De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Bierderij Waterland. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Het bier van Bierderij Waterland in a Box

Bierderij Waterland is in 2014 opgericht door Kristian Kieft en Frank Dutman. Het is ons antwoord op de toenemende vraag naar eerlijke, biologische streekproducten. Wij vonden de tijd rijp om de smaak van Waterland op de bierkaart te zetten. In eerste instantie voor Waterland en omgeving, en verder voor iedereen die een goed glas bier kan waarderen. We zijn gestart met het zelf op kleine schaal brouwen van bier. Al snel werden de plannen ambitieuzer. En dat heeft iets moois opgeleverd! Zeven waanzinnig heerlijke, biologische bieren die onze landelijke streek en karakteristieke dorpen vertegenwoordigen. De Monnicker Moker, een stoere tripel met een robuuste afdronk. De Broeker Blonde, een honinggeel blondbier om van te watertanden. De Marker Maagd, fris schuimend witbier om je dorst mee te lessen. De Boerenbok, donker, zacht en vol van smaak met een licht bittertje. Het Volendams Vaatje, Een heerlijk zomerse wheat ale, die zich uitstekend laat combineren met visgerechten. Kattekwaad, een amber ale met weelderige smaak door houttonen van wilgenbast. ‚Äč Gouden Bocht, een Amsterdams goudblond bier van 9% met een weldadige bloemige smaak.

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Bierderij Waterland in een box gestopt.

Gouden Bocht

Bierderij Waterland

Zwaar blond 9%
Marker Maagd

Bierderij Waterland

Witbier 5%

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Volendams VaatjeWheat Beer - American Pale Wheat60
Monnicker MokerBelgian Tripel80
Marker MaagdWitbier50
KattekwaadRed Ale - Other60
Hoppy HannahIPA - Red60
Gouden BochtGolden Ale90
Dubbel DutsBelgian Dubbel80
Broeker BlondeBlonde Ale60
Bomba BockBock - Single / Traditional60
BoerenbokBock - Single / Traditional70