Duik mee de socials in

Beer Adventskalender

Trots als een pauw Beer op alle leuke reacties...!

Zit je al klaar om te bestellen?

Bekijk alle reviews van de afgelopen Adventskalender

10 van 10

17-02-2022 13:35 uur
"erg lekkere bieren, maar een enkele meh...dat is een kwestie van smaak denk ik."
Ewout

8 van 10

26-01-2022 07:21 uur
"Filmpjes"
Frank

9 van 10

22-01-2022 19:04 uur
""
Richard

9 van 10

12-01-2022 18:59 uur
"De variatie die toch op mijn smaak was."
Frank

10 van 10

10-01-2022 06:09 uur
"De filmpjes en begeleidende teksten, en de graphics op de Adventskalender waren echt super!"
Pascal

10 van 10

09-01-2022 23:36 uur
"Nederlandse brouwerijen is een groot pluspunt. En er zaten een aantal mooie complexe bieren in. Dat is een reden om hem volgend jaar weer aan te schaffen. De algehele kwaliteit van het bier was hoog. Vooral in vergelijking met andere adventskalenders"
Nord

8 van 10

07-01-2022 17:08 uur
"Uitstekende biertjes en beerig lekkere chocola"
Stanley

9 van 10

07-01-2022 15:24 uur
"Het totale aanbod van unieke nieuwe bieren van goede brouwerijen. Verrassend!!"
Wim

9 van 10

07-01-2022 09:54 uur
"supergave filmpjes"
Rob

9 van 10

07-01-2022 03:45 uur
"De kwaliteit van de kalender was fantastisch. 24 unieke bieren met interessante informatie! Ook vond ik de chocolade kalender erg leuk."
Arno

9 van 10

06-01-2022 20:57 uur
"Combinatie chocolade kalender en bier"
René

7 van 10

06-01-2022 18:46 uur
"De actuele verhalen bij het bier"
Sebastiaan

8 van 10

06-01-2022 18:03 uur
"De gekozen biertjes waren over het algemeen super :)"
Titus

10 van 10

06-01-2022 17:13 uur
"De bloopers waren best grappig. Chocolade als extra mini presentje was opzich goed. Veel verpakkingsdelen waren te recyclen. Het plaatje op de kalender was grappig."
Peter

10 van 10

06-01-2022 14:44 uur
"Van de 24 biertjes in de kalender kende ik er slechts 1!!! En kende ik drie brouwerijen van andere bieren. Helemaal top dus!! Het was zo heerlijk om elke dag een frisse ontdekking te doen! Ook de verschillende stijlen waren erg inspirerend. Op zich heb ik wel heel goed in het snotje wat ik apprecieer aan een goed bier, maar dat maakt ook dat mijn keuzes niet zo vaak avontuurlijk meer zijn. Beer in a box heeft dat weer even lekker 'aan' gezet en daar ben ik erg blij mee. Verder vind ik het ook top dat jullie het Berenbos steunen!! Zo leuk dat dit ook zo lekker matcht met jullie bedrijfsnaam! Tenslotte een dik compliment voor de tekening op de chocolade-adventkalender; daar raakte je niet op uitgekeken en zal basrstens vol met beregoeie humor!"
Jan

8 van 10

06-01-2022 14:27 uur
"De adventskalender met de symbolen op de doos was super gedaan. Ook de tekening van de kalender was top. De filmpjes waren ook erg leuk. Vooral de bloopers. Dat het allemaal unieke bieren waren die niet eerder waren uitgebracht was zeer positief"
Jochem

8 van 10

06-01-2022 13:43 uur
"Het bier"

10 van 10

06-01-2022 10:44 uur
"De filmpjes waren leuk en actueel. Iedere dag weer een glimlach en heerlijk bier. De tekening op de kalender was ook werkelijk geweldig."

10 van 10

06-01-2022 10:37 uur
"Heerlijke biertjes , top kalender heb hem aangeraden bij vrienden"
Bart

6 van 10

06-01-2022 08:22 uur
"Sommige zwaardere en bijzondere bieren waren tof! Maar voor het geld verwacht ik wel wat meer 44cl blikken en vaker BA."
Sven

8 van 10

06-01-2022 07:04 uur
"Net weer wat origineler dan je standaard box"
Bert

8 van 10

06-01-2022 06:34 uur
""
Dennis

9 van 10

06-01-2022 04:47 uur
"De chocoladekalender samen met de bierbox super goed idee"
Gerard

10 van 10

05-01-2022 22:11 uur
"De exclusieve bieren"
Hein

9 van 10

05-01-2022 21:37 uur
"Veel winterse stijlen en wetende dat bijna niemand het bier eerder gedronken heeft!"
Wouter

10 van 10

05-01-2022 21:24 uur
"Het hele concept en de manier van marketing!"

8 van 10

05-01-2022 21:11 uur
"Algemeen waren de bieren super! Ennnnn dat is toch wel belangrijk punt ;)"
Melanie

7 van 10

05-01-2022 20:40 uur
"Unieke bieren, leuke etiketten, exclusiviteit"
Lars

7 van 10

05-01-2022 20:23 uur
"de rest"
Arne

7 van 10

05-01-2022 20:18 uur
"De verschillende stouts/barelywine, zwarte zwaan, Royal Ruby. Leuke kalender Grutte Pier Brettune, helaas slechte waardering maar dat heb je altijd met zure biertjes."
Benjamin

4 van 10

05-01-2022 19:53 uur
"Viel mij beetje tegen, volgend jaar maar de exclusieve box"
Teus

8 van 10

05-01-2022 19:45 uur
"Dikke stouts"
Rens

8 van 10

05-01-2022 19:11 uur
"Variëteit was goed. De vormgeving van de adventskalender was ook geweldig, bijna een Van Haasteren"
Arjan

8 van 10

05-01-2022 19:03 uur
"de linkjes met video's"

7 van 10

05-01-2022 19:02 uur
"Variatie en toelichting"
Peter

7 van 10

05-01-2022 18:52 uur
"Allemaal exclusieve biertjes speciaal voor de beer"
Nienke

7 van 10

05-01-2022 18:48 uur
"Aangenaam verrast door het concept bij binnenkomst. Presentatie is goed"
Bas

8 van 10

05-01-2022 18:35 uur
"Ik vond de filmpjes leuk en persoonlijk gemaakt. ook waren de b(i)eren van goede kwaliteit."
W

9 van 10

05-01-2022 18:31 uur
"De bieren waren top evenals de filmpjes en de verpakking. Mijn berenklauwen waren alleen wat te groot voor de gaten :)"
Peter

10 van 10

05-01-2022 18:18 uur
"Openen via een tekentje enzo, de bieren zelf, de filmpjes. Eigenlijk vanalles"
Wouter

9 van 10

05-01-2022 18:17 uur
"Alle bieren uit de Box en de box zelf met viltjes . Mijn berenklauwen waren wel wat groter dan het gat."
Peter

8 van 10

05-01-2022 18:09 uur
"Heel uitgebreide, leuke selectie aan bieren met ook donkerdere bieren al van de start. En ik vond het leuk om lokale brouwerij hiermee enigzins te kunnen steunen"
Casper

9 van 10

05-01-2022 18:01 uur
"De chocolade en de filmpjes gaven een extra beleving aan de bierbox. Ook de verschillende stijlen en dat het bier speciaal voor beerinabox werd gebrouwen is ook leuk."

9 van 10

05-01-2022 17:56 uur
"Leuke filmpjes, mooie kalender, maar belangrijkste zijn de bieren. En die waren top."
Tom

10 van 10

05-01-2022 17:32 uur
"Leuk dat het exclusieve biertjes zijn en dat de brouwerij zijn verhaal doet"
Janine

9 van 10

05-01-2022 17:06 uur
"De variatie in stijlen vond ik goed"
Jan

9 van 10

05-01-2022 17:06 uur
"De verschillende stijlen bieren."
J

10 van 10

05-01-2022 17:04 uur
"Onwijs leuke verpakking en cocolade kalender en de informatie was ook super leuk en interessant norgmaals kan niet wachten tot het weer december is ga zo door"
Jonathan

9 van 10

05-01-2022 16:45 uur
"De algehele opmaak"
Joost

7 van 10

05-01-2022 16:34 uur
"De vormgeving van de kalender, de smaak van de chocolaatjes en de pr in aanloop naar de Kerst toe."
Geert-Jan

7 van 10

05-01-2022 16:34 uur
"De vormgeving van de kalender, de smaak van de chocolaatjes en de pr in aanloop naar de Kerst toe."
Geert-Jan

7 van 10

05-01-2022 16:34 uur
"De vormgeving van de kalender, de smaak van de chocolaatjes en de pr in aanloop naar de Kerst toe."
Geert-Jan

7 van 10

05-01-2022 16:34 uur
"De vormgeving van de kalender, de smaak van de chocolaatjes en de pr in aanloop naar de Kerst toe."
Geert-Jan

10 van 10

05-01-2022 16:31 uur
"Het bier en de filmpjes"
Dennis

9 van 10

05-01-2022 16:28 uur
"De bieren waren allemaal goed te drinken."
Ruud

8 van 10

05-01-2022 16:27 uur
"Frontaal bier was verrassend lekker, hou eigenlijk niet van smoked..."
Rien

9 van 10

05-01-2022 16:11 uur
"Het unieke assortiment was geweldig"
Arold

9 van 10

05-01-2022 15:57 uur
""
Peter

8 van 10

05-01-2022 15:57 uur
""
Hijko

8 van 10

05-01-2022 15:45 uur
"De exclusieve bieren en de bier info"
Niels

9 van 10

05-01-2022 15:41 uur
"Dat het allemaal exclusieve bieren waren. De filmpjes waren leuk, zeker de bloopers :) En allemaal lekker luchtig, de teksten, filmpjes enzo. Vind ik leuk. Als het zou kunnen, zou ik de box van volgend al gewoon bestellen :)"
Ewoud

9 van 10

05-01-2022 15:39 uur
"Er zaten hele mooie exclusieve bieren tussen!"
Eddy

9 van 10

05-01-2022 15:38 uur
"De kwaliteit van de bieren en de verschillende bierstijlen was excellent."
Ruben

10 van 10

05-01-2022 15:23 uur
"Kon proeven dat de brouwers hun best hadden gedaan! de video's en socials waren geweldig, nu al voor 2022 te bestellen? :D"
Rob

7 van 10

05-01-2022 15:22 uur
"het enthouisiasme in de boodschap"
johan

7 van 10

05-01-2022 15:21 uur
"Allemaal nieuwe soorten brouwsels. Leuke informatie erbij."
Ronald

10 van 10

05-01-2022 15:21 uur
"De rest"
Michael

8 van 10

05-01-2022 15:12 uur
"Verpakking en die grutte pier excl was zeer nice"
Sven

8 van 10

05-01-2022 15:00 uur
"Verder was alles top, de verschillende stylen, de verschillende brouwerijen. Veel mooie donkeren bieren."
Sanne

3 van 10

05-01-2022 14:52 uur
""
Niels

8 van 10

05-01-2022 14:47 uur
"Er zaten een aantal heerlijke zware winterbieren tussen samen met een paar heerlijke barrel aged bieren."
Ton

8 van 10

05-01-2022 14:31 uur
""

8 van 10

05-01-2022 14:30 uur
"De verhaaltjes elke dag, hoe verzin je het"
Angelique

7 van 10

05-01-2022 14:29 uur
"De filmpjes en de verpakking/chocola advent kalender"
Simone

7 van 10

05-01-2022 14:16 uur
"Zie feedback, de gehele box ervaring is top. Kalender erbij, de klepjes op de biervakjes, de uitdrukbare filtjes...1 mooie ervaring!"
Joost

6 van 10

05-01-2022 14:10 uur
"Elke dag uitpakken was een leuke verrassing. En een toffe stout of IPA tegenkomen ook!"
Erik

7 van 10

05-01-2022 14:06 uur
"IEDERE DAG BIER!!! Even zonder te dollen. Zoveel nieuwe biertjes veel nieuwe checkins mogelijk. Het is een geslaagde maand geweest dankzij de adventcalender"
Matthijs

8 van 10

05-01-2022 14:00 uur
"De hoeveelheid interactie/content rondom de box. Op social, en QR codes, de chocolaatjes met de afbeeldingen. Het was veel meer dan alleen elke dag een lekker bier"
Rick

8 van 10

05-01-2022 13:58 uur
"De bier line-up was sterk"
Ron

7 van 10

05-01-2022 13:50 uur
"De tekening op de adventskalender en het algemene concept met de exclusieve bieren :)"
Emma

9 van 10

05-01-2022 13:49 uur
"de apartere bieren: smoked, sour. de filmpjes. Alleen nederlandse brouwers"
Remko

8 van 10

05-01-2022 13:47 uur
"De variatie. De chocolade kalender. De tijd en moeite die erin gestoken is! Over het algemeen echt top!"
Ingrid

9 van 10

05-01-2022 13:46 uur
"Met name de zware volle bieren. En de verrassing iedere morgen."
Niels

10 van 10

05-01-2022 13:45 uur
"De hele beleving was growtastisch! Ik vond de combinatie van de kalender en de box echt geweldig. Ik kan haast niet (moet wel) wachten tot de volgende exclusive box. Het water loopt me weer door de mond als ik terug denk aan de heerlijke avonden."
Arjan

9 van 10

05-01-2022 13:44 uur
"De kalender met chocolaatjes was erg leuk! De verschillende stijlen ook! Ik heb er van genoten."
Joost

9 van 10

05-01-2022 13:42 uur
"Hahaha, ik val in herhaling zo…. Wij waren dan ook zeer tevreden."
Sjaak

8 van 10

05-01-2022 13:28 uur
"Vond de kalender met QR en corresponderende afbeelding erg leuk bedacht"
Tobias

9 van 10

05-01-2022 13:21 uur
"Leuk om nieuwe bieren en brouwerijen te ontdekken. Elke dag was wer en feestje!"
Armein

9 van 10

05-01-2022 13:08 uur
"De variatie en over het algemeen wat zwaardere bieren."
Boris

9 van 10

05-01-2022 13:06 uur
"Leuke presentatie en lekkere bieren en gevarieerd aanbod"

7 van 10

05-01-2022 13:06 uur
"Het geheel was geweldig, de doos met ingebouwde onderzetters, de chocoladekalender erbij met link naar t biertje. En sommige biertjes waren echt verrassend vernieuwend en lekker!"
Bettina

8 van 10

05-01-2022 12:52 uur
"Het hele idee met chocolaatjes, de informatie en uiteindelijk het biertje onderschijd jullie! Er zaten goede bieren bij, dit blijft altijd een kwestie van smaak! Leuk dat er brouwers uit ons kikkerlandje zijn gebruikt, zo heb ik er een aantal extra leren kennen."
Jeffrey

9 van 10

05-01-2022 12:50 uur
"De filmpjes met uitleg van de brouwers waren erg leuk en informatief"
Wijbe Jan

8 van 10

05-01-2022 12:49 uur
"De filmpjes met QR"
Siemen

7 van 10

05-01-2022 12:49 uur
"De bieren waren top"
Wesley

9 van 10

05-01-2022 12:47 uur
"Verpakking en informatie is bij jullie altijd top en zorgt voor een (hele grote) lach op het gezicht."
Melissa

9 van 10

05-01-2022 12:47 uur
"Verpakking en informatie is bij jullie altijd top en zorgt voor een (hele grote) lach op het gezicht."
Melissa

9 van 10

05-01-2022 12:47 uur
"Verpakking en informatie is bij jullie altijd top en zorgt voor een (hele grote) lach op het gezicht."
Melissa

9 van 10

05-01-2022 12:47 uur
"Verpakking en informatie is bij jullie altijd top en zorgt voor een (hele grote) lach op het gezicht."
Melissa

9 van 10

05-01-2022 12:42 uur
"De verpakking, heeeel erg tof dat je een aparte kalender had met chocolaatjes . En de bieren waren echt fantastisch"
Nicky

8 van 10

05-01-2022 12:37 uur
"Elke dag weer feest"
Paul

8 van 10

05-01-2022 12:36 uur
"Veel verschillende soorten bier!"
Gertjan

10 van 10

05-01-2022 12:31 uur
"De hele bierbox was top, dankjewel!"
Iana

10 van 10

05-01-2022 12:23 uur
"Het was top! Lees de vorige reactie!"
Ewald G

10 van 10

05-01-2022 12:19 uur
"hoeveelheid quads, porter, stouts"
Mathijs

7 van 10

05-01-2022 12:17 uur
"Diversiteit, filmpjes."
MARTA CATALA

9 van 10

05-01-2022 12:15 uur
"De chocolade kalender, hierdoor kon je mooi je biertje bekijken en voorbereiden voor de avond."
Erwin

8 van 10

05-01-2022 12:13 uur
"Bier"
Christian

10 van 10

05-01-2022 12:13 uur
"Exclusiviteit en de informatie met qrcode!"
Robin

9 van 10

05-01-2022 12:12 uur
"Verschillende bierstijlen"
Mark

9 van 10

05-01-2022 12:11 uur
"Veel hoog-alcoholische bieren ;) en goede afwisseling van bierstijlen en puur Nederlands!"
Erwin

8 van 10

05-01-2022 12:07 uur
"De biertjes met hoge alcoholpercentage, zoals Coffee stouts. Die ik normaal nooit voor mijzelf zou kopen, maar waar ik blijkbaar wel onwijs van genieten."
Geoffrey

6 van 10

05-01-2022 12:07 uur
"Het idee was op zich goed alleen uitvoering kan iets beter. En misschien een wat hogere kwaliteitseis"
benny

9 van 10

05-01-2022 12:07 uur
"Het was leuk iedere dag uit te zoeken welk biertje je koudt moest leggen."
Johan

9 van 10

05-01-2022 12:05 uur
"De dagelijkse pagina's met video's waren een hele toffe toevoeging"
Jeroen

9 van 10

05-01-2022 12:04 uur
"Lekkere exclusieve biertjes!"
Marcel

10 van 10

05-01-2022 12:02 uur
"Wat een mooie verschillende smaken. Zelf meerdere die ik zelf anders nooit had gehaald in een winkel. Ook de vatgerijpte bieren vielen erg goed in de smaak. Die filmpjes en info dagelijks heb ik met veel plezier gelezen en gekeken."
Yvonne

10 van 10

05-01-2022 12:01 uur
"Bijzondere barrel aged en infused bieren"
Devon

10 van 10

05-01-2022 11:59 uur
"De bieren waren (een uitzondering daar gelaten) echt top! Zo goed dat ik al uitkijk naar de box van dit jaar!"
Bart

8 van 10

05-01-2022 11:58 uur
"De variëteit van de bieren, de tekening op de adventkalender (echt meeeega leuk), de informatie die via de qr-code gegeven werd."
Mark

8 van 10

05-01-2022 11:58 uur
"Verassende smaken"
Richard

9 van 10

05-01-2022 11:58 uur
"Geweldige smaken combinaties en heerlijke winterse biertjes. Ideaal om mijn Untappd aan te vullen."
Rick

8 van 10

05-01-2022 11:57 uur
"Communicatie, en de mea culpa m.b.t. verpakking was eerlijk en goed. Inhoud was niet karig, maar ook niet uitmuntend, wat ik wel had gehoopt."
Maurice

8 van 10

05-01-2022 11:56 uur
"Exclusiviteit, koppeling aan choco advent; info in app"
Bart

8 van 10

05-01-2022 11:55 uur
"Dat er ook zeer lekkere vieren tussen zaten. En dat het een verrassing is welk biertje je gaat drinken."
Joost

10 van 10

05-01-2022 11:54 uur
"Ik vond het een geweldig en goed doordacht concept. Vroeg me al af hoe het bier koud en die grote van de doos maar dat is perfect bedacht via die chocola. ( moest ik elke keer afstaan aan de vrouwen helaas…) Bij mij klopte de filmpjes en biertjes helemaal perfect dus bij mij geen problemen. Mn vrienden waren ook zo enthousiast dat ik volgend jaar er 3 nodig heb. (De trui is wel erg statisch)"
Bertus

10 van 10

05-01-2022 11:53 uur
"Het was echt een super box."
Richard

8 van 10

05-01-2022 11:53 uur
"Heerlijke unieke bieren die bijna geheel exclusief waren(behalve die van de moersleutel)"
Fabian

8 van 10

05-01-2022 11:53 uur
"Goede biertjes die niet bekend zijn"
Anne

9 van 10

05-01-2022 11:52 uur
"De zware bieren"
Hendrik

8 van 10

05-01-2022 11:52 uur
"diverse stijlen bier. Filmpjes met qr-codes superleuk."
Thijs

10 van 10

05-01-2022 11:52 uur
"Ik vond de hele box echt helemaal top!!"
Stijn

9 van 10

05-01-2022 11:50 uur
"Oeps. Zie vorige antwoord. Maar conclusie; zo goed als alles."
Yanniek

10 van 10

05-01-2022 11:49 uur
"Nog nooit eerder gehad"
S

8 van 10

05-01-2022 11:48 uur
"De variatie in bieren was echt top, ook veel lekker zware bieren. Ben ik dol op."
Bas

9 van 10

05-01-2022 11:48 uur
"De zwaardere BA bieren"
Dave

10 van 10

05-01-2022 11:48 uur
"Het bier, waar het om gaat natuurlijk"
Sander

10 van 10

05-01-2022 08:54 uur
"de soms verassende biertje welke top bleken te zijn, waar ik voor ze te openen toch wat over twijfelde"
Martijn

9 van 10

05-01-2022 08:08 uur
"De barrel aged als laatste en de Moersleutel (en de rest)"
Ingo

8 van 10

04-01-2022 17:45 uur
"De exclusiviteit, de zorg en de tijd die jullie hierin hebben gestoken!"
Senne

10 van 10

04-01-2022 16:36 uur
"Ik vond de filmpjes supertof, erg leuk om ze te kijken terwijl ik mijn biertje kon verobberen. Enige nadeel is dat ik ze niet kon casten naar de TV via chromecast, maar dat zijn details. De biertjes vond ik erg divers en geslaagd, er waren er twee bij die ik meer richting "slootwater" zou oordelen maar dat is misschien ook meer mijn persoonlijke smaak."
Jorick

9 van 10

04-01-2022 16:06 uur
"Dat het special editions waren van de bieren."
René

8 van 10

04-01-2022 13:05 uur
"De verschillende stylen bier. Ik vond de filmpjes leuk en vooral het verhaal van de brouwers die het bier zelf hadden gemaakt."
Wim

8 van 10

04-01-2022 10:54 uur
"Bierkwaliteit, variatie, uitleg, filmpjes, alles top!"
Friso

9 van 10

03-01-2022 17:54 uur
"Ik vond het zeer leuk dat er veel verschillende bierstijlen aan bot kwamen, voor mij bijvoorbeeld een kennismaking met de dunkelweizen. Ik vond de filmpjes ook zeer leuk."
Nick

9 van 10

03-01-2022 14:44 uur
"Diversiteit, nieuwe smaken / bieren. De hele hype er om heen, je hebt elke dag een cadeautje ;-)"
Thomas

8 van 10

03-01-2022 13:17 uur
"De verscheidenheid aan bierstijlen, top!"
Rinke

9 van 10

03-01-2022 12:28 uur
"Robuuste doos, lekkere chocolade, overheerlijke bieren én een prettig contact met Beer in a Box zelf! Niet met prijs stunten als verkoop achterblijft."
WOUTER

8 van 10

03-01-2022 12:12 uur
"De adventskalender zelf was een leuke toevoeging. Aantal erg lekkere verassende biertjes."
Joël

10 van 10

03-01-2022 09:03 uur
"Zat gelikt in elkaar met de QR naar filmpjes, bloopers, etc.. Heerlijk genoten van alle brouwsels. Nodigt uit om een keer bij zo'n brouwer langs te gaan. Stuk voor stuk mooie ondernemingen met gepassioneerde ondernemers die in de meeste gevallen beter achter de ketel kunnen blijven dan voor de camera te verschijnen...maar dat bracht ook veel humor in de box!!"
Rob

8 van 10

03-01-2022 08:33 uur
"Oh, had ik volgens mij ook al wel een beetje in mijn vorige antwoord verpakt. Ik vond het prima bieren voor de prijs die ik betaald heb. Keep up the good work!"
Martijn

9 van 10

03-01-2022 07:32 uur
"Ik waardeerde erg dat er geen weizen/witbier was. De enige alcoholstijl die ik niet wegkrijg....(dunkelweizen is prima!)."
Sander

9 van 10

02-01-2022 20:24 uur
"De combinatie van de chocolade kalender met de plaatjes op de geopende vakjes en de plaatjes op de te openen vakjes"
Collin

8 van 10

02-01-2022 19:22 uur
"De chocolade was erg lekker. En leuk gedaan met de figuurtjes om zo je biertje te zoeken. En een special biertje voor alleen de adventskalender."

9 van 10

02-01-2022 19:00 uur
"Mooi design, leuk idee met chocolade. Voor mijn zoontje de chocolade, voor mij het bier! Superleuke filmpjes van de brouwers!"
Paul

8 van 10

02-01-2022 15:29 uur
"De bieren waren allemaal prima te drinken, en best veel kende ik nog niet! En dat is tenslotte het belangrijkste in een bierpakket"
Rosanne

8 van 10

02-01-2022 15:29 uur
"De bieren waren allemaal prima te drinken, en best veel kende ik nog niet! En dat is tenslotte het belangrijkste in een bierpakket"
Rosanne

8 van 10

02-01-2022 15:29 uur
"De bieren waren allemaal prima te drinken, en best veel kende ik nog niet! En dat is tenslotte het belangrijkste in een bierpakket"
Rosanne

