Iets met wat in een goed vat zit en niet vergaan

Big Belly Brewing
Exclusieve Mega Deal

We hebben er even op moeten wachten... Maar na 6 maanden rijpen is het eindelijk zover: de exclusieve primeur van de Liquid Desserts no. 15 bij de Beer.

Pak de Big Belly Brewing Beer Box Special en krijg 6 top bieren plus een Holy F#ckballs Glas voor een mega scherpe prijs.

Pak 'm snel

Maar pas op! We hebben slechts 12 dozen / kratten van de Liquid Desserts no. 15 kunnen bemachtigen! Dus op = echt OP

Growl, wie mag deze aanbieding echt niet missen?

Bier 1

Liquid Desserts 15

BOURBON BARREL AGED ROCKY ROAD CHOCOLATE IMPERIAL STOUT

Liquid Desserts No. 15 is de tweede barrel aged Liquid Dessert. Voor deze editie zijn een verscheidenheid aan bourbon barrels gebruik waar het bier 6 maanden op heeft gerijpt. De smaak is boozy met chocolade en en geroosterde suikers. Dik, vol en decandent zoals je gewend bent van onze Liquid Desserts.

Bier 2

Cabrón

DDH Spring NEIPA

In deze double dry-hopped NEIPA zit een ruime 14gr/l Motueka en Azacca hop. Deze geven het bier een aroma van limoen, tropische smaken en mandarijn met licht citrus bittertje in de afdronk. De body van het bier is hazy, romig en vol.

Bier 3

Mo Phi

Dit bier is dé dorstlesser bij uitstek. Mo Phi is verfrissend maar met een big body, ondanks het lage alcoholpercentage. Niet erg bitter maar wel veel aroma’s en fruitige smaken van mango, papaya en limoen door een flinke dry-hop en toevoeging van citroengras.

Bier 4

Smooth Louis

Deze heerlijke Amber IPA is ontzettend zacht en smaakvol. De moutige karamel tonen dansen samen met de hoppige aroma’s van perzik en citrus door je mond. Met dit bier krijg je zo de swing van Louis te pakken. Oh what a wonderful world!

Bier 5

Bobby Love

Proef de Love Potion van Bobby Love, een sappige, romige, zachte New England IPA van 5,5% alcohol. De massale dryhopping met Mosaic en het nieuwe HS-1228 zorgt voor een intens tropisch aroma, dat na wat ananas-prikkeling in de eerste slok een lange afdronk geeft van mango, limoen, en een balancerende zachte dennen-bitterheid.

Bier 6

Jerry Pow Pow

Ontmoet Jerry, een Winter White IPA met 18 (!) gram/liter aan Amarillo- & Mosaic-dryhop. Deze gigantische hoeveelheid zorgt ervoor dat de pomelo, bloedsinaasappel en citrus smaken exploderen in je mond. Om het wintergevoel te versterken hebben we wat jeneverbes toegevoegd, samen met de dikke body en lage bitterheid gaat dit je favo after-ski biertje worden.

KOPEN

Uitstekend (2146) Lees beoordelingen

Over Big Belly Brewing uit Breda

Mannen van Big Belly Brewing

Big Belly Brewing

Focussen op "de goede kant van het leven" is waar het bij Big Belly Brewing om draait. We houden van iets grotere dingen, de extra's, iets speciaals toevoegen, creatiever zijn. Maar bovenal houden we van dingen in het leven die wat leuker zijn.

Al onze bieren zijn goed uitgebalanceerd en gemaakt met premium “The Swean” -mouten, dus we krijgen de volle, onderscheidende bieren waar we trots op zijn. Nadat we een speciaal tintje hebben bedacht, ontwerpen we voor elk bier een legendarisch personage. Ten slotte schrijven en voegen we een grappig verhaal toe over het personage en het bier. Zo maken we een van de leukste dingen, bier drinken, nog leuker.

Doe mij maar zo'n pakket!

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals . Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten