Finally sparen but op de Beer zijn manier

BeerCoin

De Beer is nog volop bezig met het ontwikkelen en testen van de Beercoin. Vanaf erg snel meer. Dit is de introductie. Uiteraard werkt de Beer aan een op ethereum gebaseerde blockchain munt. Waar de hele wereld op en in mag springen. Graag zelfs. Maar tot die tijd is het exclusief en alleen voor de leden van zijn club beschikbaar.

Waar wil jij je BeerCoins aan uitgeven?

Vertel het de Beer!

Hoe werkt het precies?

Een tijdje geleden heeft de Beer aan zijn leden gevraagd waar hij aan moet werken in het jaar 2021. EEN EIGEN SPAARSYSTEEM werd met capslock geroepen! De Beer vond dat een prima idee maar gaat wel een klein stapje verder. Hij neemt je even mee.

Vanaf NU spaart elk lid van de Beer zijn eigen BeerCoin(s). Bij elke box krijg je een 143 (grote box) of 71 (kleine box) aantal coins wat een waarde heeft van x. Duidelijk he? Nou top, gaan we door. Daarbij kan je ook naast alleen lid zijn extra coins verdienen. Denk aan mensen aanbrengen onder jou naam, reviews van bieren geven etc etc.

Het uiteindelijke ultieme doel van de Beer is om natuurlijk even die Bitcoin van de troon te stoten, voordat we daar zijn doen wij het gewoon om wat leuke merchandise te kopen of een extra biertje bij jou plaatselijke kroeg. To Be Continued.

Voor wie is het spaarsysteem

Het spaarsysteem is voor de doorlopende leden van de Beer. Dit geldt dus niet voor mensen die het cadeau hebben gekregen. Overigens onthoud de Beer heel goed wie welke doos heeft gekregen, zet jij jou abonnement om in doorlopend? Krijg je met terugwerkende kracht je eigen wallet + Beercoins.

Recept van deze box

Indonesische Rendang

De Beer heeft er wel zin in om lekker ouderwets aan de slag te gaan in de keuken. Net als vroeger, lekker bier op het aanrecht, goed recept erbij en klauwen uit de mouwen.

Maal de rode pepers, de knoflook, de sjalotjes, de kemiri noten en de laos fijn in de keukenmachine. Of neem de tijd en ga lekker hakken met je grootste keukenmes.

Breng dit samen aan de kook in een grote wok met 2 liter kokosroom. Gooi de stengels sereh, het citroenblad en de koenjit erbij. Roer alles heel goed door en laat de saus even inkoken tot deze zichtbaar dikker wordt. Stroperig bijna. Meteen ook tijd om een vers biertje te pakken. Voeg het zout en het vlees (nog rauw) toe aan de saus, breng aan de kook en laat minimaal 3 a 4 uren stoven. Zonder deksel en regelmatig roeren. Beetje voorzichtig graag.

De saus en het vlees worden steeds donkerder en kookt zo steeds verder in. Na 3 a 4 uur kan het vuur iets hoger en zie je de olie (uit de kokosroom) boven komen. Dan begin je met het bakken, rustig blijven roeren en het vuur niet te hoog. Dat langzaam bakken kan ook nog wel een half uur duren! Ideaal om gedwongen te onthaasten dit recept. Het vlees wordt steeds donkerder en de saus gaat om het vlees geen zitten, als een soort film. Zo! Klaar. Dat duurde slechts een halve dag! Onweerstaanbaar gromt de Beer

Lekker met een fris-zure komkommersalade en rijst.

Ik zit dus met vragen

Goeie vraag!

Bij een grote box krijg je 143 coins (inhoud 12 bieren) en bij een kleine box krijg je 71 coins (6 bieren)

Daar komen we later op terug ;-)

Daar is De Beer nog hard over aan het nadenken

Binnenkort openen wij de shop waar in je al vette dingen kunt kopen.

In jouw eigenste account inloggen

Neen, niet direct. Wel houd de Beer het bij dus mocht je in het vervolg over gaan naar een eigen doorlopend abonnement rekent hij die boxen die je gekregen hebt wel mee.

Zeker, je kan altijd een mailtje sturen naar hello@beerinabox.nl of vul kort de typeform in op www.beerinabox.nl/beercoin

De Beer gaat nog veel updaten en live zetten. Blijf altijd onze socials, site en mails in de gaten houden om niks te missen.

Goed verhaal, maar laat eens wat bier zien..

Uit deze bieren maakt de Beer jouw Beercoin Box

Alleen de beste bieren van nu. Altijd. Geselecteerd door ons Smaakpanel. Op basis van jouw smaak.

Gebläökde Kiep

Brouwerij Puuro

Black IPA 8%
Disco Volante

Vet & Lazy Brouwerij

Pastrystout 6,5%
Nova 7

Zuyd Craft

Blond 7%
Willem's Wit

Brouwerij Het Paleisje

Witbier 6.5%
Kattekwaad

Waterland Brewery

Red Ale 6%
Graansilo Tripel

Graansilo

Tripel 8%
I.P.A. India Pale Ale

Friekens Brouwerij

Internationale IPA 6.6%
Lorre

Homeland Brewery Amsterdam

Fruited Sour 5%
BULDER

Brouwerij De Werf

Dubbel 7%
NEIPAard

Rauw Brouwers

NEIPA 5.7%
Bruine Beer

Wandelende Slijterij

Tripel 8.4%
Armand

Ter Dolen

Blond 7.1%
Tramp Stamp

Brouwerij Frankendael

Saison 3.5%
Kleveretien

Het Nest

Quadrupel 10%
Viven Barley

Brouwerij Viven

Barleywine 11%
Fort Lapin Chocolate Stout

Brouwerij Fort Lapin

Export Stout 6%
Dikke Toon

Brouwersnös

Imperial Stout 8.2%
Hobo with a Hopgun

Van Moll

Amerikaanse IPA 7.2%
Slaapmutske FLOSS

Slaapmutske

Sour 5%
Fruit Machine

vandeStreek bier

Gose - Fruited 0.5%
Sour Suzy

Lervig Aktiebryggeri

Sour 4%
Hive

The Sisters Brewery

Weizen 5.3%
Hop Rocket

Brouwerij De Moersleutel

NEIPA 8%
Kasteel Nitro Noir

Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck

Porter 5.7%