8 van 10

02-01-2022 15:29 uur
"De bieren waren allemaal prima te drinken, en best veel kende ik nog niet! En dat is tenslotte het belangrijkste in een bierpakket"
Rosanne

9 van 10

02-01-2022 14:52 uur
"De service bij het ontbrekende bier wil ik bij deze nogmaals benadrukken! Bedankt!"
Bert

8 van 10

02-01-2022 14:51 uur
"Leuke nieuwe biertjes ontdekken!"
Carlijn

10 van 10

02-01-2022 13:46 uur
"Geweldige unieke bieren. Starten en eindigen met knallers. Uniek concept! Vergeleken met alle andere boxen van vrienden, geen 1 was zo top en uniek! Heel tof idee met de 24 brouwerijen."
J.

10 van 10

02-01-2022 13:04 uur
"Super leuke uitstraling"
Suzanna

10 van 10

02-01-2022 10:07 uur
"Enorm snelle service, lid gemaakt en binnen 10 dagen stond mijn bier box hier al. Zeer lekkere bieren, ik verzamel ook bierkaarten en deze zitten ook in de box, waarvoor dank"
Bram

7 van 10

02-01-2022 10:02 uur
"Oh net ook al benoemd, oeps. Echt top dat het zoveel bekende brouwerijen waren, hadden wij niet verwacht in ieder geval."
Jeroen

7 van 10

02-01-2022 09:51 uur
"Heel exclusief"
Robin

9 van 10

02-01-2022 08:41 uur
"De unieke samenwerkingen zorgden voor een untappd feestje!"
Teun

8 van 10

02-01-2022 00:53 uur
"Bieren waren top!"
Jeroen

9 van 10

01-01-2022 21:08 uur
"Zie het tweede deel van vraag 10. Top dat de doos zelf niet te uitgebreid is, liever dat er meer geld aan het bier wordt uitgegeven dan aan de doos."
Niels

8 van 10

01-01-2022 18:57 uur
"Het lekkerste biertje van het Jaar zat er ook tussen! Rott Wine was de Bom."
seger

9 van 10

01-01-2022 18:31 uur
"Allemaal nieuwe zeer verschillende biertjes met goede smaak."
Radboud

10 van 10

01-01-2022 14:18 uur
"De diversiteit van de bier soorten"
Patrick

9 van 10

01-01-2022 10:14 uur
"D variatie in smaken"
Harry

8 van 10

01-01-2022 09:38 uur
"Allemaal exclusieve bieren"
Annemarie

9 van 10

01-01-2022 09:14 uur
"Leuk concept met de uitleg en gifjes. Verder goede biertjes. Bedankt!"
Branco

7 van 10

31-12-2021 21:29 uur
"De zeldzame toppers die er ook zeker tussen zaten maakte het"
Cor-Jan

10 van 10

31-12-2021 20:38 uur
"Zie mijn vorige betoog! Toppakket! Ga zo door! Als ik volgend jaar mijn hypotheek nog kan betalen en als ik nog werk heb, dan bestel ik BG ALS en jullie weer!"
Jw

7 van 10

31-12-2021 17:07 uur
"De quadrupels waren erg lekker"
Arnout

8 van 10

31-12-2021 16:24 uur
""
Arjan

9 van 10

31-12-2021 16:11 uur
"Het bier (natuurlijk)!!!!!!! Maar ook de filmpjes; regelmatig kunnen lachen om met name "de bloopers""
Michael

10 van 10

31-12-2021 15:34 uur
"Echt de verschillende bieren, en de leuke filmpjes top"
Gerrold

10 van 10

31-12-2021 15:29 uur
"de onbekendheid van de bieren...erg leuk"
Annemarie

9 van 10

31-12-2021 15:18 uur
"Het hele concept! De chocolade en dat je daarmee in de doos ging ‘zoeken’, de toelichting van de brouwers. Complimenten daarvoor en de bieren waren super, mega, machtig lekker"
Peter

10 van 10

31-12-2021 14:40 uur
"Waanzinnig toffe verrassende bieren!"
Henk

9 van 10

31-12-2021 14:38 uur
"Dit jaar heb ik iedere dag de beer kalender vergeleken met de beery-christmas kalender. Qua bier heeft de beer dit dik gewonnen. Wat ik in het verleden leuk vond aan de beery christmas, de lollige kant, dat heeft de beer ook weten te overtreffen. Dikke complimenten dus. Want die beery-christmas is inmiddels wel een hele grote. En het staat 2-0 voor de beer. Al met al sta ik in juni vast weer klaar voor de bestelling."
Frank

