De smaakgroepen van de BeerWij selecteren iedere twee maanden 24 unieke nieuwe bieren speciaal voor onze leden. Deze bieren kiezen we samen met ons onafhankelijk smaakpanel en op basis van 6 verschillende smaakgroepen. Als lid van de Craft Beer Discovery Club kan je aangeven binnen welke smaakgroep je verrast wilt worden. Zo heb je toch een beetje grip bij het loslaten :)

Op deze pagina vertellen we meer over deze smaakgroepen en bierstijlen.

Blond & Krachtig

Verwacht binnen deze groep alle verschillende blondjes; licht, donker, beetje blond tot zwaar blond. Van 5% tot 8% alcohol. Plus alle varianten van Tripels. Meestal licht van kleur maar niet qua alcohol.

Lees meer over Blond & Krachtig

Fris & Fruitig

Dit is het zonnetje in je glas profiel! Van witbier, weizen, hefeweizen, saison tot een super hazy subtiele NEIPA.

Lees meer over Fris & Fruitig

Donker & Elegant

Van dubbel, amber, bock, quadrupel tot barleywine. Dit is het smaakprofiel voor de echte liefhebber van mooie subtiele bieren. Niet te complex wel super smaakvol.

Lees meer over Donker & Elegant

Intens & Uitdagend

Alle porter varianten en (Russian Imperial) Stout. Soms blubberdik en meestal gitzwart!

Lees meer over Intens & Uitdagend

Bitter & Growl

Dit is speciaal voor de IPA liefhebbers. Bitterrrre hop. Growl! Kies je deze smaak dan krijg je altijd één of meerdere IPA'sch.

Lees meer over Bitter & Growl

Wild & Zuur

Voor veel bierliefhebbers nog een stapje te ver qua smaak maar wanneer je eenmaal over bent is er geen weg meer terug...

Lees meer over Wild & Zuur

Hoeveel smaken kan je kiezen?

De grootte van de Box bepaalt het aantal smaakgroepen. Kies je voor de 12x1 variant dan vraagt de Beer je vriendelijk doch grommend tenminste 3 tot maximaal 6 verschillende smaken aan te vinken. Kies je voor een 6x1 of 6x2 variant dan heeft hij er minstens 2 nodig.


Word lid en ontdek nieuwe smaken

Iedere twee maanden een compleet nieuwe selectie bieren op je keukentafel met de beste smaken. Geselecteerd op basis van kwaliteit direct bij de ambachteijke brouwers. Zonder dat je vooraf weet wat je krijgt.

Voor jezelf Als cadeau