Duik mee de socials in

Beer Adventskalender

Trots als een pauw Beer op alle leuke reacties...!

Zit je al klaar om te bestellen?

Uitstekend (2146) Lees beoordelingen

Bekijk alle reviews van de afgelopen Adventskalender

8 van 10

09-02-2023 21:04 uur
""
Edwin

9 van 10

09-02-2023 20:52 uur
"Ik vond het top! Elke dag een cadeautje. Goede variatie in bierstijlen"
Vincent

9 van 10

06-02-2023 12:33 uur
"Verpakking was super"

10 van 10

05-02-2023 10:17 uur
"De tonka, stout, red ipa"
Leontine

10 van 10

04-02-2023 19:41 uur
"De exclusieve bieren die alleen via de box te krijgen zijn. Plus alle informatie waar jullie ook een beerlijke draai aan geven."
Joline

10 van 10

04-02-2023 09:53 uur
"Dat wat ik net schreef"
Evelien

9 van 10

03-02-2023 19:36 uur
"Uiterlijk doos super leuk, lekker bier, leuk kado."
R

2 van 10

02-02-2023 18:51 uur
"sommige bieren waren top"
Richard

10 van 10

02-02-2023 17:18 uur
"Lekker zo doorgrommen :-)"
Frank

7 van 10

02-02-2023 14:08 uur
"De niet zo donkere extreme bieren."
Dick

9 van 10

02-02-2023 11:20 uur
"De hoeveelheid donkerbier"
Casper

9 van 10

02-02-2023 06:41 uur
"De verpakking"
Robin

10 van 10

01-02-2023 22:40 uur
"Leuke brouwerijen, leuke stijlen"
Ruud

10 van 10

01-02-2023 20:53 uur
"Fantastisch grafisch werk, geniale teksten en leuke informatieve filmpjes. Het was een mooie nostalgische tv reis met heerlijk bier. Heb genoten!"
Jeroen

7 van 10

01-02-2023 18:12 uur
"Lay-out verpakking. En de verrassende soorten bieren"
Monique

7 van 10

01-02-2023 17:57 uur
"Leuke verwijzingen naar allerlei films en series op de doos maar de doos zelf was voor mij wel irritant om de cijfertjes te vinden, dit mag van mij wel iets makkelijker bij een volgende keer. (Ja ik weet dat het op de site stond maar zou ook zonder moeten kunnen vinden)"
Wouter

9 van 10

01-02-2023 16:30 uur
"Veel variatie, daar houd ik van."
Wibo

9 van 10

01-02-2023 07:57 uur
"de keuze van de biersoorten!"

7 van 10

01-02-2023 07:52 uur
"Blijft genieten elke dag een biertje uitpakken"
Casper

9 van 10

01-02-2023 07:39 uur
"Zo veel verschillende stijlen en toch allemaal top!"
Ivo

10 van 10

01-02-2023 06:36 uur
"De gave graphics en lekkere bieren"
Ulrich

10 van 10

01-02-2023 05:50 uur
"De uitleg over de bieren door de brouwers zelf. En het thema van de box... veel televisie series en films van vroeger kwamen weer boven."

8 van 10

31-01-2023 22:54 uur
"Diversiteit"
Pieter

10 van 10

31-01-2023 21:59 uur
"Het zoekplaatje de tv doos"
Patricia

9 van 10

31-01-2023 21:53 uur
"De bieren waren weer verrukkelijk"
Guido

7 van 10

31-01-2023 21:45 uur
"Is gewoon erg leuk, iedere dag een verrassingsbiertje met verhaaltje van de brouwerij"
Marcel

9 van 10

31-01-2023 21:40 uur
"Lekker bier, de filmpjes om wat te leren van de achtergrond en uiteraard de verpakking! Wat was dat leuk gedaan zeg! Applaus voor het ontwerp :-)"
Odyllia

1 van 10

31-01-2023 21:31 uur
""
Coen

10 van 10

31-01-2023 21:23 uur
"De verpakking was helemaal te gek!"
Marieke

8 van 10

31-01-2023 21:06 uur
"Alles uniek. Kleine Brouwers. Mooie verpakking. Joviaal taalgebruik"
Robin

9 van 10

31-01-2023 21:00 uur
"Zeer toegankelijk voor de "gewone" bierdrinker"
Wouter

8 van 10

31-01-2023 20:46 uur
""
Jeffrey

9 van 10

31-01-2023 20:26 uur
"Everything else!"
Nataliia

7 van 10

31-01-2023 20:18 uur
"De verpakking en sommige labels waren ook echt gaaf. Ik heb alle videos bekeken en dat vond ik een hele goede toevoeging."
Josse

10 van 10

31-01-2023 20:05 uur
"De verschillende en ook onbekende bier soorten"
Andre

9 van 10

31-01-2023 19:46 uur
"De verpakking, origineel en leuke spel om te zoeken"
E

8 van 10

31-01-2023 19:42 uur
"Alle verschillende stijlen en merken die je misschien zelf niet snel probeert"
Robert

9 van 10

31-01-2023 19:31 uur
"Leuke verpakking en de combi Exclusief en subtiel"
H.E.N.K.

9 van 10

31-01-2023 19:26 uur
"Mooie verpakking originele en lekkere bieren"
Ad

7 van 10

31-01-2023 19:25 uur
"Idee is gewoon heel leuk, mooie verpakking. Combi exclusief en subtiel ook interessant."
H.E.N.K.

9 van 10

31-01-2023 19:08 uur
"De tv doos, de filmpjes van de brouwerijen, de teksten de hele beleving was waanzinnig. Tot nu toe de beste beleving van de beer"
Joost

9 van 10

31-01-2023 18:22 uur
"Iedere dag bier! En lekker bier!"
Eric

10 van 10

31-01-2023 18:15 uur
"Het zoeken op de kalender na de juiste figuurtjes maakte het zeer leuk"
Chris

8 van 10

31-01-2023 18:14 uur
"Dat de brouwers speciaal voor deze box een exclusief bier hadden gebrouwen"

10 van 10

31-01-2023 17:55 uur
"De goede afwisseling tussen de bieren met bijbehorend advies"
Nigel

9 van 10

31-01-2023 17:54 uur
"De biertjes waren echt mijn stijl"
Koen

8 van 10

31-01-2023 17:52 uur
"Box graphic design, most of the beers very good"
Dana

8 van 10

31-01-2023 17:52 uur
"Verschillende merken"
Sanne

9 van 10

31-01-2023 17:49 uur
"Het onderwerp van de wedstrijd was genieten, trip down memory lane!"
André

8 van 10

31-01-2023 17:43 uur
"De enorme mooie doos."
Wibo

7 van 10

31-01-2023 17:38 uur
"Veel verschillende stijlen en er zaten echt toppers tussen"
Jarno

9 van 10

31-01-2023 17:36 uur
"Unieke bieren"
Ingmar

9 van 10

31-01-2023 17:29 uur
"Dat het echt unieke bieren waren. In de luxe box dan. Onbekendere brouwerijen krijgen ook een podium. Vooral de extreme experimentele bieren zijn leuk te openen."
Diederik

10 van 10

31-01-2023 17:26 uur
"De creativiteit filmpjes, zoeken etc"

8 van 10

31-01-2023 17:23 uur
"De filmpjes waren een leuke aanvulling. Leuk om te kijken"
Marleen

9 van 10

31-01-2023 17:23 uur
"Overgrote deel was goed gevarieerd! Erg lekker, en ook leuke/ informatieve filmpjes waar je opzich ook nog nieuwe dingen van leert."
L

10 van 10

31-01-2023 17:21 uur
"De verschillende stijlen, de bijzonder bieren en het leuke zoekplaatje"
Joost

10 van 10

31-01-2023 17:20 uur
"Om de biertjes met een vriend samen op te drinken en erg genieten. Was de eerste keer maar zeker niet de lastste"
APJ

8 van 10

31-01-2023 17:19 uur
"Variatie van stijlen"
Henk

10 van 10

31-01-2023 17:16 uur
"Veel variatie mooie bieren"
thom

7 van 10

31-01-2023 17:14 uur
"Toch lekker elke dag een speciaalbiertje"
Mark

8 van 10

31-01-2023 17:13 uur
"De zoektocht maakt het juist anders dan andere kalenders. Dus dat was top"
Jeroen

10 van 10

31-01-2023 17:05 uur
"De hele box met verwijzingen"
Lasse

9 van 10

31-01-2023 16:57 uur
"Mooie bieren, leuke filmpjes met uitleg over de brouwer en het bier. Dikke prima!!!!"
Henk

9 van 10

31-01-2023 16:43 uur
""
Ellen

9 van 10

31-01-2023 16:34 uur
"De tiramisu-bieren. En het ontdekken van nieuwe bieren en brouwerijen"
Marjolijn

8 van 10

31-01-2023 16:27 uur
"Zeker voor herhaling vatbaar"
Ron

8 van 10

31-01-2023 16:09 uur
"De afwisseling van al de bieren , het verhaal bij de bieren en de bijbehorende brouwerijen. En last but not least de schitterende afbeelding om de geleverde kleuren TV."
Peter

9 van 10

31-01-2023 16:03 uur
"De gehele box was top, leuk dat er filmpjes en teksten bij zaten van alle brouwerijen. Ik kijk nu al uit naar de editie van komend jaar!"
Fieke

9 van 10

31-01-2023 16:01 uur
"Veel nieuwe bieren"
Monique

10 van 10

31-01-2023 16:00 uur
"Wat een geweldige inhoud! Mijn vriend was elke dag blij verrast. De filmpjes zijn een leuke toegevoegde waarde. Ik denk dat jullie volgend jaar nog sneller uitverkocht zijn. Onze omgeving is laaiend enthousiast"
Ingrid

8 van 10

31-01-2023 15:59 uur
"Het zoeken naar de biertjes was zeer leuk !"
Anita

7 van 10

31-01-2023 15:57 uur
"Elke dag een verrassing is en blijft geweldig."
Marco

8 van 10

31-01-2023 15:55 uur
"De hoeveelheid stouts"
Kevin

8 van 10

31-01-2023 15:52 uur
"Originele verpakking en biertjes. Leuk dat het exclusieve biertjes zijn, kende er nog geen 1. Filmpjes met uitleg ook erg leuk"
Marijke

10 van 10

31-01-2023 15:51 uur
"Exclusiviteit ontwerp van de adventskalender"
Ilse

8 van 10

31-01-2023 15:37 uur
"De gekozen bieren waren 80% top"
Tharanga

9 van 10

31-01-2023 15:31 uur
"Ruime variatie van bieren en brouwers."
Henk

9 van 10

31-01-2023 15:29 uur
""
Lennart

9 van 10

31-01-2023 15:24 uur
"Was zeer gevarieerd en de voorkant was ook top en soms ook echt een uitdaging"
Marijn

9 van 10

31-01-2023 15:07 uur
"De stout bieren"
Hijko

10 van 10

31-01-2023 15:00 uur
"de verpakking was geweldig, de filmpjes erg leuk en informatief"
gerda

9 van 10

31-01-2023 14:55 uur
"een hoop van de biertjes waren precies wat ik lekker vind, en cool dat ze allemaal exclusief waren, wat ook meteen weer jammer is, want dat betekend dat ik ze niet kan kopen"
Beau

10 van 10

31-01-2023 14:47 uur
"Alles, beste kado van deze feestdagen! Zo genoten met z’n twee. Kado was voor m’n vent maar stiekem vond ik dit zelf het leukst en lekkerste"
Ellen

7 van 10

31-01-2023 14:44 uur
"Goede kwaliteit"
Caya

9 van 10

31-01-2023 14:41 uur
"De filmpjes met informatie over de brouwerijen"
Marjon

10 van 10

31-01-2023 14:38 uur
"de Stout biertjes!"
Nicole

9 van 10

31-01-2023 14:35 uur
"Top kalender"
Wencke

10 van 10

31-01-2023 14:29 uur
"De doos met alle verwijzingen was top"
Wendy

7 van 10

31-01-2023 14:16 uur
"Veel nieuwe biertjes"
Henri

8 van 10

31-01-2023 14:09 uur
"Er zaten echt heerlijke en ook bijzonderen bieren in. Ik vond het echt leuk om bij elk bier een filmpje te krijgen met wat uitleg over het bier en de brouwerij. Leuk dat er ook bieren bij zaten die pas uit gekomen zijn met de kalender!"
Gabrielle

10 van 10

31-01-2023 14:08 uur
"De inhoud, het ontwerp en de videoclips. De totale kalender was top."
Patrick

8 van 10

31-01-2023 14:08 uur
"Vormgeving is altijd tof, al was het wel echt knudde zoeken iedere dag."
Dries

8 van 10

31-01-2023 14:05 uur
"De exclusieve biertjes met filmpjes. De cartoons op de box"
Tim

10 van 10

31-01-2023 14:03 uur
"Een super leuk avontuur, elke dag weer"
Diana

9 van 10

31-01-2023 14:00 uur
"De doos was heel cool. Elke dag weer een zoekfeestje"
Joost

9 van 10

31-01-2023 13:58 uur
"Ik vond het design van de doos perfect. Allemaal leuke eastereggs die je zowel voor achter als bovenop tegenkwam. De selectie van brouwerijen vond ik heel erg goed, een geschikte combinatie van gevestigde brouwerijen en brouwerijen die je niet in de supermarkt of slijterij tegen komt."
Jelle

8 van 10

31-01-2023 13:56 uur
"Prachtige verpakking en echt geweldig dat het allemaal exclusieve bieren zijn die je zeker niet eerder gehad kan hebben."
Simon

7 van 10

31-01-2023 13:55 uur
"De enquête vooral"

9 van 10

31-01-2023 13:50 uur
"Veel complexe biertjes afgewisseld met de minder complexe maakte t een leuke ontdekking"
Kevin

9 van 10

31-01-2023 13:49 uur
""
Christien

9 van 10

31-01-2023 13:45 uur
"Zoekplaatje, mix van biertjes"

9 van 10

31-01-2023 13:39 uur
""
Nick

9 van 10

31-01-2023 13:37 uur
"De bieren, veelzijdigheid, lekker, mooie filmpjes en tips erbij. Grappige verpakking hoewel ik heel veel verwijzingen heb gemist denk ik (Tim heeft me nog niet gecontact in elk geval ;))."
Kelly

9 van 10

31-01-2023 13:36 uur
"De verschillende soorten en smaken bier. Sommige moest ik zelfs delen met mijn vrouw, zij vond ze ook heerlijk"
Rob

6 van 10

31-01-2023 13:35 uur
"Pohjala, moersleutel"
robin

8 van 10

31-01-2023 13:29 uur
"Leuk met de zoekplaat en verwijzingen naar tv en film. De cijfers waren wel slecht leesbaar trouwens."
Marjolein

10 van 10

31-01-2023 13:27 uur
""
Angela

8 van 10

31-01-2023 13:26 uur
"24 verschillende brouwers in 1 box is echt top! Zo kan je lekker proeven en is iedere dag weer een verrassing."
Jeroen

7 van 10

31-01-2023 13:25 uur
"Er zaten echt mooie bieren in!"
Bas

9 van 10

31-01-2023 13:25 uur
"De bieren + videos van de brouwerijen + de zoektocht naar de verwijzingen naar series/films/games"
Katja

9 van 10

31-01-2023 13:23 uur
"De variatie aan bieren en de keuze tussen exclusief en subtiel"
Fabian

9 van 10

31-01-2023 13:23 uur
"Lekker bieren met veel afwisseling"

9 van 10

31-01-2023 13:22 uur
"Zoals net al aangegeven wat mij betreft alleen maar positief. Bieren waren allemaal erg goed."
Dennis

9 van 10

31-01-2023 13:13 uur
"Geniaal concept, vooral de verpakking en exclusieve biertjes icm de video's"
Youri

10 van 10

31-01-2023 13:03 uur
"De grote verscheidenheid in bieren en de keuze voor onbekende brouwerijen"

8 van 10

31-01-2023 13:02 uur
"Mooie bieren en leuk vormgegeven box."
Thomas

8 van 10

31-01-2023 12:59 uur
"Het glas, de biertjes, de variatie"
Joran

9 van 10

31-01-2023 12:56 uur
"De nieuwe onbekende bieren die erin zaten."
Frank

6 van 10

31-01-2023 12:55 uur
"De halve Liters! Dat zijn opschieters!"
Nick

9 van 10

31-01-2023 12:54 uur
"Bier was natuurlijk lekker, maar die doos was wel top"
René

8 van 10

31-01-2023 12:54 uur
"De originaliteit verdient een dikke 10! Alle complimenten voor de creatieve geesten!"
Hanneke

9 van 10

31-01-2023 12:53 uur
""
Nick

9 van 10

31-01-2023 12:52 uur
"De bietjes, het artwork was fantastisch gaaf."
Laura

9 van 10

31-01-2023 12:51 uur
"De variatie in bieren. En het thema met de televisie was super leuk en origineel!"
Joey

9 van 10

31-01-2023 12:49 uur
"Alle bieren waren top goed uitgekozen"

9 van 10

31-01-2023 12:47 uur
"Vet veel variatie. En ben alcoholist geworden door jullie (of is dat niet positief?)"
Saskia

10 van 10

31-01-2023 12:47 uur
"Alles"
Leon

8 van 10

31-01-2023 12:46 uur
"Variërend"

8 van 10

31-01-2023 12:46 uur
"Hoe de adventkalender in elkaar zat naar het zoeken van de nummers in de “tekening” dat is echt super goed bedacht!"
Mike

9 van 10

31-01-2023 12:45 uur
"Ik vond het heel goed dat een groot deel in blik zat. Zeker de 440ml blikken werden erg gewaardeerd."
Niels

9 van 10

31-01-2023 12:45 uur
"de verpakking en de verrassende qr code scan methode"

8 van 10

31-01-2023 12:44 uur
"De mix van de bieren was echt top"
Patrick

8 van 10

31-01-2023 12:41 uur
""
Joost

10 van 10

31-01-2023 12:41 uur
"De verschillende bieren"
Willem

8 van 10

31-01-2023 12:40 uur
"Diversiteit mbt verschillende landen. Ohja nog als toevoeging op vraag 10, jammer dat er zoveel bier met chocolade was. Als ik dit had geweten was ik voor de subtiele box gegaan, hier leken lekkerdere bieren in te zitten."
Niels

9 van 10

31-01-2023 12:39 uur
"Mooie box, leuke filmpjes en verassende bieren"
Robin

7 van 10

31-01-2023 12:38 uur
"Veel variatie in brouwerijen die ook kwalitatief erg goed zijn!"
Bas

9 van 10

31-01-2023 12:38 uur
"Variatie was echt super goed"
Jolien

8 van 10

31-01-2023 12:37 uur
"Design van de box was super! Persoonlijke filmpjes van de brouwers ook!"

6 van 10

31-01-2023 12:37 uur
"De variatie/smaken en het uiterlijk."
Bente

7 van 10

31-01-2023 12:36 uur
"Leuke afwisselende bieren"
m

6 van 10

31-01-2023 12:36 uur
"Mooi design"
Bob

8 van 10

31-01-2023 12:33 uur
"De experimenten van de verschillende brouwers. Was ook blij dat het niet een overladen IPA box was. Voor mijn smaak de goede mix"
Arno

5 van 10

31-01-2023 12:33 uur
"Some beer types like pastry stouts and less common types likey barley, bock, etc. were great, but too few of them"
Davide

9 van 10

31-01-2023 12:32 uur
"De layout van de kalender zelf en van de biertjes."
Leen

9 van 10

31-01-2023 12:32 uur
"Sowieso de verpakking was geweldig, en de exclusiviteit! En de vele lekkere donkere bieren. Heerlijk!"
Chantal

9 van 10

31-01-2023 12:31 uur
"De verpakking, de bieren en de bierstijlen"
J

9 van 10

31-01-2023 12:31 uur
"Jullie doen het super leuk in de mailwisseling en op sociale media! De verpakking en de verhaaltjes bij het bier zijn echt top! Ik zou hem echt zo weer bestellen!"
Maaike

9 van 10

31-01-2023 12:30 uur
"Het hele creatieve idee van de box."
Jacorine

9 van 10

31-01-2023 12:30 uur
"De variatie en vele onbekende bieren"
Jolande

6 van 10

31-01-2023 12:29 uur
"de laatste paar dagen en de filmpjes en de uitleg waren goed"
Corjan

8 van 10

31-01-2023 12:28 uur
"De filmpjes waren echt top Mooie brouwerijen en bieren"
Aniek

10 van 10

31-01-2023 12:27 uur
"Hele leuke vormgeving van de verpakking"
Lotte

9 van 10

31-01-2023 12:27 uur
"Leuk met de filmpjes en foodpairing! Super icm. met de bloopers"
Paul

9 van 10

31-01-2023 12:27 uur
"De hele ervaring die er omheen gemaakt is. Het is meer dan een doos met wat biertjes; er zit een verhaal vóór en áchter elk klepje. Ook de exclusiviteit van de meeste bieren was leuk. Een bier die nu bij de slijter staat, kon ik al van zeggen dat ik 'm heb gehad! :)"
Arnout

8 van 10

31-01-2023 12:26 uur
"Variatie"
Andre

9 van 10

31-01-2023 12:25 uur
"De doos zag er prachtig uit!"
Erik

7 van 10

31-01-2023 12:25 uur
"Zeer gevarieerd !"
Tobias

7 van 10

31-01-2023 12:23 uur
""
Peter

7 van 10

31-01-2023 12:23 uur
"Het hele concept is top! Zeker weten dat je een biertje krijgt wat je nog nooit gedronken hebt."
Mathijs

9 van 10

31-01-2023 12:23 uur
"De afwisseling van smaak en verpakking (fles / blik). Leuke biertjes / namen / etiketten. En de verpakking een feest van herkenning ;-)"
Kim

8 van 10

31-01-2023 12:22 uur
"Ontwerp, het hele idee. Ik bedoel het is bier."
Laurens

9 van 10

31-01-2023 12:21 uur
"Het ontwerp van de Waar is Wally met het pop-culture thema was zeer geslaagd!"
Fabian

7 van 10

31-01-2023 12:21 uur
"Goede afwisseling qua bierstijlen"
Frank

9 van 10

31-01-2023 12:20 uur
"unieke smaken, lokale kleine ondernemers"
Jitze

9 van 10

31-01-2023 12:19 uur
"De luxere bieren"
Sandra

8 van 10

31-01-2023 12:19 uur
"De biertjes, de prent zelf met alle herkenbare dingen erin, de teksten in de leaflet en de video’s. Hulde aan het communicatieteam!"
Isabel

8 van 10

31-01-2023 12:16 uur
""
Eelco

8 van 10

31-01-2023 12:16 uur
""
Bram

9 van 10

31-01-2023 12:16 uur
"Goede mix van smaken!"

9 van 10

31-01-2023 12:15 uur
"Mooie opzet met lekkere biertjes!"
Bas

10 van 10

31-01-2023 12:15 uur
"Super selectie"
Marleen

9 van 10

31-01-2023 12:14 uur
"Kwaliteit en verscheidenheid van de bieren"
Mario

7 van 10

31-01-2023 12:14 uur
""
Maurice

9 van 10

31-01-2023 12:14 uur
"Erg genoten van t openmaken en ontdekken. En uiteraard te proeven"
John

9 van 10

31-01-2023 12:14 uur
"Shit, net hiervoor al benoemd. De variatie van de bierstijlen was top, prachtig aangekleed waardoor het echt sonde was om hem weg te gooien (moest helaas van mijn vriendin :() en ook leuk de extra informatie van de brouwer via de site"
Tommy

10 van 10

31-01-2023 12:13 uur
"De verassing, de exclusiviteit van de bieren, de diversiteit, de vormgeving van de box, het was super!"

9 van 10

31-01-2023 12:13 uur
"De verpakking en de service van de Beer <3"
Martijn

6 van 10

31-01-2023 12:13 uur
"De bieren waren origineel en over het algemeen erg lekker! De doos was origineel en leuk om te puzzelen"
Jarco

10 van 10

31-01-2023 12:13 uur
"Alles"
Hein

8 van 10

31-01-2023 12:13 uur
"De filmpjes waren heel goed en de verpakking was heel mooi"
Jasmijn

8 van 10

31-01-2023 12:13 uur
"Leuke filmpjes en goede informatie. Zaten lekkere en interessante bieren bij."
Ferdi

7 van 10

31-01-2023 12:12 uur
"Leuke blikjes en flesjes, en ook behoorlijk groot af en toe waardoor goed te delen"
Rick

8 van 10

31-01-2023 12:12 uur
"Verpakking was zalig, videos waren goed, bier was gemiddeld goed"
Mart

6 van 10

31-01-2023 12:11 uur
"Mooie vormgeving, leuk dat de biertjes exclusief waren"
Pieter

9 van 10

31-01-2023 12:10 uur
"De nieuwe doos is echt een hele verbetering echt top!! Echt dikke bieren hoor!! Geweldig met al die verwijzingen naar series en films nostalgie op en top"
Michaël

4 van 10

31-01-2023 12:10 uur
"De exclusiviteit voor de rating op Untapd"
Chris

8 van 10

31-01-2023 12:10 uur
""
Sander

9 van 10

31-01-2023 12:10 uur
"Verpakking was foutloos!"
Zico

7 van 10

31-01-2023 12:10 uur
"De echt exclusieve bieren voor de box gemaakt. Leuk om echt wat nieuws te proberen."

10 van 10

31-01-2023 12:09 uur
"Geweldige selectie brouwers en bieren, goed gevarieerd."

9 van 10

31-01-2023 12:09 uur
"Hoop variatie qua stijlen, percentages en brouwers. Veel bieren met verrassende of experimentele ingrediënten"

5 van 10

31-01-2023 12:08 uur
"Leuk idee."
Jasper

6 van 10

31-01-2023 12:08 uur
"De filmpjes, als je je vakje hebt gevonden."
Marco

9 van 10

31-01-2023 12:08 uur
"Donkere bieren! Hoe meer hoe beter"
Sjoerd

7 van 10

31-01-2023 12:07 uur
"De verpakking/doos"
Dennis

9 van 10

29-01-2023 13:13 uur
"Ik ben dol op stoutbier en dat zat in de exclusieve box"
Paul Jan

4 van 10

27-01-2023 08:43 uur
"De filmpjes waren erg leuk. Vooral die van Moersleutel waarbij de gastheer ons welkom heette bij Oedipus :p"
Freek

7 van 10

25-01-2023 15:35 uur
"Goede mix van de bieren"
Patrick

9 van 10

23-01-2023 01:28 uur
"Exclusieve bieren. Top service. Volgend jaar weer 1 graag!"
Bert

9 van 10

17-01-2023 13:35 uur
"De vormgeving"
Jacqueline

8 van 10

16-01-2023 16:32 uur
"Beter variatie in bierstijlen, verpakking super leuk bedacht!"
Suzanna

9 van 10

13-01-2023 20:23 uur
"Wat een toffe animatie op de box!!"
Vanja

9 van 10

11-01-2023 20:03 uur
""
Anouk

10 van 10

11-01-2023 19:15 uur
"Erg leuk in elkaar gezet. Elke dag leuke filmpjes en een zoekplaatje"
Diana

10 van 10

10-01-2023 09:44 uur
"Fantastische stijlen en de box was onwijs gaaf gemaakt en de extra ifo is altijd leuk"
Jonathan

9 van 10

09-01-2023 13:37 uur
"heb ik bij de vorige al ertussen gezet (sorry hiervoor)"
Rene

7 van 10

09-01-2023 13:07 uur
"Kerstige bieren. Verpakking. Filmpjes en tekst. Zie verder hierboven."
Sjoerd

6 van 10

08-01-2023 19:02 uur
"De aankleding van zowel de box als de filmpjes was echt top"
Remco

8 van 10

08-01-2023 10:18 uur
"Leuk al die verschillende stijlen. En daar horen ook minder lekker en hele lekkere bieren bij. Volgend jaar bestel ik hem weer."
Dennis

10 van 10

07-01-2023 13:42 uur
"Het verrassings element"
liesbeth

9 van 10

06-01-2023 20:42 uur
"De video’s, de tv doos, verschillende Brouwers en veel van de biertjes uiteraard"
Joost

8 van 10

06-01-2023 19:08 uur
"De filmpjes, de verpakking dat je echt moest zoeken naar de nummers en natuurlijk de verschillende biertjes. Volgend jaar gaan we waarschijnlijk voor de minder exclusieve bieren"
Monique

10 van 10

06-01-2023 16:51 uur
"De bieren"
Jeffrey

8 van 10

06-01-2023 12:52 uur
"Vormgeving/verpakking is waanzinnig. Ik had dit jaar 3 adventskalenders en deze knalt er bovenuit. Tof zoekplaatje met veel jeugdherinneringen. Al werd het soms wat frustrerend als ik het nummer niet kon vinden haha. Gelukkig kon ik dan even het plaatje spieken op de website :)"
Ruud

10 van 10

06-01-2023 09:39 uur
"Prachtige verpakking"
Geert

9 van 10

05-01-2023 19:48 uur
"Variatie van bieren was uitstekend. Alle smaken te drinken, top pakket."
Danny

9 van 10

05-01-2023 18:26 uur
"De puzzel en de tekeningen"
Tjerk

8 van 10

05-01-2023 15:34 uur
"Prachtige verpakking en heerlijke smaken."
Bouke

8 van 10

05-01-2023 10:19 uur
"Duidelijk veel moeite ingestopt in de randzaken, maar gelukkig niet ten koste van de bieren. Dat ik de bieren nog niet kende (op enkele dubbeling met andere kalenders na) vind ik ook erg fijn."
Bas

7 van 10

05-01-2023 10:07 uur
"De kwaliteit van de bieren. Geen enkel bier scoorde ondermaats. De algehele vibe van de box, filmpjes etc. passen bij de stijl van communiceren van de Beer hier ben ik altijd van gecharmeerd"
Leslie

8 van 10

04-01-2023 19:06 uur
"Super dat het allemaal echt exclusieve bieren waren die speciaal voor de box gebrouwen waren."
Jeroen

8 van 10

04-01-2023 15:21 uur
"Ik vond de video's van de brouwers echt een superleuke toevoeging! Design van de box was ook echt fantastisch."
Martijn

10 van 10

04-01-2023 13:55 uur
"De exclusiviteit van de boeren speciaal voor deze advent"

8 van 10

04-01-2023 09:28 uur
"De lokale bieren van de kleinere brouwerijen die niet snel overal te verkrijgen zijn"

9 van 10

03-01-2023 18:30 uur
"Alles was positief, luister vooral niet te veel naar mijn mening, ze is zeer relatief, love you guys. Groetjes uit België."
Justin

9 van 10

03-01-2023 18:12 uur
"Filmpjes briljant! En goed ontworpen box die ook nog helemaal te recyclen was. Top!"

9 van 10

03-01-2023 18:05 uur
"Er zaten hele lekkere bieren tussen en ook wat mindere. Over het algemeen was ik dik tevreden. Wat mij betreft mag mijn vrouw me hier vaker mee verrassen. (Ik heb het mail adres van mijn vrouw opgegeven)."
Irene

7 van 10

03-01-2023 18:05 uur
"De wijze van presenteren, en juist dat zou een mooie meerwaarde moeten zijn. Top zouden, zeker gezien de prijs, meer top biertjes moeten zijn"
Paul

8 van 10

03-01-2023 17:31 uur
"De toevoeging van brouwerijen zoals Põhjala was echt super vet! Ik heb erg genoten van de buitenlandse brouwers."
Titus

9 van 10

03-01-2023 17:02 uur
""
Sophie

9 van 10

03-01-2023 16:59 uur
"Leuk dat er zowel blikjes als flesjes in zaten. Ook leuk dat er buitenlandse biertjes in zaten."
Fabienne

10 van 10

03-01-2023 16:47 uur
"Ik had 3 verschillende bier advent kalenders dit jaar. Die van jullie was verreweg de beste. Dat jullie het even weten"
Siebe

9 van 10

03-01-2023 16:24 uur
"Niet alleen brouwerijen uit Nederland, mag van mij zelfs nog meer."
Jack

10 van 10

03-01-2023 15:05 uur
"het zoeken naar de plaatjes en de exclusiviteit van de biertjes"
Monique

9 van 10

03-01-2023 13:41 uur
"Lekkere bieren die je niet overal tegenkomt"
Peter

6 van 10

03-01-2023 13:23 uur
"De Moersleutel, Pohjala en tiny rebel waren de uitschieters. MAgic Rock was ook aangenaam."
robin

8 van 10

03-01-2023 07:28 uur
"Mooie IPA biertjes"
Harm

9 van 10

02-01-2023 21:24 uur
"Diversiteit in bier stijlen. Veel bieren vol van smaak, een barrel aged (altijd goed om die te hebben), krachtige bieren"
Tom

10 van 10

02-01-2023 20:09 uur
"De verschillende bier stylen en de design van de doos"
Rutger Cornelis

8 van 10

02-01-2023 19:15 uur
"Filmpjes van de Brouwers"
Anastassia

10 van 10

02-01-2023 18:59 uur
"Zie vorige vraag… Eigenlijk heb ik niets aan te merken. Het was een cadeau en viel zeer goed in de smaak. Daarbij kreeg ik zelf ook een glimlach op mijn gezicht van jullie enthousiaste mails. Volgend jaar weer!"
Wendy

9 van 10

02-01-2023 18:27 uur
"De afwisseling en de kwaliteit van de biertjes"
Henri

8 van 10

02-01-2023 17:38 uur
"Verrassend leuk idee qua uiterlijk van box."
Jasper

9 van 10

02-01-2023 17:12 uur
"Zoekplaatjes, leuk bedacht."
R.A.P.

8 van 10

02-01-2023 17:00 uur
"De presentatie van de box was erg leuk. Soms best even zoeken maar dat maakte het extra leuk."
Robert

4 van 10

02-01-2023 16:38 uur
"De doos was top"
Erwin

9 van 10

02-01-2023 16:30 uur
"De art op de box was geweldig, de extra klep aan de voorkant is super zodat je niet naar een paar lege gaten zit te kijken, mijn zoontje van 9maanden vondt het ook geweldig om het ding open te trekken en er op te bijten helemaal super!! en owhja de bieren waren ook nog eens perfect, heb de show weer gestolen op untappd"
Yoeri

8 van 10

02-01-2023 16:23 uur
"De lekkere vroege aankondiging met bijbehorende early bird prijs"
Lucien

7 van 10

02-01-2023 16:21 uur
"De doos was echt briljant. Daar kan je echt uren naar kijken. En ook het zoeken naar de juiste cijfers was een serieuze opgave. Leuk!"
Jeroen

7 van 10

02-01-2023 16:15 uur
"Het zoeken van alle juiste vakjes"
Marc

8 van 10

02-01-2023 15:56 uur
"Hier bier was alsnog prima"
Rob

10 van 10

02-01-2023 13:12 uur
"Hier kan de volledige reactie van 10 staan:)"
gerda

8 van 10

02-01-2023 12:53 uur
"Lekkere bieren"
Kelly

9 van 10

02-01-2023 12:03 uur
"De verpakking was een leuk/gaaf design! En gelukkig veeeeeel steviger als voorgaande jaren."
Robin

9 van 10

02-01-2023 12:00 uur
"Fantastisch ontwerp. Mooie zoektocht. Super leuk gedaan. Filmpjes en teksten helemaal goud! Hulde en dank!"
Jelle

6 van 10

02-01-2023 11:46 uur
"Verpakking was een stuk beter dan vorig jaar (al waren sommige cijfers moeilijk leesbaar)"
marko

9 van 10

02-01-2023 11:38 uur
"artwork was fantastisch...hoeveel referenties kun je kwijt in 1 tekening :)"
Ewout

8 van 10

02-01-2023 11:30 uur
"Het elke dag een lekker biertje kado krijgen is toch altijd top!"
Bas

8 van 10

02-01-2023 11:24 uur
""
Aran

9 van 10

02-01-2023 11:15 uur
"Veel verschillende soorten bier en gelukkig geen rookbier"
Martijn

10 van 10

02-01-2023 10:31 uur
"Alles was top, van de verpakking, tot de inhoud, te info en filmpjes."
Dennis

9 van 10

02-01-2023 10:30 uur
"Het zoekplaatje was bijna te goed :-)"
Martijn

5 van 10

02-01-2023 10:24 uur
""

9 van 10

02-01-2023 09:59 uur
"Jazeker volgend jaar weer de box"
Tim

6 van 10

02-01-2023 09:21 uur
"Mooie verpakkingen!"
Janneke

9 van 10

02-01-2023 08:40 uur
"Dat alles exclusief gebrouwen was voor deze box, de verpakking, de videos en teksten, de tekst op jullie website voor het kopen van de box, kwaliteit van de meeste bieren was top! Als jullie volgend jaar weer een exclusieve box hebben, ga ik die sowieso weer nemen!"
Jamie

9 van 10

02-01-2023 08:27 uur
"Het zoeken naar de nummers, de QR codes erbij, kwaliteit van bier"
Nick

8 van 10

02-01-2023 07:52 uur
"Jullie niet aflatende liefde voor bier."
Jacqueline

8 van 10

02-01-2023 07:16 uur
"Het bier en de doos met alles er op en er aan"
Sebastiaan

9 van 10

02-01-2023 06:48 uur
"super leuke verpakking en filmpjes van de brouwers"
Martijn

9 van 10

01-01-2023 22:46 uur
"De fijne verrassing, bijna, iedere dag. Zowel het bier als de zoektocht en info op de doos was iets om naar uit te kijken. Hilarisch was ook het ontdekken van alle bekenden op de doos"
D.A.

9 van 10

01-01-2023 22:20 uur
"Lekkere bieren, leuke video’s"
Ella

9 van 10

01-01-2023 20:47 uur
"Bieren van onbekende en kleinere brouwerijen"
Lieke

8 van 10

01-01-2023 19:23 uur
"Toffe verpakking, exclusieve biertjes zijn een heel mooi plusplunt"
Gijsbertus

8 van 10

01-01-2023 18:23 uur
"Prima vormgeving, mooie box, leuke geselecteerde brouwers en super tof om door de filmpjes bij de brouwers te kunnen kijken."
Cindy

10 van 10

01-01-2023 18:13 uur
"Super mooie doos! Leuk om ook buitenlandse brouwerijen te hebben. De filmpjes en blooper zijn fantastisch. Hou die er alsjeblieft in!"
Niels

8 van 10

01-01-2023 17:10 uur
"Internationale brouwerijen in de doos waren verassend, en zeer welkom."
Senne

10 van 10

01-01-2023 17:07 uur
"Combinatie kalender bier"
Monique

9 van 10

01-01-2023 16:47 uur
"Oude herinneringen aan tv monumenten"
Pablo

7 van 10

01-01-2023 16:39 uur
""
Arnout

9 van 10

01-01-2023 16:10 uur
""
Mart

7 van 10

01-01-2023 14:47 uur
"De doos"
Vincent

10 van 10

01-01-2023 14:39 uur
"Echt een super box, dit jaar gaan we er weer voor"
Gerrold

7 van 10

01-01-2023 14:19 uur
"Zoveel verschillende soorten bieren en de omschrijving van het bier. De filmpjes van de brouwerijen waren leuk om te zien."
Marloes

10 van 10

01-01-2023 13:11 uur
""
Sjef

4 van 10

01-01-2023 12:46 uur
"Niet van toepassing"
Mirjan

7 van 10

01-01-2023 12:41 uur
"Het geheel was weer prima verzorgd! Het dagelijkse filmpje is leuk om te kijken."
Marco

9 van 10

01-01-2023 11:31 uur
"Mooi selectie, ga zo door!"
Linda

9 van 10

01-01-2023 11:05 uur
"Samenstelling van de brouwerijen"
Milan

10 van 10

01-01-2023 10:55 uur
"De verpakking, de verhalen, de biertjes.."
Sander

7 van 10

01-01-2023 09:48 uur
"Het is een feestje om de kalender open te maken"
Dennis

10 van 10

01-01-2023 09:14 uur
"De leuke filmpjes van de brouwerijen. De mooie doos. Het heerlijke bier."
Harry

9 van 10

01-01-2023 09:09 uur
"Ik vond het een luxe adventskalender met gewaagde bieren en leuke verpakking. De thema's op de verpakking neet mij mee terug naar mijn Jeugdige jaren :) De achtergrond info van de brouwers en bieren d.m.v. de video was super goed verzorgd en welkom. Samengevat: voor mij was dit een top adventskalender!"
Frank

6 van 10

01-01-2023 08:49 uur
"Het was goed zoeken naar de nummers, dat was wel leuk."
Tina

7 van 10

01-01-2023 07:50 uur
"Onbekende biertjes proeven."
Monique

9 van 10

01-01-2023 02:05 uur
"De kwaliteit van de bieren was super"
Nigel

7 van 10

31-12-2022 23:42 uur
"Heerlijke ipa en stouts"
Mark

6 van 10

31-12-2022 22:35 uur
"Uiterlijk van de box."

10 van 10

31-12-2022 21:17 uur
"De verpakking! Als het kan graag in poster of puzzel uitgeven. Alle filmpjes die de brouwers gemaakt hebben, ook de bloopers waren geweldig dat deze erbij zaten."

10 van 10

31-12-2022 20:52 uur
"Compleet plaatje. Heerlijke bieren soms wat bijzonder. Maar er is echt werk van gemaakt."
F Leeuw

10 van 10

31-12-2022 20:04 uur
"De persoonlijke video’s en exclusieve biertjes zijn elke keer weer een genot!"
Youri

8 van 10

31-12-2022 19:55 uur
""
Collin

7 van 10

31-12-2022 19:53 uur
"Lekkere bieren! Het was ook leuk om zo veel verschillende referenties in de zoekplaat te zien."
Xeryus

9 van 10

31-12-2022 19:18 uur
""
Rolf

9 van 10

31-12-2022 19:13 uur
"Door de mooie doos, filmpjes en teksten was het oprecht een belevenis. Weten wie het gebrouwen heeft en hun verhaal horen is écht goed bedacht!"
Dennis

9 van 10

31-12-2022 19:06 uur
""
Marcel

7 van 10

31-12-2022 19:02 uur
"Verpakking & online video’s"

5 van 10

31-12-2022 18:30 uur
"Het was een leuke verpakking met jeugd sentiment"
Richard

9 van 10

31-12-2022 18:24 uur
"24 verschillende bieren, niet dom een vakje openen maar er eerst even naar zoeken, leuke filmpjes van de brouwers"
Jelle

8 van 10

31-12-2022 18:21 uur
"Veel donkere bieren"
Mark

8 van 10

31-12-2022 18:20 uur
"Gewoon 24 dagen een ‘blikvanger’ in huis. Iedereen had zoiets van ‘wasdanouweer?’"
Peter

10 van 10

31-12-2022 18:17 uur
"Super mooie box geworden hoor!!! Echt top!!! Een hele verbetering en ook nog super mooi. Dan ook nog gevuld met echte toppers!!"
Michaël

9 van 10

31-12-2022 18:14 uur
"De filmpjes waren te gek. En de meeste bieren waren erg lekker."
Peter

9 van 10

31-12-2022 17:44 uur
"De doos was ge-wel-dig! Ontzettend leuk. Ook fijn dat er je ook ,zonder zoeken kon zien welk vakje je moest hebben (ik heb hem alleen gebruikt ter controle, wat ook handig was)"
R

8 van 10

31-12-2022 17:40 uur
"Super keuzes qua bieren!"
Judith

8 van 10

31-12-2022 17:31 uur
"Top bier in een prachtige doos"

9 van 10

31-12-2022 17:18 uur
"Iedere dag een lekkere verassing. 95% van de bieren waren boven gemiddeld lekker."
Pieter

10 van 10

31-12-2022 17:10 uur
"Super veel variatie en onbekende biertjes"
Will

10 van 10

31-12-2022 16:45 uur
""

8 van 10

31-12-2022 16:33 uur
"Over het algemeen waren de bieren top. En ik ben met die kersttrui bijna de toegang geweigerd door Familie, vonden hem te lelijk. Helemaal top die trui dus, zo lelijk hoort een kersttrui te zijn."
Niek

7 van 10

31-12-2022 16:25 uur
"de verassing elke dag"
Jorg

9 van 10

31-12-2022 16:06 uur
"De verrassende creaties van de brouwers. Sommigen bieren waren beerachtig goed!!"
Tom

9 van 10

31-12-2022 16:04 uur
"Some really rare IPAs and Stouts."
Kirill

8 van 10

31-12-2022 16:02 uur
"De uitleg, filmpjes en de puzzel tv box"
Eelco

6 van 10

31-12-2022 16:02 uur
"Allemaal nieuw soort brouwerijen leren kennen"
Tim

7 van 10

31-12-2022 15:54 uur
"Het zijn echt exclusieve bieren, die je anders niet snel zult proeven."
Steffie

9 van 10

31-12-2022 15:32 uur
"Ik vond het super leuk om elke dag een biertje open te maken en te ontdekken. Allemaal nieuwe bieren. Alle info erbij online ook heel goed. Gemiddeld gezien waren het goede biertjes."
Corné

6 van 10

31-12-2022 15:28 uur
"Blijft leuk om elke dag iets nieuws te proberen."
Kieran

8 van 10

31-12-2022 15:28 uur
"Gewoon het idee om iedere dag wat nieuws te proeven, met een heleboel leuke verrassingen!"

8 van 10

31-12-2022 15:19 uur
"Zie vorige antwoord"
Manon

8 van 10

31-12-2022 15:15 uur
"De exclusiviteit"
Danny

9 van 10

31-12-2022 15:06 uur
"Goede selectie van brouwerijen, leuke filmpjes en elke dag iets om naar uit te kijken"
Robbert

10 van 10

31-12-2022 15:06 uur
"Top dat de box ook bieren uit het buitenland bevat"
Wiebe

3 van 10

31-12-2022 15:01 uur
"Folkingebrew"
Jeltjo

6 van 10

31-12-2022 14:49 uur
"Leuk concept"
Erik

7 van 10

31-12-2022 14:48 uur
"Leuke manier om verschillende bieren te leren kennen..."
Janniene

10 van 10

31-12-2022 14:37 uur
"Zie antwoord op vraag 10! Was een groot succes!"
Lisa

8 van 10

31-12-2022 14:34 uur
"Bier"
Bas

2 van 10

31-12-2022 14:24 uur
"Het idee."
Maarten

10 van 10

31-12-2022 14:23 uur
"Verschillende biertjes en filmpjes van de brouwers"
dennis

9 van 10

31-12-2022 14:20 uur
"De doos was op zich een feestje om naar te kijken. Er viel veel te ontdekken, herinneringen op halen, je raakte niet uitgekeken en vond iedere keer als je keek wel iets nieuws. De informatie die je kreeg als je de QR code scande was heel erg positief. De voorstellen van wat je kon eten bij de biertjes was ook heel leuk, iedere dag weer een verrassing wat je kon verwachten."
Herman

9 van 10

31-12-2022 14:17 uur
"Afwisseling, nagenoeg alle bieren waren nieuw voor mij. Info rond bieren erg leuk!"
Marco

9 van 10

31-12-2022 14:14 uur
"De verpakking is erg origineel en mn dochter vind m nog steeds helemaal top!!"
Werner

9 van 10

31-12-2022 14:13 uur
"Bieren waren super"
Erwin

9 van 10

31-12-2022 14:13 uur
"Bijna allemaal top biertjes, erg genoten!"

9 van 10

31-12-2022 14:12 uur
"Exclusieve bieren (behalve grutte pier). Veel zware stouts, gelukkig hou ik daar van. Leuke verpakking en filmpjes."
Jelmer

10 van 10

31-12-2022 14:09 uur
"De video’s met de bieren en de smaaknotities"

9 van 10

31-12-2022 14:08 uur
"Speurwerk en filmpje bij elk biertje"
Sabine

8 van 10

31-12-2022 14:01 uur
"Artwork was weer geweldig, variatie in bieren was goed, lekker bier"

8 van 10

31-12-2022 14:00 uur
"De verpakking"
Lonneke

7 van 10

31-12-2022 13:55 uur
"Dat ik elk biertje wederom nog niet op had en de box zag er fantastisch uit ook!"
Michael

9 van 10

31-12-2022 13:51 uur
"De verpakking was helemaal top! Al onze visite was minimaal een half uur bezig waardoor wij nog even rustig een biertje konden nuttigen. Er zat ook meer variatie in de biersoorten in vergelijking met vorig jaar. Al met al een top box waar we veel te kort van hebben genoten."
Marco

8 van 10

31-12-2022 13:47 uur
"Beer in a Box is TOP!"
Henk

8 van 10

31-12-2022 13:47 uur
"De verpakking en informatie in filmpjes was fantastisch, houd zoiets er zeker in. Is interessant en leuk voor de liefhebber"
Mathijs

9 van 10

31-12-2022 13:46 uur
"Soorten bier, de verpakking en de aandacht. Geen standaard box"
Patricia

9 van 10

31-12-2022 13:46 uur
"Videos"
Erwin

9 van 10

31-12-2022 13:44 uur
"De hele kalender is top!"
Devon

8 van 10

31-12-2022 13:42 uur
"Ik vond de flap over de vakjes echt heel goed! Vorig jaar had ik een kalender die je helemaal kapot moest trekken en zag het er na een paar dagen al niet meer leuk uit. Deze heeft 24 dagen lang leuk onder de kerstboom gestaan :)"
Maryse

7 van 10

31-12-2022 13:41 uur
"De info en de filmpjes bij de brouwerij waren super!"
Pasqual

10 van 10

31-12-2022 13:39 uur
"Prachtige doos, mooi aanbod van biertjes, super verpakt, leuke interessante info over het bier. Echt Top."

7 van 10

31-12-2022 13:39 uur
"De gehele aankleding."
Thomas

8 van 10

31-12-2022 13:37 uur
"De verpakking en het zoeken naar nummers was echt een feestje. De verhaaltjes erbij waren ook top!"
Tina

8 van 10

31-12-2022 13:30 uur
"De toffe filmpjes en de diversiteit van de brouwers"
Ward

10 van 10

31-12-2022 13:27 uur
"alles"
Claudia

10 van 10

31-12-2022 13:22 uur
"De verschillende smaaksensaties en het design"

10 van 10

31-12-2022 13:21 uur
"Bieren waren goud! Heerlijke smaken weer."
Werner

8 van 10

31-12-2022 13:19 uur
"Uitstraling van de box!"
Louis

3 van 10

31-12-2022 13:16 uur
"De verpakking was leuk"
Linda

van 10

31-12-2022 13:16 uur
"Tripels"
Henk

5 van 10

31-12-2022 13:15 uur
"De aankleding, e-mailtjes, video’s en heel toffe toelichtingen met informatie"
Koen

10 van 10

31-12-2022 13:15 uur
"Het was soms best even zoeken naar de juiste "dag", wat iedere dag weer leuk maakte. ook de korte filmpjes vanuit de brouwerijen zijn een leuke toevoeging die een verhaal bij het bier brengen. kortom... top!"
Rick

8 van 10

31-12-2022 13:10 uur
"Dat er echt exclusieve biertjes in zaten die ik nog niet ingecheckt had bij Untappd"

10 van 10

31-12-2022 13:09 uur
"Het proeven van alle bieren. Maar ook de logo's op de blikjes, prachtig."

8 van 10

31-12-2022 13:08 uur
"De filmpjes waren leuk. Zaten leuke bieren bij."
Ferdi

9 van 10

31-12-2022 13:07 uur
"Design en filmpjes"
Jim

6 van 10

31-12-2022 13:07 uur
"Dat ze uniek zijn"
Jurrian

8 van 10

31-12-2022 13:05 uur
"Ik heb smakelijk zitten genieten naar de buitenkant van de box. Elke keer dat ik keek vond ik weer een nieuw figuur op de box."
Bas

9 van 10

31-12-2022 13:04 uur
"Goede samenstelling van verschillende brouwerijen en bierstijlen"
Jan-willem

9 van 10

31-12-2022 13:01 uur
"Veel verschillende stijlen, voor ieder wat wils."
Dennis

8 van 10

31-12-2022 12:54 uur
"De video's vond ik allemaal geweldig. De doos blijf ik gebruiken voor opslag van bier. Het zoekplaatje naar het bier van de dag, etc. etc. Wat een kunstwerk. Jullie hebben je duidelijk uit de naad gewerkt en het resultaat is er naar."
Marcel

9 van 10

31-12-2022 12:52 uur
"Afwisseling en dat er echt unieke bieren in zitten"
Thijs

10 van 10

31-12-2022 12:52 uur
"Zie vraag 10"
Geoffrey

7 van 10

31-12-2022 12:52 uur
""
Boris

6 van 10

31-12-2022 12:52 uur
"Heel leuk opgezet en elke dag weer een verrassing"
Natasja

10 van 10

31-12-2022 12:50 uur
"Gezellige biertjes"
Grietje

10 van 10

31-12-2022 12:50 uur
"Heel tof gedaan met de qr codes en filmpjes van brouwerijen. Ook echt unieke bieren en die ik nog niet eerder op heb (en heb er toch al flink wat op)"
Thomas

10 van 10

31-12-2022 12:49 uur
"De filmpjes zijn fantastisch. En de smaak van het bier natuurlijk."
Joost

10 van 10

31-12-2022 12:49 uur
"gelegenheid om nieuwe bieren te proberen, verpakking ook top"
Evelyn

9 van 10

31-12-2022 12:47 uur
"Dat zeg ik! De box was Growllijk Top!"
Teus

9 van 10

31-12-2022 12:47 uur
"Top bieren"
Ad

8 van 10

31-12-2022 12:47 uur
"De box en de filmpjes zijn leuk en creatief. Daarnaast is het ook leuk dat de Brouwers zich zo voorstellen De kwaliteit van de bieren is heel prima. Ik heb beide jaren na aanleiding van de box bieren bij Brouwers besteld (ROTT, Honeland, Blitz)"
Peter

4 van 10

31-12-2022 12:46 uur
"De vormgeving"
Ansje

9 van 10

31-12-2022 12:44 uur
"Exclusieve keuzes. Bij Untappd waren er maar zelden meer dan 100 ingecheckt"

9 van 10

31-12-2022 12:44 uur
"Leuke doos"
Frank

5 van 10

31-12-2022 12:43 uur
"De tripels"
Bart

8 van 10

31-12-2022 12:38 uur
"Het zoeken naar de nummers per dag om te zien welke je open kon maken maakte het heel leuk! Een goed spelelement. Ook de filmpjes die bij de biertjes horen waren top. Leuk om te zien waar het bier vandaan komt en er wat meer over te weten."
Lobke

7 van 10

31-12-2022 12:38 uur
"buitenlandse bieren"
Mathijs

9 van 10

31-12-2022 12:34 uur
"Filmpjes, verschillende stijlen en barrel aged !!"
Thijs

8 van 10

31-12-2022 12:33 uur
"Alle filmpjes en informatie waren top!"
Sander

9 van 10

31-12-2022 12:32 uur
"De tv doos...knap getekend. Trip down memory lane"
Lennard

9 van 10

31-12-2022 12:32 uur
"Zie vraag 10"
Marijn

8 van 10

31-12-2022 12:32 uur
"Mooie box"
Dennis

10 van 10

31-12-2022 12:32 uur
"Geweldige kwaliteit en perfecte afstemming van stijlen."
Kelvin

8 van 10

31-12-2022 12:31 uur
"De tekening op de doos"
Rob

8 van 10

31-12-2022 12:31 uur
"Verpakking"
tim

8 van 10

31-12-2022 12:29 uur
"Hele toffe doos! Leuke keuze aan bieren uit zowel binnen als buitenland"
Nick

9 van 10

31-12-2022 12:26 uur
"De verpakking was top, de filmpjes erg leuk, het bier erg lekker. 2024 een jaarkalender?"
Jules

9 van 10

31-12-2022 12:24 uur
"De diversiteit"
Xander

4 van 10

31-12-2022 12:24 uur
"De online dagelijkse informatie."
John

10 van 10

31-12-2022 12:23 uur
"Het 'zoeken' naar het biertje van die dag. En de vormgeving."
Febe

8 van 10

31-12-2022 12:23 uur
"Verpakking en mooie bieren."
Sven

10 van 10

31-12-2022 12:23 uur
"De exclusieve bieren !"
Chantal

1 van 10

31-12-2022 12:18 uur
"Eigenlijk niks aan deze advent box"
Dennis

9 van 10

31-12-2022 12:18 uur
"Heerlijke complete biertjes"
Bas

8 van 10

31-12-2022 12:17 uur
"Leuke opzet weer en over het algemeen weer heerlijke bieren! Kan ik al bestellen voor volgend jaar?"
Rob

9 van 10

31-12-2022 12:17 uur
"Ja hoor, wat mij betreft us dit de beste box tot nu toe, die andere van jullie conculega’s viel tegen."
Edwin

7 van 10

31-12-2022 12:15 uur
"Al redelijk vroeg in het jaar te bestellen, dat levert veel voorpret op."
Richard

9 van 10

31-12-2022 12:14 uur
"Ik heb mij 24 dagen verheugd op de volgende zoektocht door die tekening (en er buiten) naar het juiste nummer en dan nieuwsgierig naar het volgende lekkere bier. Ook leuk om Waldo nog te zien :-) Zeer goede selectie aan bieren, mijn complimenten"

2 van 10

31-12-2022 12:13 uur
"De stouts waren over het algemeen top, maar ook daar zaten een paar versjonde tussen"
Wouter

6 van 10

31-12-2022 12:13 uur
"goede website, informatie en filmpjes, erg leuk"

10 van 10

31-12-2022 12:12 uur
"Alles was top!"
Monique

9 van 10

31-12-2022 12:10 uur
"Ja"
marcel

6 van 10

31-12-2022 12:09 uur
"De vormgeving van de box"
Pieter

9 van 10

31-12-2022 12:08 uur
"De aankleding, leuke box, voor mij allemaal nieuw bier terwijl ik de meeste brouwerijen wel kende. Leuke filmpjes"

7 van 10

31-12-2022 12:08 uur
"heerlijke, mooie, nieuwe bieren"
Emile

6 van 10

31-12-2022 12:08 uur
"Verpakking en enkele zeer goeie bieren"
Niels

8 van 10

31-12-2022 12:07 uur
""
Ferdinand

6 van 10

31-12-2022 12:07 uur
"Alles rondom de bieren"
Mischa

4 van 10

31-12-2022 12:05 uur
"Er zaten (gelukkig) ook een paar prachtige bieren bij. Echte 'exclusive' bieren die tongstrelend waren!"
Erwin

5 van 10

31-12-2022 12:04 uur
"Leuke verpakking waar je echt moet zoeken naar het nummertje"
Jessica

10 van 10

31-12-2022 12:03 uur
"Kwaliteit"
Peter

9 van 10

31-12-2022 12:02 uur
"Het idee dat je met meerdere mensen dat ene biertje op die dag drinkt!"
Erik

7 van 10

31-12-2022 12:02 uur
"De uiteenlopende smaken en brouwerijen was top! Verpakking was mooi."
Marcel

8 van 10

31-12-2022 11:58 uur
"Leuke variatie in het begin, met smaken die ik nooit eerder had geprobeerd"
Xander

9 van 10

31-12-2022 11:58 uur
"Het concept als geheel is geweldig, dus ga zo door :)"
Ruben

8 van 10

31-12-2022 11:57 uur
"De variatie"
Henk

8 van 10

31-12-2022 11:57 uur
"De verschillende stijlen, de filmpjes en de doos/puzzelspeurtocht"
Joost

9 van 10

31-12-2022 11:56 uur
"De kwaliteit was zonder uitzondering uitstekend"
Joost

3 van 10

31-12-2022 11:56 uur
"De doos zelf was geniaal"
Erik

10 van 10

31-12-2022 11:54 uur
"Het hele concept"
Marinka

10 van 10

31-12-2022 11:53 uur
"Really top and varied local breweries"
Helene

8 van 10

31-12-2022 11:53 uur
"Verschillende stijlen en ingredienten experimentieel"
Jarno

6 van 10

31-12-2022 11:53 uur
"De artwork was echt vet!"
Sander

10 van 10

31-12-2022 11:51 uur
"Alles de hele beleving"
Linda

9 van 10

31-12-2022 11:51 uur
"De zoekplaat en het design, wat een verbetering ten opzichte van vorig jaar!!! Pas na kerst kwam ik erachter dat de achterkant van de tv vol met leuke woordgrapjes etc stonden!"
Matthijs

10 van 10

31-12-2022 11:51 uur
"Zeker weten t was top"
Jan

9 van 10

31-12-2022 11:50 uur
"Vooral hele speciaal bieren en een hoop stout bieren dat vind ik heerlijk"
Stefan

6 van 10

31-12-2022 11:50 uur
"De doos! Enkele bieren, Grutte pier, brouwerij Hommels."
E.M.

8 van 10

31-12-2022 11:50 uur
""
Anneke

9 van 10

31-12-2022 11:49 uur
"Veel ipa en de doos en t glas zijn tof!"

8 van 10

31-12-2022 11:48 uur
"Alf op de doos"
Ingmar

8 van 10

31-12-2022 11:47 uur
"Leuke kalender met (voornamelijk) lekkere biertjes"
Bente

10 van 10

31-12-2022 11:46 uur
"De biertjes :)"
Colinda

8 van 10

31-12-2022 11:44 uur
"De verschillen"

8 van 10

31-12-2022 11:44 uur
"De verpakking echt geweldig. Leuke zoekplaat, sommige cijfers waren wat lastig te vinden."
Miranda

10 van 10

31-12-2022 11:44 uur
"Haha alles hoor de presentatie de box zelf en de keuzes door jullie.hou van het spontane en de humor.mijn eerste box.ik mailde nog wanneer deze bezorgd werd.netjes een mail terug dat de box bovenop de stapel lag om te verzenden.moou op tijd binnen om te genieten.op internet genoeg aanbod maar zeg toch wel iets dat ik bij jullie uitkwam.toppers zijn jullie.ga zo door en volgend jaar weer een box."
Menno

8 van 10

31-12-2022 11:43 uur
""
Rik

9 van 10

31-12-2022 11:43 uur
"Die filmpjes en verpakking maken het een fantastische beleving, echt iets om naar uit te kijken"
Bob

9 van 10

31-12-2022 11:43 uur
"Prachtige bieren in een misschien nog wel mooiere doos"
Paul

7 van 10

31-12-2022 11:43 uur
"De doos en filmpjes :)"
Vincent

7 van 10

31-12-2022 11:43 uur
"Verpakking. Hoe bieren ook verpakt waren. Leuke filmpjes, alleen sommige waren geen goede geluidskwaliteit. Ook leken sommigen even snel opgenomen en gemonteerd. Vond het erg divers hoe de filmpjes opgenomen zijn. Mocht allemaal wel lekker uitgebreid. Communicatie is ook echt top en het concept is helemaal duidelijk."
Jip

9 van 10

31-12-2022 11:42 uur
"Superlekker bier!!!!"
Robin

9 van 10

31-12-2022 11:42 uur
"Verpakking was top. Bier was goed. Filmpjes waren leuk"
Ron

5 van 10

31-12-2022 11:42 uur
"De onbekendere biertjes van kleinere brouwers zoals Grutte Pier"
Peter

8 van 10

31-12-2022 11:42 uur
"Het zoeken naar het juiste nummer was elke dag een feest!"
Rianne

10 van 10

31-12-2022 11:42 uur
"Bier was top, box zag er top uit, filmpjes waren geniaal"
Michael

10 van 10

31-12-2022 11:41 uur
"Super leuke verpakking en heel interessant om elke dag wat over de brouwerijen te leren!"
Isis

10 van 10

31-12-2022 11:41 uur
"Het aanbod van de biertjes"
Martina

9 van 10

31-12-2022 11:40 uur
"Het geheel; het zoekplaatje, de video's en teksten en ook nog eens lekkere biertjes."
Lars

8 van 10

31-12-2022 11:39 uur
"Totaalpakket is prima. Ga zo door, growl!"
Marjo

8 van 10

31-12-2022 11:39 uur
"Iedere dag de zoektocht naar het nummer en het verhaaltje lezen en filmpje kijken. Deze voorpret is er niet als je wat bier haalt bij de slijterij."

9 van 10

31-12-2022 11:39 uur
"Lekkere bieren"
Trinco

9 van 10

31-12-2022 11:39 uur
"De doos zelf! Hij staat nog steeds onder de kerstboom hij ziet er super uit! Volgend jaar weer ;)"
Zico

9 van 10

31-12-2022 11:38 uur
"Waren echt lekkere bieren"
Sandra

9 van 10

31-12-2022 11:38 uur
"De gehele beleving. Verpakking, biertjes en de filmpjes en info maakt het echt af!"
Ramon

9 van 10

31-12-2022 11:38 uur
"De gehele verpakking en presentatie, de dagelijkse filmpjes en de brouwerijen waren top!"
Mischa

10 van 10

31-12-2022 11:38 uur
"Wat een fantastische Adventskalender met heerlijk bier"
Monique

10 van 10

31-12-2022 11:38 uur
"Veel nieuwe bieren die nog niet op de markt waren. Top!"
Frank

9 van 10

31-12-2022 11:37 uur
"De filmpjes van de Brouwers. Lekker bier Leuke manier van juiste biertje vinden (zoeken op tv)"
Ruben

8 van 10

31-12-2022 11:37 uur
"Verpakking en aantal pareltjes"
Bart

9 van 10

31-12-2022 11:37 uur
"Beleving met de video’s erbij, de verpakking, het heerlijke bier."
Caroline

8 van 10

31-12-2022 11:37 uur
"De verhalen vanuit de brouwers zelf en over het algemeen waren de bieren minstens 3.75 op Untappd dus dikke prima!"
Vivian

9 van 10

31-12-2022 11:37 uur
"De verpakking was geweldig. Erg orgineel"

5 van 10

31-12-2022 11:37 uur
"De proffesionele prestatie van de doos. Hier is zichtbaar veel tijd en aandacht aan besteed."

9 van 10

31-12-2022 11:36 uur
"Alle leuke filmpjes en bloopers"
Pedro

8 van 10

31-12-2022 11:36 uur
"Veel afwisseling , leuk concept erg origineel"
Dennis

10 van 10

31-12-2022 11:36 uur
"Het concept en de voorkant tekeningen"

9 van 10

31-12-2022 11:36 uur
"Kwalitatief echt goede bieren en niet het gevoel dat ik restanten kreeg van brouwerijen"
Pascal

9 van 10

31-12-2022 11:36 uur
"Verpakking, spel, video’s de internationale bieren zijn top erin."
Rob

8 van 10

31-12-2022 11:36 uur
"Verpakking"
Dennis

9 van 10

31-12-2022 11:35 uur
"Fantastische brouwerijen die allemaal heerlijke bieren hebben gebrouwen. De box zag er qua vormgeving fantastisch uit en was een feestje om iedere ochtend weer in te speuren. Al met al een super jaar met de beer!"
Kevin

7 van 10

31-12-2022 11:35 uur
"Er zaten echt een paar hele lekkere en ook bijzondere bieren tussen. En van de verpakking straalde wel duidelijk af dat er veel werk in gestoken was."
Tristen

8 van 10

31-12-2022 11:34 uur
"Allemaal verschillende stijlen"
S

9 van 10

31-12-2022 11:34 uur
"De bieren die in de doos zaten waren allemaal top. Het zoeken naar de getallen was leuk om te doen met de kinderen. De stijl van de doos was erg leuk. Alle online informatie was top. Het geheel straalt kwaliteit uit!"
Mark

7 van 10

26-12-2022 18:06 uur
"Zoals reeds gezegd. Mooie verpakking. Leuke filmpjes, leuke zoekprent. Alleen enkele Brouwers aan de oren trekken om voor de exclusieve box geen bieren onder de 7 % te maken."
Arnoud

9 van 10

26-12-2022 13:54 uur
"Prima box weer."
Anton

9 van 10

24-12-2022 23:48 uur
"De doos. Het verwijderen van de dagelijkse portie bier (blik of fles) was soms lastig en deed me denken alsof ik een cursus volgde voor een veearts die een koe inwendig dient te onderzoeken. Ik plaatste elk blikje of flesje ook weer terug na consumptie. Dat deed me denken of ik een mortuarium aan het opvullen was. Ja, jullie zien het, ik kreeg bijzondere invallen zowel voor als na consumptie van de diverse Adventsbieren."
Bernardus

8 van 10

24-12-2022 18:48 uur
"De filmpjes en dagelijks de verassing welke biertje uit de doos kwam."
Remco

10 van 10

24-12-2022 15:18 uur
"Breed scale aan mooie bieren en fantastische video"

10 van 10

24-12-2022 14:57 uur
""
Arend

10 van 10

24-12-2022 13:46 uur
"Diversiteit aan brouwers en de fipmpjes met de brouwers, helemaal top"
Mark

10 van 10

24-12-2022 13:41 uur
"Heel leuk cadeau"

10 van 10

24-12-2022 12:33 uur
"De verpakking was grandioos"
Mieke

8 van 10

24-12-2022 11:17 uur
"Verschillende stijlen. Mooi vorm gegeven"
Wilko

9 van 10

24-12-2022 10:16 uur
"Stuk voor stuk goede tot heel goede bieren. Erg leuk dat er vaak speciaal voor de beer gebrouwen is! De filmpjes zijn echt een leuke toevoeging."
Niels

10 van 10

24-12-2022 08:07 uur
"De doos, het bier, de beleving. Kortom: ALLES!!"
Yvonne

10 van 10

24-12-2022 08:03 uur
"Superleuke zoekplaat. Vele uren mee bezig geweest"
Jeroen

9 van 10

24-12-2022 06:41 uur
""
Bart

9 van 10

24-12-2022 00:49 uur
"De informatie, de uitstraling en de heerlijke bieren."

9 van 10

23-12-2022 23:16 uur
"Verpakking en videos zijn top"

9 van 10

23-12-2022 22:25 uur
""
Tim

10 van 10

17-02-2022 13:35 uur
"erg lekkere bieren, maar een enkele meh...dat is een kwestie van smaak denk ik."
Ewout

8 van 10

26-01-2022 07:21 uur
"Filmpjes"
Frank

9 van 10

22-01-2022 19:04 uur
""
Richard

9 van 10

12-01-2022 18:59 uur
"De variatie die toch op mijn smaak was."
Frank

10 van 10

10-01-2022 06:09 uur
"De filmpjes en begeleidende teksten, en de graphics op de Adventskalender waren echt super!"
Pascal

10 van 10

09-01-2022 23:36 uur
"Nederlandse brouwerijen is een groot pluspunt. En er zaten een aantal mooie complexe bieren in. Dat is een reden om hem volgend jaar weer aan te schaffen. De algehele kwaliteit van het bier was hoog. Vooral in vergelijking met andere adventskalenders"
Nord

8 van 10

07-01-2022 17:08 uur
"Uitstekende biertjes en beerig lekkere chocola"
Stanley

9 van 10

07-01-2022 15:24 uur
"Het totale aanbod van unieke nieuwe bieren van goede brouwerijen. Verrassend!!"
Wim

9 van 10

07-01-2022 09:54 uur
"supergave filmpjes"
Rob

9 van 10

07-01-2022 03:45 uur
"De kwaliteit van de kalender was fantastisch. 24 unieke bieren met interessante informatie! Ook vond ik de chocolade kalender erg leuk."
Arno

9 van 10

06-01-2022 20:57 uur
"Combinatie chocolade kalender en bier"
René

7 van 10

06-01-2022 18:46 uur
"De actuele verhalen bij het bier"
Sebastiaan

8 van 10

06-01-2022 18:03 uur
"De gekozen biertjes waren over het algemeen super :)"
Titus

10 van 10

06-01-2022 17:13 uur
"De bloopers waren best grappig. Chocolade als extra mini presentje was opzich goed. Veel verpakkingsdelen waren te recyclen. Het plaatje op de kalender was grappig."
Peter

10 van 10

06-01-2022 14:44 uur
"Van de 24 biertjes in de kalender kende ik er slechts 1!!! En kende ik drie brouwerijen van andere bieren. Helemaal top dus!! Het was zo heerlijk om elke dag een frisse ontdekking te doen! Ook de verschillende stijlen waren erg inspirerend. Op zich heb ik wel heel goed in het snotje wat ik apprecieer aan een goed bier, maar dat maakt ook dat mijn keuzes niet zo vaak avontuurlijk meer zijn. Beer in a box heeft dat weer even lekker 'aan' gezet en daar ben ik erg blij mee. Verder vind ik het ook top dat jullie het Berenbos steunen!! Zo leuk dat dit ook zo lekker matcht met jullie bedrijfsnaam! Tenslotte een dik compliment voor de tekening op de chocolade-adventkalender; daar raakte je niet op uitgekeken en zal basrstens vol met beregoeie humor!"
Jan

8 van 10

06-01-2022 14:27 uur
"De adventskalender met de symbolen op de doos was super gedaan. Ook de tekening van de kalender was top. De filmpjes waren ook erg leuk. Vooral de bloopers. Dat het allemaal unieke bieren waren die niet eerder waren uitgebracht was zeer positief"
Jochem

8 van 10

06-01-2022 13:43 uur
"Het bier"

10 van 10

06-01-2022 10:44 uur
"De filmpjes waren leuk en actueel. Iedere dag weer een glimlach en heerlijk bier. De tekening op de kalender was ook werkelijk geweldig."

10 van 10

06-01-2022 10:37 uur
"Heerlijke biertjes , top kalender heb hem aangeraden bij vrienden"
Bart

6 van 10

06-01-2022 08:22 uur
"Sommige zwaardere en bijzondere bieren waren tof! Maar voor het geld verwacht ik wel wat meer 44cl blikken en vaker BA."
Sven

8 van 10

06-01-2022 07:04 uur
"Net weer wat origineler dan je standaard box"
Bert

8 van 10

06-01-2022 06:34 uur
""
Dennis

9 van 10

06-01-2022 04:47 uur
"De chocoladekalender samen met de bierbox super goed idee"
Gerard

10 van 10

05-01-2022 22:11 uur
"De exclusieve bieren"
Hein

9 van 10

05-01-2022 21:37 uur
"Veel winterse stijlen en wetende dat bijna niemand het bier eerder gedronken heeft!"
Wouter

10 van 10

05-01-2022 21:24 uur
"Het hele concept en de manier van marketing!"

8 van 10

05-01-2022 21:11 uur
"Algemeen waren de bieren super! Ennnnn dat is toch wel belangrijk punt ;)"
Melanie

7 van 10

05-01-2022 20:40 uur
"Unieke bieren, leuke etiketten, exclusiviteit"
Lars

7 van 10

05-01-2022 20:23 uur
"de rest"
Arne

7 van 10

05-01-2022 20:18 uur
"De verschillende stouts/barelywine, zwarte zwaan, Royal Ruby. Leuke kalender Grutte Pier Brettune, helaas slechte waardering maar dat heb je altijd met zure biertjes."
Benjamin

4 van 10

05-01-2022 19:53 uur
"Viel mij beetje tegen, volgend jaar maar de exclusieve box"
Teus

8 van 10

05-01-2022 19:45 uur
"Dikke stouts"
Rens

8 van 10

05-01-2022 19:11 uur
"Variëteit was goed. De vormgeving van de adventskalender was ook geweldig, bijna een Van Haasteren"
Arjan

8 van 10

05-01-2022 19:03 uur
"de linkjes met video's"

7 van 10

05-01-2022 19:02 uur
"Variatie en toelichting"
Peter

7 van 10

05-01-2022 18:52 uur
"Allemaal exclusieve biertjes speciaal voor de beer"
Nienke

7 van 10

05-01-2022 18:48 uur
"Aangenaam verrast door het concept bij binnenkomst. Presentatie is goed"
Bas

8 van 10

05-01-2022 18:35 uur
"Ik vond de filmpjes leuk en persoonlijk gemaakt. ook waren de b(i)eren van goede kwaliteit."
Wibo

9 van 10

05-01-2022 18:31 uur
"De bieren waren top evenals de filmpjes en de verpakking. Mijn berenklauwen waren alleen wat te groot voor de gaten :)"
Peter

10 van 10

05-01-2022 18:18 uur
"Openen via een tekentje enzo, de bieren zelf, de filmpjes. Eigenlijk vanalles"
Wouter

9 van 10

05-01-2022 18:17 uur
"Alle bieren uit de Box en de box zelf met viltjes . Mijn berenklauwen waren wel wat groter dan het gat."
Peter

8 van 10

05-01-2022 18:09 uur
"Heel uitgebreide, leuke selectie aan bieren met ook donkerdere bieren al van de start. En ik vond het leuk om lokale brouwerij hiermee enigzins te kunnen steunen"
Casper

9 van 10

05-01-2022 18:01 uur
"De chocolade en de filmpjes gaven een extra beleving aan de bierbox. Ook de verschillende stijlen en dat het bier speciaal voor beerinabox werd gebrouwen is ook leuk."

9 van 10

05-01-2022 17:56 uur
"Leuke filmpjes, mooie kalender, maar belangrijkste zijn de bieren. En die waren top."
Tom

10 van 10

05-01-2022 17:32 uur
"Leuk dat het exclusieve biertjes zijn en dat de brouwerij zijn verhaal doet"
Janine

9 van 10

05-01-2022 17:06 uur
"De variatie in stijlen vond ik goed"
Jan

9 van 10

05-01-2022 17:06 uur
"De verschillende stijlen bieren."
J

10 van 10

05-01-2022 17:04 uur
"Onwijs leuke verpakking en cocolade kalender en de informatie was ook super leuk en interessant norgmaals kan niet wachten tot het weer december is ga zo door"
Jonathan

9 van 10

05-01-2022 16:45 uur
"De algehele opmaak"
Joost

7 van 10

05-01-2022 16:34 uur
"De vormgeving van de kalender, de smaak van de chocolaatjes en de pr in aanloop naar de Kerst toe."
Geert-Jan

7 van 10

05-01-2022 16:34 uur
"De vormgeving van de kalender, de smaak van de chocolaatjes en de pr in aanloop naar de Kerst toe."
Geert-Jan

7 van 10

05-01-2022 16:34 uur
"De vormgeving van de kalender, de smaak van de chocolaatjes en de pr in aanloop naar de Kerst toe."
Geert-Jan

7 van 10

05-01-2022 16:34 uur
"De vormgeving van de kalender, de smaak van de chocolaatjes en de pr in aanloop naar de Kerst toe."
Geert-Jan

10 van 10

05-01-2022 16:31 uur
"Het bier en de filmpjes"
Dennis

9 van 10

05-01-2022 16:28 uur
"De bieren waren allemaal goed te drinken."
Ruud

8 van 10

05-01-2022 16:27 uur
"Frontaal bier was verrassend lekker, hou eigenlijk niet van smoked..."
Rien

9 van 10

05-01-2022 16:11 uur
"Het unieke assortiment was geweldig"
Arold

9 van 10

05-01-2022 15:57 uur
""
Peter

8 van 10

05-01-2022 15:57 uur
""
Hijko

8 van 10

05-01-2022 15:45 uur
"De exclusieve bieren en de bier info"
Niels

9 van 10

05-01-2022 15:41 uur
"Dat het allemaal exclusieve bieren waren. De filmpjes waren leuk, zeker de bloopers :) En allemaal lekker luchtig, de teksten, filmpjes enzo. Vind ik leuk. Als het zou kunnen, zou ik de box van volgend al gewoon bestellen :)"
Ewoud

9 van 10

05-01-2022 15:39 uur
"Er zaten hele mooie exclusieve bieren tussen!"
Eddy

9 van 10

05-01-2022 15:38 uur
"De kwaliteit van de bieren en de verschillende bierstijlen was excellent."
Ruben

10 van 10

05-01-2022 15:23 uur
"Kon proeven dat de brouwers hun best hadden gedaan! de video's en socials waren geweldig, nu al voor 2022 te bestellen? :D"
Rob

7 van 10

05-01-2022 15:22 uur
"het enthouisiasme in de boodschap"
johan

7 van 10

05-01-2022 15:21 uur
"Allemaal nieuwe soorten brouwsels. Leuke informatie erbij."
Ronald

10 van 10

05-01-2022 15:21 uur
"De rest"
Michael

8 van 10

05-01-2022 15:12 uur
"Verpakking en die grutte pier excl was zeer nice"
Sven

8 van 10

05-01-2022 15:00 uur
"Verder was alles top, de verschillende stylen, de verschillende brouwerijen. Veel mooie donkeren bieren."
Sanne

3 van 10

05-01-2022 14:52 uur
""
Niels

8 van 10

05-01-2022 14:47 uur
"Er zaten een aantal heerlijke zware winterbieren tussen samen met een paar heerlijke barrel aged bieren."
Ton

8 van 10

05-01-2022 14:31 uur
""

8 van 10

05-01-2022 14:30 uur
"De verhaaltjes elke dag, hoe verzin je het"
Angelique

7 van 10

05-01-2022 14:29 uur
"De filmpjes en de verpakking/chocola advent kalender"
Simone

7 van 10

05-01-2022 14:16 uur
"Zie feedback, de gehele box ervaring is top. Kalender erbij, de klepjes op de biervakjes, de uitdrukbare filtjes...1 mooie ervaring!"
Joost

6 van 10

05-01-2022 14:10 uur
"Elke dag uitpakken was een leuke verrassing. En een toffe stout of IPA tegenkomen ook!"
Erik

7 van 10

05-01-2022 14:06 uur
"IEDERE DAG BIER!!! Even zonder te dollen. Zoveel nieuwe biertjes veel nieuwe checkins mogelijk. Het is een geslaagde maand geweest dankzij de adventcalender"
Matthijs

8 van 10

05-01-2022 14:00 uur
"De hoeveelheid interactie/content rondom de box. Op social, en QR codes, de chocolaatjes met de afbeeldingen. Het was veel meer dan alleen elke dag een lekker bier"
Rick

8 van 10

05-01-2022 13:58 uur
"De bier line-up was sterk"
Ron

7 van 10

05-01-2022 13:50 uur
"De tekening op de adventskalender en het algemene concept met de exclusieve bieren :)"
Emma

9 van 10

05-01-2022 13:49 uur
"de apartere bieren: smoked, sour. de filmpjes. Alleen nederlandse brouwers"
Remko

8 van 10

05-01-2022 13:47 uur
"De variatie. De chocolade kalender. De tijd en moeite die erin gestoken is! Over het algemeen echt top!"
Ingrid

9 van 10

05-01-2022 13:46 uur
"Met name de zware volle bieren. En de verrassing iedere morgen."
Niels

10 van 10

05-01-2022 13:45 uur
"De hele beleving was growtastisch! Ik vond de combinatie van de kalender en de box echt geweldig. Ik kan haast niet (moet wel) wachten tot de volgende exclusive box. Het water loopt me weer door de mond als ik terug denk aan de heerlijke avonden."
Arjan

9 van 10

05-01-2022 13:44 uur
"De kalender met chocolaatjes was erg leuk! De verschillende stijlen ook! Ik heb er van genoten."
Joost

9 van 10

05-01-2022 13:42 uur
"Hahaha, ik val in herhaling zo…. Wij waren dan ook zeer tevreden."
Sjaak

8 van 10

05-01-2022 13:28 uur
"Vond de kalender met QR en corresponderende afbeelding erg leuk bedacht"
Tobias

9 van 10

05-01-2022 13:21 uur
"Leuk om nieuwe bieren en brouwerijen te ontdekken. Elke dag was wer en feestje!"
Armein

9 van 10

05-01-2022 13:08 uur
"De variatie en over het algemeen wat zwaardere bieren."
Boris

9 van 10

05-01-2022 13:06 uur
"Leuke presentatie en lekkere bieren en gevarieerd aanbod"

7 van 10

05-01-2022 13:06 uur
"Het geheel was geweldig, de doos met ingebouwde onderzetters, de chocoladekalender erbij met link naar t biertje. En sommige biertjes waren echt verrassend vernieuwend en lekker!"
Bettina

8 van 10

05-01-2022 12:52 uur
"Het hele idee met chocolaatjes, de informatie en uiteindelijk het biertje onderschijd jullie! Er zaten goede bieren bij, dit blijft altijd een kwestie van smaak! Leuk dat er brouwers uit ons kikkerlandje zijn gebruikt, zo heb ik er een aantal extra leren kennen."
Jeffrey

9 van 10

05-01-2022 12:50 uur
"De filmpjes met uitleg van de brouwers waren erg leuk en informatief"
Wijbe Jan

8 van 10

05-01-2022 12:49 uur
"De filmpjes met QR"
Siemen

7 van 10

05-01-2022 12:49 uur
"De bieren waren top"
Wesley

9 van 10

05-01-2022 12:47 uur
"Verpakking en informatie is bij jullie altijd top en zorgt voor een (hele grote) lach op het gezicht."
Melissa

9 van 10

05-01-2022 12:47 uur
"Verpakking en informatie is bij jullie altijd top en zorgt voor een (hele grote) lach op het gezicht."
Melissa

9 van 10

05-01-2022 12:47 uur
"Verpakking en informatie is bij jullie altijd top en zorgt voor een (hele grote) lach op het gezicht."
Melissa

9 van 10

05-01-2022 12:47 uur
"Verpakking en informatie is bij jullie altijd top en zorgt voor een (hele grote) lach op het gezicht."
Melissa

9 van 10

05-01-2022 12:42 uur
"De verpakking, heeeel erg tof dat je een aparte kalender had met chocolaatjes . En de bieren waren echt fantastisch"
Nicky

8 van 10

05-01-2022 12:37 uur
"Elke dag weer feest"
Paul

8 van 10

05-01-2022 12:36 uur
"Veel verschillende soorten bier!"
Gertjan

10 van 10

05-01-2022 12:31 uur
"De hele bierbox was top, dankjewel!"
Iana

10 van 10

05-01-2022 12:23 uur
"Het was top! Lees de vorige reactie!"
Ewald G

10 van 10

05-01-2022 12:19 uur
"hoeveelheid quads, porter, stouts"
Mathijs

7 van 10

05-01-2022 12:17 uur
"Diversiteit, filmpjes."
MARTA CATALA

9 van 10

05-01-2022 12:15 uur
"De chocolade kalender, hierdoor kon je mooi je biertje bekijken en voorbereiden voor de avond."
Erwin

8 van 10

05-01-2022 12:13 uur
"Bier"
Christian

10 van 10

05-01-2022 12:13 uur
"Exclusiviteit en de informatie met qrcode!"
Robin

9 van 10

05-01-2022 12:12 uur
"Verschillende bierstijlen"
Mark

9 van 10

05-01-2022 12:11 uur
"Veel hoog-alcoholische bieren ;) en goede afwisseling van bierstijlen en puur Nederlands!"
Erwin

8 van 10

05-01-2022 12:07 uur
"De biertjes met hoge alcoholpercentage, zoals Coffee stouts. Die ik normaal nooit voor mijzelf zou kopen, maar waar ik blijkbaar wel onwijs van genieten."
Geoffrey

6 van 10

05-01-2022 12:07 uur
"Het idee was op zich goed alleen uitvoering kan iets beter. En misschien een wat hogere kwaliteitseis"
benny

9 van 10

05-01-2022 12:07 uur
"Het was leuk iedere dag uit te zoeken welk biertje je koudt moest leggen."
Johan

9 van 10

05-01-2022 12:05 uur
"De dagelijkse pagina's met video's waren een hele toffe toevoeging"
Jeroen

9 van 10

05-01-2022 12:04 uur
"Lekkere exclusieve biertjes!"
Marcel

10 van 10

05-01-2022 12:02 uur
"Wat een mooie verschillende smaken. Zelf meerdere die ik zelf anders nooit had gehaald in een winkel. Ook de vatgerijpte bieren vielen erg goed in de smaak. Die filmpjes en info dagelijks heb ik met veel plezier gelezen en gekeken."
Yvonne

10 van 10

05-01-2022 12:01 uur
"Bijzondere barrel aged en infused bieren"
Devon

10 van 10

05-01-2022 11:59 uur
"De bieren waren (een uitzondering daar gelaten) echt top! Zo goed dat ik al uitkijk naar de box van dit jaar!"
Bart

8 van 10

05-01-2022 11:58 uur
"De variëteit van de bieren, de tekening op de adventkalender (echt meeeega leuk), de informatie die via de qr-code gegeven werd."
Mark

8 van 10

05-01-2022 11:58 uur
"Verassende smaken"
Richard

9 van 10

05-01-2022 11:58 uur
"Geweldige smaken combinaties en heerlijke winterse biertjes. Ideaal om mijn Untappd aan te vullen."
Rick

8 van 10

05-01-2022 11:57 uur
"Communicatie, en de mea culpa m.b.t. verpakking was eerlijk en goed. Inhoud was niet karig, maar ook niet uitmuntend, wat ik wel had gehoopt."
Maurice

8 van 10

05-01-2022 11:56 uur
"Exclusiviteit, koppeling aan choco advent; info in app"
Bart

8 van 10

05-01-2022 11:55 uur
"Dat er ook zeer lekkere vieren tussen zaten. En dat het een verrassing is welk biertje je gaat drinken."
Joost

10 van 10

05-01-2022 11:54 uur
"Ik vond het een geweldig en goed doordacht concept. Vroeg me al af hoe het bier koud en die grote van de doos maar dat is perfect bedacht via die chocola. ( moest ik elke keer afstaan aan de vrouwen helaas…) Bij mij klopte de filmpjes en biertjes helemaal perfect dus bij mij geen problemen. Mn vrienden waren ook zo enthousiast dat ik volgend jaar er 3 nodig heb. (De trui is wel erg statisch)"
Bertus

10 van 10

05-01-2022 11:53 uur
"Het was echt een super box."
Richard

8 van 10

05-01-2022 11:53 uur
"Heerlijke unieke bieren die bijna geheel exclusief waren(behalve die van de moersleutel)"
Fabian

8 van 10

05-01-2022 11:53 uur
"Goede biertjes die niet bekend zijn"
Anne

9 van 10

05-01-2022 11:52 uur
"De zware bieren"
Hendrik

8 van 10

05-01-2022 11:52 uur
"diverse stijlen bier. Filmpjes met qr-codes superleuk."
Thijs

10 van 10

05-01-2022 11:52 uur
"Ik vond de hele box echt helemaal top!!"
Stijn

9 van 10

05-01-2022 11:50 uur
"Oeps. Zie vorige antwoord. Maar conclusie; zo goed als alles."
Yanniek

10 van 10

05-01-2022 11:49 uur
"Nog nooit eerder gehad"
S

8 van 10

05-01-2022 11:48 uur
"De variatie in bieren was echt top, ook veel lekker zware bieren. Ben ik dol op."
Bas

9 van 10

05-01-2022 11:48 uur
"De zwaardere BA bieren"
Dave

10 van 10

05-01-2022 11:48 uur
"Het bier, waar het om gaat natuurlijk"
Sander

10 van 10

05-01-2022 08:54 uur
"de soms verassende biertje welke top bleken te zijn, waar ik voor ze te openen toch wat over twijfelde"
Martijn

9 van 10

05-01-2022 08:08 uur
"De barrel aged als laatste en de Moersleutel (en de rest)"
Ingo

