Taking the blind proeverij to the hoger level!

De Craft Beer Challenge

Stel. Je bent (of kent) een bierliefhebber. Dan zou dit zomaar een match made in heaven kunnen zijn. Een blinde proeverij met 6 (of 6×2) bieren waarbij er geraden moet worden wat de stijlen zijn. Plus extra punten voor alcohol percentage en een ontdekking hoe goed er geproefd is.

Bestel de Box Of speel het spel

Klaar om erachter te komen hoe goed jij kan proeven?

Ben jij de biersommelier onder de liefhebbersch?

Een welverzorgde proeverij, glaasjes schoonmaken, nootjes er bij pakken en beginnen maar. Laat maar even zien wat jij weet in der bierlanden. Samen of alleen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1:

De allereerste stap om mee te beginnen voordat je begint met je blinde bierproeverij is je goed voor te bereiden. Biertjes uit de koelkast halen, je favoriete bierglazen klaar zetten, hapjes om de smaak te neutraliseren. Zoo... Daar zit je dan. Klaar om te beginnen. Wacht, moet je toch nog een keer opstaan, bieropener vergeten... EN DOOOOOR

Stap 2:

Tijd om te beginnen met proeven. Naast je heb je waarschijnlijk de proefformuliertjes om elk smaaksentiment te noteren. Goed, blijf dit doen, anders moet je alles onthouden. Straks moet je namelijk jouw bevindingen naast de bierbrouwers en biersommeliers leggen.

Stap 3:

Die zitten er in, einde van de avond. Nu is het tijd om jouw score te ontdekken, dit kan je online doen, super exclusieve website op het interwebs. Na het invullen kan je precies zien welke biertjes, welke stijl en wat de alcoholpercentage is. Wil je een stapje verder? Kan je de 'Pro' vragen beantwoorden en die kan je vergelijken met de sommeliers en brouwers.

Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout
Beer in a Box bij de Telegraaf
Beer in a Box bij Emerce
Beer in a Box bij de Metro
Beer in a Box bij Business Insider

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews