AFTER CHEESE van Fermenterarna
De AFTER CHEESE is een bier gebrouwen door Fermenterarna uit Strömstad.
Deze TIPA heeft een alcohol percentage van 10.0%. De bierstijl TIPA komt van oorsprong uit Amerika.
Over de AFTER CHEESE | |
---|---|
Brouwer | Fermenterarna |
Bierstijl | TIPA |
Alcohol | 10.0% |
Herkomst | Strömstad |
Bij Beer in a Box ontdek je de mooiste bieren van de beste brouwers, zoals deze AFTER CHEESE van Fermenterarna.
Nu je hier toch bent!
Fermenterarna
AFTER CHEESE
TIPA
10.0 ABV
Fermenterarna uit Strömstad
Andere bieren van Fermenterarna
AFTER CHEESE valt in de smaakgroep Bitter & Growl
“Nu moet je niet denken dat ik een verbitterde Beer ben. Growl, ik word gewoon enorm blij van bieren met een uitgesproken hoppig- en bitterheid. Mijn vrienden noemen mij een echte hophead omdat ik het liefst alleen verse IPA’s proef. Heb ik trouwens al verteld wat IBU betekent?”
Ontdek de wereld van speciaalbier
Altijd de beste bieren geselecteerd op basis van kwaliteit direct vanuit de brouwerij naar jouw keukentafel!