Bereik bierliefhebbers door het hele land

Jouw bier in de Box

Als brouwer heb je het al zwaar genoeg. Ketels vullen, schoonmaken, proeven. Hard werk. En dan moet je ook nog verkopen. Doe dat met de Beer!

Sinds kort heeft de Beer een online brouwer omgeving om bier aan te melden. Je kan hier ook je brouwerij gegevens wijzigen, bieren aanpassen en veel meer!

Al een brouwer account?

Login hier in als brouwerij

Of registreer je hier als brouwerij

Jouw bier in de Box!

Je hebt je bier gebrouwen. Hij is goed, lekker, je krijgt mooie reviews en daarmee ben je (hopelijk) klaar voor een groter publiek. Daarom ga je op zoek naar nieuwe manieren om zoveel mogelijk speciaalbierliefhebbers te bereiken.

Wie is Beer in a Box? En wat doen we?

Beer in a Box bestaat sinds 2015 en heeft zich gespecialiseerd in abonnementen voor duizenden liefhebbers die om de twee maanden verrast willen worden met nieuwe bieren. Wij zijn in 2015 begonnen met de allereerste abonnementsdienst voor speciaalbier. Gestart in een kelder en inmiddels met een eigen magazijn en kantoor in Alkmaar.

Duizenden speciaalbierliefhebbers wachten op je!

Vanuit ons magazijn / kantoor bereiken we duizenden speciaalbierliefhebbers die om de twee maanden verrast willen worden met bier dat niet (of nauwelijks) bij de slijter of supermarkt te vinden is. En dat gebaseerd is op hun smaak. Zodat ze altijd bier krijgen waarvan we weten dat ze het lekker gaan vinden. Het bier dat we selecteren wordt beschreven en in de app en natuurlijk ook online beschikbaar gemaakt. Allemaal zodat de liefhebber terug kan lezen wie de brouwer is, waarom hij het bier gebrouwen heeft, plus alle andere informatie (alcoholpercentage, IBU, kleur, zoet, zuur, bitter etc)

“Kan mijn bier ook in jullie Box?”

Het antwoord is een volmondig ja! Maar dat gaat niet zomaar. In deze post leggen we het precies uit.

Stap 1: stuur je bier naar Beer in a Box

Het allerbelangrijkste is dat we je bier kunnen proeven. Zorg dus dat je je bier aanmeldt bij Beer in a Box. In dit formulier vragen we je om de belangrijkste data van je bier met ons te delen, zodat we precies weten wat je gaat sturen. Belangrijk om te onthouden: opsturen betekent niet automatisch opname in de Box, maar dat is logisch, gromt de Beer :)

Stap 2: je ingestuurde bier wordt beoordeeld door het Smaakpanel (en Beer in a Box)

Het Smaakpanel bevat 30 personen die een bewezen knappe kop op biergebied zijn. Hun grootste passie is bier proeven en beschrijven. En dat is ook gelijk hun belangrijkste taak. Zij buigen zich over vragen als: is dit een Box waardig bier? En waarom? In augustus is het Smaakpanel van start gegaan. Zij reviewen alle ingezonden bieren waardoor we een supergoed beeld krijgen van de kwaliteit van het bier. Hiermee wordt niet alleen het selectieproces makkelijker. Zodoende halen we ook in 1 x alle goede data binnen, inclusief supergave omschrijvingen. Lees meer over het Smaakpanel

Stap 3: je bier is geselecteerd, Beer in a Box koopt het bij je in

Na de proefsessie nemen we contact op met de brouwerijen die zijn uitgekozen. Het liefst kopen we direct bij jou in. We hebben wel een magazijn maar geen groot pakhuis volgestouwd met bieren. Dit maakt ons niet alleen onafhankelijk maar geeft ons ook een veel grotere vrijheid bij de selectie.

Stap 4: Fotografie, het verhaal, de omschrijving

Na het proeven en de selectie breekt 1 van de leukste perioden aan. We gaan eropuit en maken foto’s van de bieren, we schrijven de verhalen en zorgen dat de speciale bieromschrijvingen in de app en op ons online platform voor die extra beleving van je bier zorgen. Op dat platform en in de app kunnen onze klanten ook hun waardering voor het bier geven.

Stap 5: De Beer gaat shippen

En als we al die stappen hebben doorlopen is het moment supreme aangebroken. We gaan de bieren shippen in de speciale dozen. We zorgen dat zoveel mogelijk mensen met Beer in a Box in aanraking komen, zodat ook jouw bier een zo breed mogelijk publiek aan gaat spreken.

Lijkt je dat wat? En wil je in contact komen met Beer in a Box? Meld je bier aan bij Beer in a Box en wie weet zit jouw bier wel in de volgende Box.

Mocht je na aanleiding van deze pagina nog vragen hebben, je kunt me altijd bereiken op: armand@beerinabox.nl of bel me op +316 51 11 24 28.

Ik hoor je graag!

Armand