8 van 10

04-01-2022 17:45 uur
"De exclusiviteit, de zorg en de tijd die jullie hierin hebben gestoken!"
Senne

10 van 10

04-01-2022 16:36 uur
"Ik vond de filmpjes supertof, erg leuk om ze te kijken terwijl ik mijn biertje kon verobberen. Enige nadeel is dat ik ze niet kon casten naar de TV via chromecast, maar dat zijn details. De biertjes vond ik erg divers en geslaagd, er waren er twee bij die ik meer richting "slootwater" zou oordelen maar dat is misschien ook meer mijn persoonlijke smaak."
Jorick

9 van 10

04-01-2022 16:06 uur
"Dat het special editions waren van de bieren."
René

8 van 10

04-01-2022 13:05 uur
"De verschillende stylen bier. Ik vond de filmpjes leuk en vooral het verhaal van de brouwers die het bier zelf hadden gemaakt."
Wim

8 van 10

04-01-2022 10:54 uur
"Bierkwaliteit, variatie, uitleg, filmpjes, alles top!"
Friso

9 van 10

03-01-2022 17:54 uur
"Ik vond het zeer leuk dat er veel verschillende bierstijlen aan bot kwamen, voor mij bijvoorbeeld een kennismaking met de dunkelweizen. Ik vond de filmpjes ook zeer leuk."
Nick

9 van 10

03-01-2022 14:44 uur
"Diversiteit, nieuwe smaken / bieren. De hele hype er om heen, je hebt elke dag een cadeautje ;-)"
Thomas

8 van 10

03-01-2022 13:17 uur
"De verscheidenheid aan bierstijlen, top!"
Rinke

9 van 10

03-01-2022 12:28 uur
"Robuuste doos, lekkere chocolade, overheerlijke bieren én een prettig contact met Beer in a Box zelf! Niet met prijs stunten als verkoop achterblijft."
WOUTER

8 van 10

03-01-2022 12:12 uur
"De adventskalender zelf was een leuke toevoeging. Aantal erg lekkere verassende biertjes."
Joël

10 van 10

03-01-2022 09:03 uur
"Zat gelikt in elkaar met de QR naar filmpjes, bloopers, etc.. Heerlijk genoten van alle brouwsels. Nodigt uit om een keer bij zo'n brouwer langs te gaan. Stuk voor stuk mooie ondernemingen met gepassioneerde ondernemers die in de meeste gevallen beter achter de ketel kunnen blijven dan voor de camera te verschijnen...maar dat bracht ook veel humor in de box!!"
Rob

8 van 10

03-01-2022 08:33 uur
"Oh, had ik volgens mij ook al wel een beetje in mijn vorige antwoord verpakt. Ik vond het prima bieren voor de prijs die ik betaald heb. Keep up the good work!"
Martijn

9 van 10

03-01-2022 07:32 uur
"Ik waardeerde erg dat er geen weizen/witbier was. De enige alcoholstijl die ik niet wegkrijg....(dunkelweizen is prima!)."
Sander

9 van 10

02-01-2022 20:24 uur
"De combinatie van de chocolade kalender met de plaatjes op de geopende vakjes en de plaatjes op de te openen vakjes"
Collin

8 van 10

02-01-2022 19:22 uur
"De chocolade was erg lekker. En leuk gedaan met de figuurtjes om zo je biertje te zoeken. En een special biertje voor alleen de adventskalender."

9 van 10

02-01-2022 19:00 uur
"Mooi design, leuk idee met chocolade. Voor mijn zoontje de chocolade, voor mij het bier! Superleuke filmpjes van de brouwers!"
Paul

8 van 10

02-01-2022 15:29 uur
"De bieren waren allemaal prima te drinken, en best veel kende ik nog niet! En dat is tenslotte het belangrijkste in een bierpakket"
Rosanne

8 van 10

02-01-2022 15:29 uur
"De bieren waren allemaal prima te drinken, en best veel kende ik nog niet! En dat is tenslotte het belangrijkste in een bierpakket"
Rosanne

8 van 10

02-01-2022 15:29 uur
"De bieren waren allemaal prima te drinken, en best veel kende ik nog niet! En dat is tenslotte het belangrijkste in een bierpakket"
Rosanne

8 van 10

02-01-2022 15:29 uur
"De bieren waren allemaal prima te drinken, en best veel kende ik nog niet! En dat is tenslotte het belangrijkste in een bierpakket"
Rosanne

9 van 10

02-01-2022 14:52 uur
"De service bij het ontbrekende bier wil ik bij deze nogmaals benadrukken! Bedankt!"
Bert

8 van 10

02-01-2022 14:51 uur
"Leuke nieuwe biertjes ontdekken!"
Carlijn

10 van 10

02-01-2022 13:46 uur
"Geweldige unieke bieren. Starten en eindigen met knallers. Uniek concept! Vergeleken met alle andere boxen van vrienden, geen 1 was zo top en uniek! Heel tof idee met de 24 brouwerijen."
J.

10 van 10

02-01-2022 13:04 uur
"Super leuke uitstraling"
Suzanna

10 van 10

02-01-2022 10:07 uur
"Enorm snelle service, lid gemaakt en binnen 10 dagen stond mijn bier box hier al. Zeer lekkere bieren, ik verzamel ook bierkaarten en deze zitten ook in de box, waarvoor dank"
Bram

7 van 10

02-01-2022 10:02 uur
"Oh net ook al benoemd, oeps. Echt top dat het zoveel bekende brouwerijen waren, hadden wij niet verwacht in ieder geval."
Jeroen

7 van 10

02-01-2022 09:51 uur
"Heel exclusief"
Robin

9 van 10

02-01-2022 08:41 uur
"De unieke samenwerkingen zorgden voor een untappd feestje!"
Teun

8 van 10

02-01-2022 00:53 uur
"Bieren waren top!"
Jeroen

9 van 10

01-01-2022 21:08 uur
"Zie het tweede deel van vraag 10. Top dat de doos zelf niet te uitgebreid is, liever dat er meer geld aan het bier wordt uitgegeven dan aan de doos."
Niels

8 van 10

01-01-2022 18:57 uur
"Het lekkerste biertje van het Jaar zat er ook tussen! Rott Wine was de Bom."
seger

9 van 10

01-01-2022 18:31 uur
"Allemaal nieuwe zeer verschillende biertjes met goede smaak."
Radboud

10 van 10

01-01-2022 14:18 uur
"De diversiteit van de bier soorten"
Patrick

9 van 10

01-01-2022 10:14 uur
"D variatie in smaken"
Harry

8 van 10

01-01-2022 09:38 uur
"Allemaal exclusieve bieren"
Annemarie

9 van 10

01-01-2022 09:14 uur
"Leuk concept met de uitleg en gifjes. Verder goede biertjes. Bedankt!"
Branco

7 van 10

31-12-2021 21:29 uur
"De zeldzame toppers die er ook zeker tussen zaten maakte het"
Cor-Jan

10 van 10

31-12-2021 20:38 uur
"Zie mijn vorige betoog! Toppakket! Ga zo door! Als ik volgend jaar mijn hypotheek nog kan betalen en als ik nog werk heb, dan bestel ik BG ALS en jullie weer!"
Jw

7 van 10

31-12-2021 17:07 uur
"De quadrupels waren erg lekker"
Arnout

8 van 10

31-12-2021 16:24 uur
""
Arjan

9 van 10

31-12-2021 16:11 uur
"Het bier (natuurlijk)!!!!!!! Maar ook de filmpjes; regelmatig kunnen lachen om met name "de bloopers""
Michael

10 van 10

31-12-2021 15:34 uur
"Echt de verschillende bieren, en de leuke filmpjes top"
Gerrold

10 van 10

31-12-2021 15:29 uur
"de onbekendheid van de bieren...erg leuk"
Annemarie

9 van 10

31-12-2021 15:18 uur
"Het hele concept! De chocolade en dat je daarmee in de doos ging ‘zoeken’, de toelichting van de brouwers. Complimenten daarvoor en de bieren waren super, mega, machtig lekker"
Peter

10 van 10

31-12-2021 14:40 uur
"Waanzinnig toffe verrassende bieren!"
Henk

9 van 10

31-12-2021 14:38 uur
"Dit jaar heb ik iedere dag de beer kalender vergeleken met de beery-christmas kalender. Qua bier heeft de beer dit dik gewonnen. Wat ik in het verleden leuk vond aan de beery christmas, de lollige kant, dat heeft de beer ook weten te overtreffen. Dikke complimenten dus. Want die beery-christmas is inmiddels wel een hele grote. En het staat 2-0 voor de beer. Al met al sta ik in juni vast weer klaar voor de bestelling."
Frank

10 van 10

31-12-2021 14:29 uur
"Alle biertjes had ik nog niet eerder geproefd"
Danny

10 van 10

31-12-2021 13:28 uur
"goede bieren"
Rob

9 van 10

31-12-2021 13:07 uur
"De bierstijlen (passend bij het donkere seizoen), levering netjes op tijd, en leuke kalender met ondersteunende filmpjes"
Paul

9 van 10

31-12-2021 12:04 uur
"Compleet nieuwe bieren. Uitstekend assortiment."
Fabian

7 van 10

31-12-2021 11:47 uur
"'- verpakking icm kalender is super bedacht - filmpjes krijgen werkt goed met de QR code’s - veel verschillende bieren ook soorten die je anders niet zou nemen maar wel erg lekker zijn"
Derk Jan

8 van 10

31-12-2021 11:41 uur
"Enorm genoten van de combi met video's en uitleg. En de kwaliteit van de bieren was echt waanzinnig! Jullie wilden opbouwende kritiek. Die heb je, maar t product was prachtig ! Op naar een geweldig 2022 allemaal ! Proost!"

9 van 10

31-12-2021 11:37 uur
"De ontdekkingstocht met filmpje erbij"
Jeffrey

9 van 10

31-12-2021 11:08 uur
"Heb ik al in eerder commentaar gezet, maar de verrassing iedere dag was superleuk!"
Jacqueline

10 van 10

31-12-2021 11:06 uur
"Heerlijke unieke bieren. Filmpjes met brouwers gave toevoeging."
Joost

8 van 10

31-12-2021 11:03 uur
"Verschillende biersoorten, die fantastisch aansloten bij het seizoen. Ook de samenwerking met de beer en de verschillende brouwerijen, het was leuk om een speciaal biertje te drinken die gemaakt was voor de beer. De dagelijkse teksten voor de uitleg waren ook hilarisch. Ik heb met tranen over m'n wangen het kerstmenu van de beer gelezen."
Joline

10 van 10

31-12-2021 10:58 uur
"Alles"
Albert-Jan

8 van 10

31-12-2021 10:56 uur
"Diversiteit"
Bram

8 van 10

31-12-2021 10:36 uur
"Superleuk concept, goeie omschrijvingen, humor, intros over de brouwerijen helemaal goed. En tof om echt hele bijzondere biertjes tegen te komen en dingen te proeven die je zelf niet snel zou proberen."
Wendy

8 van 10

31-12-2021 10:24 uur
"De bieren waren erg lekker, het idee is top, en de uitvoering ongeevenaard!"
Richard

9 van 10

31-12-2021 10:13 uur
"de verassende selectie van bieren en speciaal gebrouwen bieren voor de box"
richard

10 van 10

31-12-2021 10:09 uur
"Tot in de puntjes uit gedacht"

8 van 10

31-12-2021 10:02 uur
"De filmpjes, de teksten die dagelijks door jullie zijn geschreven! Ik vond het origineel, daarmee onderscheidend en dus leuk."
Frank

8 van 10

31-12-2021 09:59 uur
"Dat er veel verschillende stijlen in zaten vond ik wel erg leuk, een aantal zou ik zelf niet kopen, maar het resultaat vond ik zeer geslaagd."
Arno

8 van 10

31-12-2021 09:49 uur
"Geweldig, verrassend concept met leuk gevonden teksten!!!"
Suzanne

8 van 10

31-12-2021 09:35 uur
"Veel verschillende smaken!"
Tom

6 van 10

31-12-2021 09:31 uur
"Erg euk concept, vooral met de autentieke filmpjes. Geen overproductie, maar gewoon zoals ze zijn. Enorm van genoten."
anoniem

8 van 10

31-12-2021 09:21 uur
"De laatste zin van de vorige vraag"
Bob

8 van 10

31-12-2021 09:20 uur
"Veel nieuwe name ontdekt! Sisters was een leuke verrassing. Toffe stijl."
Tim

7 van 10

31-12-2021 09:19 uur
"Verpakking, diversiteit en uitgebreide info via QR"
Edwin

9 van 10

31-12-2021 09:18 uur
"kwaliteit van de bieren"

8 van 10

31-12-2021 08:55 uur
"De filmpjes waren super gaaf, in de keuken van de brouwer kijken en het verhaal achter hun bedrijf en bieren horen. Ook de gedachte om Nederlandse brouwerijen te vragen vind ik er leuk."
Arjen

8 van 10

31-12-2021 08:33 uur
"Geen één biertje kende ik al, dat was erg leuk! Misschien volgend jaar tot de 31ste doen?"
Daisy

7 van 10

31-12-2021 08:24 uur
"De video's met uitleg van de brouwers zelf waren erg tof"
Pieter

9 van 10

31-12-2021 08:23 uur
"De creativiteit van de brouwers om aan vertrouwde bierstijlen een eindejaars twist te geven."
Peter

9 van 10

31-12-2021 08:16 uur
"Haha zie mijn vorige antwoord, echt goed bier, leuke stukjes en filmpjes, suggesties met eten erbij. Zeer mooie kalender!"
Bas

9 van 10

31-12-2021 08:05 uur
""
Miranda

8 van 10

31-12-2021 07:55 uur
"Diversiteit van de biersoorten plus de achtergrond informatie vanuit de brouwers."
Pim

8 van 10

31-12-2021 07:48 uur
"De presentatie"
Michel

10 van 10

31-12-2021 07:33 uur
"Het hele avontuur met de puzzel, de 'codes' naar de biertjes en het genieten ervan had ik voor geen beer willen missen! De beer puzzel heeft ook nog een plaats genomen in ons huis, om nog langer te kunnen nagenieten van deze 24 dagen. Ze waren top, dankjulliewel! Op een biervol en gelukkig 2022!"
Bart

9 van 10

31-12-2021 06:57 uur
"De diversiteit en de lekkere bieren"
Patrick

7 van 10

31-12-2021 06:19 uur
"De exclusiviteit van de bieren was echt heel goed! Mooie mix van stijlen ook."
Tijn

8 van 10

31-12-2021 05:50 uur
""
Rene

6 van 10

31-12-2021 04:20 uur
"dat het allemaal Nederlandse bieren waren"
Mark

8 van 10

31-12-2021 02:39 uur
"Zeker weten niet gedronken (untapped)"
Nicole

10 van 10

31-12-2021 02:35 uur
"Leuke gecombineerd met de chocolade voor mijn vrouw en het bier voor mij. Ik mag van haar volgend jaar weer 1 bestellen. :)"
Freddy

10 van 10

31-12-2021 01:37 uur
"Mooie exclusieve bieren"
Ton

9 van 10

31-12-2021 01:23 uur
"De combinatie van de kalender en het pakket was geniaal!"
Bas

9 van 10

30-12-2021 23:16 uur
"Unieke biertjes erg leuk, uitleg video top!"
Roald

10 van 10

30-12-2021 23:14 uur
"Heel wat nieuwe brouwerijen leren kennen."
ZoeF

10 van 10

30-12-2021 23:07 uur
"Lekker bier. Echt bijzondere bieren met bijzondere smaken. De filmpjes waren top. En het feit dat het allemaal speciaal hiervoor gebrouwen is."
Joost

9 van 10

30-12-2021 22:50 uur
"D e bieren waren prima en verrassend."
Ruud

8 van 10

30-12-2021 22:29 uur
""

9 van 10

30-12-2021 22:25 uur
"Grote variatie bierstijlen. Innovatieve/experimentbieren met ook aandacht voor de laatste biertrends (zoals pastry stouts en NEIPA voor 2021). Filmpjes inclusief blooper, chocolaatje, drinktenperatuur- en bierpairingadvies. Gewoon een superleuk en bijzonder concept, colgend jaar zeker weer met ook zeker weer de exclusieve editie!"
Bas

7 van 10

30-12-2021 22:18 uur
"Al die verschillende biertjes, heerlijk. Leuk idee met de vakjes en de symbolen en de qrcode. Leuke uitleg over alle biertjes."
Monique

10 van 10

30-12-2021 22:00 uur
"Ja alles het was elke dag een feestje."
Maarten

9 van 10

30-12-2021 21:57 uur
"De exclusieve bieren, filmpjes van de brouwerijen, echt een hele gave kalender. Leukste die ik tot nu toe heb gehad"
Robert

10 van 10

30-12-2021 21:53 uur
"De smaak"
Jelle pieter

9 van 10

30-12-2021 21:52 uur
"De exclusiviteit en kwaliteit van de bieren."
Matthijs

6 van 10

30-12-2021 21:49 uur
"Er zaten een paar mooie bieren bij"
Anne Jeroen

9 van 10

30-12-2021 21:33 uur
""
Sebastiaan

8 van 10

30-12-2021 21:24 uur
"De unieke, niet eerder gedronken bieren. Zaten echt een paar toppers bij."
Sandra

9 van 10

30-12-2021 21:21 uur
"De adventkalender, de plaatjes op de doos en 90% van de biertjes"
Martijn

8 van 10

30-12-2021 21:00 uur
"zaten goede bieren tussen, Kalender geweldig zoekplaatje"
Kees

7 van 10

30-12-2021 20:47 uur
"De grote diversiteit, top!"
Berry

9 van 10

30-12-2021 20:46 uur
"Verder vond ik het heel tof dat dit allemaal unieke biertjes waren! Dat is de reden dat ik jullie pakket heb gekozen i.p.v. die van een concurrent. En de filmpjes waren ook leuk! Zeker de bloopers dan zie eigenlijk pas echt wat voor persoon de brouwer/medewerker is.."
Christian

9 van 10

30-12-2021 20:42 uur
"QR codes icm de symbolen, maakte het wat extra mysterieus"
Wilfred

9 van 10

30-12-2021 20:40 uur
"Er zaten verassende heerlijke bieren tussen, verder zie antwoord vorige vraag!"
Elmer

8 van 10

30-12-2021 20:39 uur
"Verder echt super box, mooie bieren en de filmpjes waren erg leuk. De kalender print was erg cool gedaan. Top werk!! Bedankt :)"
Robin

9 van 10

30-12-2021 20:38 uur
""

8 van 10

30-12-2021 20:36 uur
"De verschillende exclusieve bieren. Meeste waren erg verassend"
Erik

5 van 10

30-12-2021 20:35 uur
"Leuk bedacht met de chocolade advent"
Jurre

9 van 10

30-12-2021 20:30 uur
"Bier!"
Percy

10 van 10

30-12-2021 20:21 uur
"Toffe unieke bieren van leuke brouwers. De filmpjes erbij en de begeleidende teksten waren ook erg leuk gedaan!"
Niels

9 van 10

30-12-2021 20:11 uur
"Leuke filmpjes, vooral de bloopers... bieren waren lekker"
Niels

10 van 10

30-12-2021 20:10 uur
"De exclusieve biertjes en de filmpjes met de brouwers maakt het geheel echt de beste bier-adventskalender!"
Niek

9 van 10

30-12-2021 20:09 uur
"Gevarieerd opgebouwd, goed begin met dikke pieken tussendoor en een knallende afluister."
Irina

10 van 10

30-12-2021 20:06 uur
"Super tof dat het allemaal unieke bieren waren!"
Eva

7 van 10

30-12-2021 19:57 uur
""
Dries

9 van 10

30-12-2021 19:57 uur
"De verrassingen."
Edwin

8 van 10

30-12-2021 19:48 uur
"Eerlijk is eerlijk ik vond het de beste adventskalender van 2021!"
alexander

7 van 10

30-12-2021 19:47 uur
"Chocolade advent om het biertje te zoeken"
Marco

9 van 10

30-12-2021 19:46 uur
"De kalender was origineel. Tof dat het nooit eerder uitgebrachte bieren zijn. De chocolade was lekker, net als de bieren. Leuk dat er zoveel brouwerijen meededen en ook echt veel verschillende bierstijlen! Gelukkig, gezond en Grommend nieuwjaar gewenst!"
Ruben

8 van 10

30-12-2021 19:46 uur
"Ik hou van hele donkere bieren en die zaten er gelukkig genoeg in ROTT was ook geweldig."
Dianne

7 van 10

30-12-2021 19:35 uur
"De vormgeving van de chocoladekalender was top: erg grappig. De meeste bieren waren van een goede kwaliteit, maar vaak te zwaar. Ik hoef echt niet zo vaak een zware IPA, barley wine of stout. Het idee van exclusieve bieren is gaaf: ik was er bij mee dat ik speciale bieren (eerder) kon drinken. Jammer dat sommige bieren toch ook in andere adventskalenders zaten."
Taco

5 van 10

30-12-2021 19:34 uur
"Nada, echt heel teleurstellend"
Anne Feite

9 van 10

30-12-2021 19:29 uur
"Verder een topbox. Goede bieren, leuke filmpjes en op zich prima chocola! Het was elke dag een feestje en viel een beetje in een gat op 25 december! ;-)"
Anton

10 van 10

30-12-2021 19:28 uur
"De box in zijn geheel de opzet alles dikke pluim voor jullie"
Ralph

10 van 10

30-12-2021 19:25 uur
"Ik ben dol op imperial stouts en zware porters dus ik was bijzonder tevreden met de inhoud (en daar gaat het uiteindelijk om). En m'n dochter van 2 vond het geweldig om elke dag een chocolaatje te eten en daarna een plaatje te zoeken voor papa z'n biertje. Chapeau! En een fijne jaarwisseling"
robin

9 van 10

30-12-2021 19:25 uur
"Zie vorige vraag ;-)"
Gideon

10 van 10

30-12-2021 19:22 uur
"Hij voldeed aan al mijn verwachtingen, de Brouwers hebben ook echt hun best gedaan om allemaal wat speciaals te maken. De één een mooie Barrel, maar ook die Friese zure Brett kon ik goed waarderen. En leuk al die filmpjes van de Brouwers erbij."
Dennis

4 van 10

30-12-2021 19:21 uur
"Dat jullie dit soort initiatieven nemen!"
Erik

9 van 10

30-12-2021 19:20 uur
"Box sloot goed aan op mijn smaak"
Tjerk

8 van 10

30-12-2021 19:19 uur
"Zie vorig pleidooi.."
Bas

8 van 10

30-12-2021 19:19 uur
"Had alles in een post gedaan. Dus de positieve als negatieve. Zie dus nummertje 10."
Steven

9 van 10

30-12-2021 19:18 uur
"Leuke ervaring, belevenis en voor herhaling vatbaar. Goede filmpjes, leuk om de Brouwers te leren kennen."
Wim

10 van 10

30-12-2021 19:18 uur
"dat er speciale bieren werden gebrouwen vond ik top."
Arthur

9 van 10

30-12-2021 19:17 uur
"selectie bieren"
Ronald

7 van 10

30-12-2021 19:14 uur
"De filmpjes en uiteraard IPA's......"
Niki

10 van 10

30-12-2021 19:11 uur
"Filmpjes van de Brouwers(niet te lang) en de verhaaltjes via QR"
Ron

8 van 10

30-12-2021 19:11 uur
"Stuk voor stuk unieke bieren"
Antoine

8 van 10

30-12-2021 19:10 uur
"Het idee van de doos als adventkalender en de kwaliteit van de bieren. Ondanks de soms heftige soorten waren ze wel allemaal lekker."
Bart

8 van 10

30-12-2021 19:10 uur
"De chocolade kalender met geweldige tekening. De combinatie van twee keer een vakje zoeken. Het dagelijkse verhaaltje en filmpje."
Joep

9 van 10

30-12-2021 19:08 uur
"Leuke variatie aan bieren. Leuke filmpjes."
Gijsbert

5 van 10

30-12-2021 19:07 uur
"So many new brands. I should have picked dark only instead of discovery so the light beers were not as popular, but that was my fault."
Jeroen

9 van 10

30-12-2021 19:03 uur
"Bieren Supermooie bieren. De filmpjes waren erg leuk en top!"
Eric

8 van 10

30-12-2021 18:58 uur
"Goeie variatie, lekkere biertjes van leuke brouwerijen."
Wouter

10 van 10

30-12-2021 18:55 uur
""
Patricia

8 van 10

30-12-2021 18:54 uur
"Lekkere bieren"
Jona

7 van 10

30-12-2021 18:51 uur
"De kalender en de chocolade was uniek"
Jan-Paul

7 van 10

30-12-2021 18:48 uur
"Dat het allemaal unieke bieren waren."
Henricus

10 van 10

30-12-2021 18:42 uur
"Eigenlijk alles! Dikke complimenten!"
Renske

8 van 10

30-12-2021 18:39 uur
"Bovengemiddelde bier kwaliteit. Echt top. Daarnaast alleen maar Nederlandse brouwers. Exclusieve biertjes ook erg mooi."
Ralf

8 van 10

30-12-2021 18:38 uur
"Het bier en de gekozen stijlen!"
Jeroen

8 van 10

30-12-2021 18:34 uur
"De begeleidende filmpjes van de brouwers zijn echt van toegevoegde waarde bij de bieren."
Michelle

10 van 10

30-12-2021 18:34 uur
"Kwaliteitsbieren, geen vullertjes"
Sjon

8 van 10

30-12-2021 18:32 uur
"Heel uniek met 24 speciaal gebrouwen bieren! Bijzondere smaken! Prachtig artwork op de kalender! De kinderen hebben genoten om elke dag het vakje en de biertjes te zoeken!"
Alwin

10 van 10

30-12-2021 18:30 uur
"Goede kwaliteit, mooie box, toffe filmpjes, veel verschillende smaken."
Thomas

10 van 10

30-12-2021 18:29 uur
"De variatie en kwaliteit van de bieren waren echt top en de filmpjes voegde echt wat toe aan de beleving"
Jan

7 van 10

30-12-2021 18:27 uur
"Zaten echt een paar hele goede bieren tussen en sws het idee van elke dag een nieuw cadeautje uitpakken is top"
Bernd

8 van 10

30-12-2021 18:26 uur
"Dat het exclusief was, met name die van Uiltje was top!"
Pieter

10 van 10

30-12-2021 18:23 uur
"De bierstijlen! De smaken! De filmpjes!"
Eric

8 van 10

30-12-2021 18:21 uur
"Hoe compleet het was, leuke verpakking, chocolade kalender en dan de info nog. Gewoon een compleet concept"
Peter

8 van 10

30-12-2021 18:21 uur
""
Sander

8 van 10

30-12-2021 18:19 uur
"De meeste bieren waren de moeite waard en uniek, dus respect daarvoor."
Arthur

9 van 10

30-12-2021 18:19 uur
"Diversiteit"
Gerwin

7 van 10

30-12-2021 18:19 uur
"De volle zware bieren, en iedere ochtend een chocolaatje voor ik naar het werk ging."
Dennis

5 van 10

30-12-2021 18:18 uur
"Aardige melange van verschillende brouwers"
Ronald

9 van 10

30-12-2021 18:10 uur
"Variatie"
Auke

9 van 10

30-12-2021 18:09 uur
""
Mathijs

9 van 10

30-12-2021 18:06 uur
"Het verrassings element, niet weten welk bier er die dag weer in zit. Elke dag een kadootje, hoe leuk is dat"
liesbeth

9 van 10

30-12-2021 18:04 uur
"Leuk, elke dag een verrassing en nooit een bier dat je eerder hebt gedronken."
Rick

8 van 10

30-12-2021 18:02 uur
"Allemaal bieten die ik nog niet gedronken heb"
Niels

8 van 10

30-12-2021 18:01 uur
"De aankleding, speurtocht, sommige bieren"
Henk

9 van 10

30-12-2021 18:01 uur
""
Menno

9 van 10

30-12-2021 18:01 uur
"Veel verschillende stijlen, die ik zelf ook niet snel zou kopen"
Idzard

5 van 10

30-12-2021 17:59 uur
"Eerste 10 bieren waren van de kwaliteit die ik verwachte"
Sabrina

8 van 10

30-12-2021 17:58 uur
"Zie vorig antwoord"
Tommie

8 van 10

30-12-2021 17:57 uur
""
Nick

9 van 10

30-12-2021 17:56 uur
"Het bier! Goede afwisseling in smaken en stijlen, interessante smaken, erg leuke drinkervaring!"
Marylon

7 van 10

30-12-2021 17:55 uur
"Onbekende bieren"
Dieuwertje

8 van 10

30-12-2021 17:53 uur
"Het bier zelf was geweldig. De afwisseling in smaken, alles nieuw: top"
Jules

10 van 10

30-12-2021 17:53 uur
"De thematiek, variatie in het bier, kwaliteit van het bier en de leuke overzichten op de site met food-pairing etc."
Damien

9 van 10

30-12-2021 17:52 uur
""
Richard

10 van 10

30-12-2021 17:49 uur
"De bieren waren erg lekker! Veel in mijn smaakvoorkeur; stout, porter en barley wine. Maar heb ook kennis mogen maken met ff wat anders zoals de märzen."
Wiebe

9 van 10

30-12-2021 17:48 uur
"Hierover ben ik bij de vorige vraag al losgegaan. Maar hierbij nogmaals, zeer tevreden, genoten, bedankt!"
Marcel

8 van 10

30-12-2021 17:46 uur
"De zwaardere bieren"
Erwin

9 van 10

30-12-2021 17:45 uur
"Het geheel"
Jasper

10 van 10

30-12-2021 17:44 uur
"De aandacht voor de verpakking"
Ronald

8 van 10

30-12-2021 17:41 uur
"Diversiteit"
Bas

8 van 10

30-12-2021 17:38 uur
"Veel unieke en minder bekende bieren, niet de generieke merken. En elke dag een verrassing blijft leuk ook al ben je geen kind meer"
Rene

8 van 10

30-12-2021 17:35 uur
"De afwisseling."
Dennis

9 van 10

30-12-2021 17:34 uur
"De video’s en de “bloopers”"
Rob

10 van 10

30-12-2021 17:33 uur
"Top gedaan hoor!!! Super, al die exclusieve biertjes en die filmpjes. Dat laatste maakt het persoonlijk en dat is echt een meerwaarde t.o.v. andere kalenders. Erg leuk dat het allemaal bieren van Nederlandse brouwerijen zijn. Leuk om zelfs hi