De Beer krijgt professionele hulp

Het smaakpanel van de Beer

Omdat de Beer niet alle bieren meer zelf kan proeven en beoordelen heeft hij een Smaakpanel samengesteld met professionele bierliefhebbers.

Hoe de Beer zijn bieren kiest?

De Beer kijkt met zijn Smaakpanel naar alle reviews van zijn klanten en kiest alleen de beste bieren uit!


665519

reviews

In de database van de Beer staan inmiddels 665519 reviews over de beste en slechtste bieren uit de hele wereld. De laatste review gaat over Kohaty. Op 14-07-2024 om 19:38 uur kreeg deze een 4.0 uit 5.

81647

bieren

Totaal hebben de klanten van de Beer 81647 unieke bieren beoordeeld. Deze beoordeling neemt de Beer samen met zijn Smaakpanel als basis voor de nieuwe selectie. De nieuwste in zijn database is The Stargazer

11805

brouwers

Van zeer grote tot micro-brouwerijen. De Beer kent er inmiddels 11805. De laatste toegevoegde brouwerij is Jij Brouwt Bier? om 14-07-2024 om 19:38 uur.


936

Beer in a Box Approved

approved and selected by de Beer van Beer in a Box badge

Slechts 936 bieren hebben (tot nu toe) de eindstreep gehaald en zijn in een Beer in a Box gestopt. De nieuwste bieren vind je hier en alle andere hier van deze brouwerijen.

Doe mij zo'n bierpakket

Smaakpanel??

Het Beer in a Box Smaakpanel bestaat nu al een paar jaar en is een met totale mysterie omgeven groep van brouwers, kenners en liefhebbers die de bieren van Beer in a Box proeven. Het panel bestaat uit om en nabij de 10 man / vrouw die om de twee maanden een compleet nieuwe Box vol bier krijgen. Die bieren worden geproefd, gereviewed en beoordeeld, zodat wij bij de Beer weten of ie in aanmerking komt voor de selectie van de nieuwste Box. Dit is zeer belangrijk werk, want zonder de deskundige mening van het Smaakpanel is het voor de Beer ondoenlijk om door al dat bier heen te proeven.

‘Opperbeer’ Mark Henke voert smaakpanel aan hier lees zijn verhaal!

Het smaakpanel selecteert de bieren

Wil jij lid worden van deze club?

Heb jij even geluk! Want de Beer is op zoek naar drie nieuwe leden voor zijn smaakpanel. Het liefst een man, vrouw of Beer.

Meld je dan snel aan!

Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout Beer in a Box bij de Telegraaf Beer in a Box bij Emerce Beer in a Box bij de Metro Beer in a Box in Linda Beer in a Box bij Business Insider Beer in a Box in RTL Nieuws
Speciaal bierpakket bestellen van Beer in a Box

Ik wil ook zo'n Box

Ja, genoeg is genoeg. Ik wil zo'n Beer in a Box vol speciaalbier. Voor mezelf of als cadeau. Stop met praten, laat me kopen. Pak mijn geld!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews