iKi Bier

uit Den Bosch

http://www.ikibier.nl
Facebook
Untappd

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals iKi Bier. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Het bier van iKi Bier in a Box

iKi Bier is een fusion brand met een eigenzinnige receptuur en visie. iKi Bier mixt Aziatische ingrediënten met Europees vakmanschap. iKi is het beste van deze twee werelden. iKi Beer is smaakvol en staat voor genieten en onthaasten. Letterlijk betekent iKi “positief leven” en het is de bekroning van dat ideaal. Azie staat centraal voor unieke ingrediënten waarin smaak en minimalisme centraal staan voor ervaring. iKi staat voor optimaal genieten en het creëren van memorabele momenten. iKi werkt via een onconventionele werkwijze waarbij verschillende ingrediënten oftewel fusion een unieke smaakbeleving creëert. iKi combineert verantwoord met inspiratie dat zijn oorsprong heeft in de Oosterse cultuur.

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van iKi Bier in een box gestopt.

Iki Ginger

iKi Bier

Pils 4%

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
iKi YuzuSpiced / Herbed Beer40
Iki LăoliănSpiced / Herbed Beer40
iKi GingerSpiced / Herbed Beer50