouwers uit binnen- en buitenland. Altijd omschreven en vaak met een leuke videoboodschap. Je zit nergens aan vast, maar je wilt nooit meer anders.

De Beer Ontdekservice


Al 10 jaar de leukste, makkelijkste en lekkerste manier om nieuwe speciaalbieren en brouwers te ontdekken. Hier lees je alle ins- en outs over De Beer Ontdekservice. Heb je vragen? Stel ze gerust! Overtuiging nodig? Lees de reviews van onze klanten.

Daar gaan we!

Leuk hoor, al dat bier. Maar hoe werkt het?

Ontdek de wereld van speciaalbier in 3 stappen

Bij Beer in a Box ga je op speciaalbier-ontdekkingsreis. Iedere maand selecteert ons smaakpanel de beste bieren van de vetste brouwers en koppelt deze aan jouw persoonlijke smaakprofiel. Op een moment dat jij zelf kiest krijg je steeds weer andere speciaalbieren waarmee je je smaak maximaal ontwikkelt. Gewoon bij je op de deurmat. Leuker wordt het echt niet.

1. Bepaal de smaak

Kies het aantal speciaalbier

Bepaal jouw persoonlijke smaakprofiel met onze briljante smaaktest

2. Bepaal de inhoud

Genieten van de lekkerste bieren speciaal op jouw smaak geselecteerd

Bepaal zelf de smaak en hoeveelheid

3. Ondek nieuw bier

Geef je smaak door en wij kiezen de beste speciaalbieren

Elke keer weer een uitpakfeestje met bijzondere bieren!

Probeer nu

Needless to say dat het natuurlijk ook een geniaal cadeau is. Voor je man. Of vrouw. Of vriend. Of wie dan ook, mits boven de 18. Wij zouden het doen als we jou waren!

Beer as a Service


Altijd nieuwe bieren van de vetste brouwers uit binnen- en buitenland. Altijd omschreven en vaak met een leuke videoboodschap. Nieuw bier ontdekken was nog nooit zo leuk!

Jij bepaalt de frequentie, de grootte & de smaak. Ook ontvang je vele extra's en korting op alles van de Beer.

Stel jouw Box samen

Een verrassingspakket vol speciaalbier

De Beer vult jouw pakket alleen maar met bieren die jij lekker vind. Wel wil hij graag weten welke smaakgroepen het beste bij jou passen.

Subtiel & Toegankelijk Iedere maand een uitpakfeestje

Hier mag je stijlen als Blond, Tripel, Witbier, Saison en NEIPA verwachten.

Een complete proeverij Iedere maand een uitpakfeestje

Dit varieert van Blond, naar Dubbel, tot de dikste Stout en de hoppigste IPA’s.

Ik wil het zelf bepalen Iedere maand een uitpakfeestje

De keuze is aan jou. Dus je mag het lekker zelf bepalen. Je kunt het!

De Beer Ontdek Boxen


Ontdek 9 fantastische bieren uit de meer toegankelijke smaakgroepen. Denk aan Tripel, Blond en Witbier.

Je kan kiezen uit drie verschillende boxen of neem ze alle drie.

Inclusief een gids over speciaalbier, zodat jij de blits kan uithangen op je volgende verjaardagsfuif / vrijmibo gelegenheid.

Bekijk de opties
Lees meer over deze Boxen

De Beer Global Club


Met enige regelmaat trekken we de wijde wereld in en gaan op zoek naar nieuwe brouwerijen met fantastiche bieren.

Meld je aan voor de Global Mailing en sta vooraan in de rij. Iedere keer krijg jij als eerste de mogelijkheid ja of nee te zeggen tegen de nieuwe exclusieve brouwer.

Nu je hier toch bent...

Dit veld is verplicht.
+ eventuele tussenvoegselsch

Lees meer over de Global Club

Ik zit dus met vragen

Goeie vraag!

Het abonnement

Hoppa! Top dat je Beer in a Box overweegt! Jouw Beer in a Box is heel erg flexibel. Als je bestelt, dan kies je jouw unieke smaak en geef je het aantal flesjes door. Vervolgens word er elke maand een nieuwe box gestuurd, overigens alleen wanneer je wilt. Je kan je abonnement elk moment van de dag, week of maand aanpassen op smaak, grootte en wanneer je een box wilt ontvangen. Ook kan je gemakkelijk het abonnement weer opzeggen. Geen stilzwijgende verlenging of wurgcontract, daar houdt de Beer niet van.

Je kunt een Beer in a Box bestellen door te klikken op 'bestellen'. Dan geef je aan wat je smaak is en hoeveel flesjes je wilt ontvangen. Daarna vul je je bezorgadres en betaalgegevens in en onze Beer doet de rest! Je pakket is dan snel onderweg en bier wordt dan jouw deel!

Doe maar inloggen. Als je niet weet wat je wachtwoord is, dan kun je wachtwoord vergeten gebruiken.

Jazeker! Een eenmalige Beer in a Box online bestellen doe je hier. Bij stap 2 kan je aangeven of je een los pakket wilt of dat je toch bij de Beer Club wilt.

Neen, non, no, njet! Onze bierservice is 100% flexibel. Je kan je bierabonnement activeren, pauzeren en stoppen wanneer je dat wil. Per box kan je ook de verzenddatum aanpassen of hem voor die maand helemaal skippen. Dit kan allemaal in de mijn omgeving.

Ah kak! Dat doet de Beer echt pijn! Huilend grijpt hij naar zn opzegformulier. Ow wacht, daar heeft hij een speciaal online formulier voor: online Beer in a Box opzeggen.

Jazeker, we sturen een bevestiging van je aanmelding naar het e-mailadres dat je ons opgegeven hebt.

Yes! Dat kan heel makkelijk. Ga naar de mijn omgeving. Daar kan je bij de boxen planner alles zelf regelen wat betreft regeling van je pakketten.

Ja, de Beer stuurt minimaal 2 weken voordat hij de Box gaat verzenden een aankondiging om te checken of je hem wilt ontvangen en of ie nog naar het goede adres gaat.

Jouw eigenes pakket zit gevuld met de allerbeste bieren die de Beer geselecteerd heeft aan de hand van jouw smaak. In elke box zit ook wat extra's dat kan bijvoorbeeld een bierrecept, bierviltjes, het thema van de box en zo nu en dan een krantje en / of een bier magazine zijn. Altijd een verrassing. Laat het uitpakfeestje maar beginnen.

Je eerste box wordt direct verzonden nadat je besteld hebt. Daarna wordt automagisch elke maand weer een nieuwe doos opgestuurd. Mits je hem niet geskipt hebt. In je mijn omgeving kan je de exacte data vinden en zelf de bezorg momenten aanpassen.

Dat kan! Je smaak kan je zeer gemakkelijk in de mijn omgeving. De Beer snapt natuurlijk als geen ander dat je wel eens wat anders wilt proBeren.

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews

Jij bent altijd de BaaS

We kunnen er een boek overschrijven maar misschien is het beter om het gewoon zelf te ervaren. Je kan ALLES zelf bepalen. In je eigen realtime Beer omgeving.

  • Bepaal je eigen bezorgmomenten
  • Pas de smaak of grootte per box aan
  • Skip of stop op iedere moment. Iedere seconden.
  • Bepaal je frequentie
  • Ale je bestellingen en facturen
  • Spaar gratis Beercoins die je kan besteden
  • Korting op je abonnement
  • En vele, vele andere features
De mijn omgeving van de Beer, hier kan je alles regelen rondom bier
Speciaal bierpakket bestellen van Beer in a Box

Ik wil ook zo'n Box

Ja, genoeg is genoeg. Ik wil zo'n Beer in a Box vol speciaalbier. Voor mezelf of als cadeau. Stop met praten, laat me kopen. Pak mijn geld!

Bier voor mezelf Bier als cadeau