10 van 10

31-12-2021 14:29 uur
"Alle biertjes had ik nog niet eerder geproefd"
Danny

10 van 10

31-12-2021 13:28 uur
"goede bieren"
Rob

9 van 10

31-12-2021 13:07 uur
"De bierstijlen (passend bij het donkere seizoen), levering netjes op tijd, en leuke kalender met ondersteunende filmpjes"
Paul

9 van 10

31-12-2021 12:04 uur
"Compleet nieuwe bieren. Uitstekend assortiment."
Fabian

7 van 10

31-12-2021 11:47 uur
"'- verpakking icm kalender is super bedacht - filmpjes krijgen werkt goed met de QR code’s - veel verschillende bieren ook soorten die je anders niet zou nemen maar wel erg lekker zijn"
Derk Jan

8 van 10

31-12-2021 11:41 uur
"Enorm genoten van de combi met video's en uitleg. En de kwaliteit van de bieren was echt waanzinnig! Jullie wilden opbouwende kritiek. Die heb je, maar t product was prachtig ! Op naar een geweldig 2022 allemaal ! Proost!"

9 van 10

31-12-2021 11:37 uur
"De ontdekkingstocht met filmpje erbij"
Jeffrey

9 van 10

31-12-2021 11:08 uur
"Heb ik al in eerder commentaar gezet, maar de verrassing iedere dag was superleuk!"
Jacqueline

10 van 10

31-12-2021 11:06 uur
"Heerlijke unieke bieren. Filmpjes met brouwers gave toevoeging."
Joost

8 van 10

31-12-2021 11:03 uur
"Verschillende biersoorten, die fantastisch aansloten bij het seizoen. Ook de samenwerking met de beer en de verschillende brouwerijen, het was leuk om een speciaal biertje te drinken die gemaakt was voor de beer. De dagelijkse teksten voor de uitleg waren ook hilarisch. Ik heb met tranen over m'n wangen het kerstmenu van de beer gelezen."
Joline

10 van 10

31-12-2021 10:58 uur
"Alles"
Albert-Jan

8 van 10

31-12-2021 10:56 uur
"Diversiteit"
Bram

8 van 10

31-12-2021 10:36 uur
"Superleuk concept, goeie omschrijvingen, humor, intros over de brouwerijen helemaal goed. En tof om echt hele bijzondere biertjes tegen te komen en dingen te proeven die je zelf niet snel zou proberen."
Wendy

8 van 10

31-12-2021 10:24 uur
"De bieren waren erg lekker, het idee is top, en de uitvoering ongeevenaard!"
Richard

9 van 10

31-12-2021 10:13 uur
"de verassende selectie van bieren en speciaal gebrouwen bieren voor de box"
richard

10 van 10

31-12-2021 10:09 uur
"Tot in de puntjes uit gedacht"

8 van 10

31-12-2021 10:02 uur
"De filmpjes, de teksten die dagelijks door jullie zijn geschreven! Ik vond het origineel, daarmee onderscheidend en dus leuk."
Frank

8 van 10

31-12-2021 09:59 uur
"Dat er veel verschillende stijlen in zaten vond ik wel erg leuk, een aantal zou ik zelf niet kopen, maar het resultaat vond ik zeer geslaagd."
Arno

8 van 10

31-12-2021 09:49 uur
"Geweldig, verrassend concept met leuk gevonden teksten!!!"
Suzanne

8 van 10

31-12-2021 09:35 uur
"Veel verschillende smaken!"
Tom

6 van 10

31-12-2021 09:31 uur
"Erg euk concept, vooral met de autentieke filmpjes. Geen overproductie, maar gewoon zoals ze zijn. Enorm van genoten."
Verdi

8 van 10

31-12-2021 09:21 uur
"De laatste zin van de vorige vraag"
Bob

8 van 10

31-12-2021 09:20 uur
"Veel nieuwe name ontdekt! Sisters was een leuke verrassing. Toffe stijl."
Tim

7 van 10

31-12-2021 09:19 uur
"Verpakking, diversiteit en uitgebreide info via QR"
Edwin

9 van 10

31-12-2021 09:18 uur
"kwaliteit van de bieren"

8 van 10

31-12-2021 08:55 uur
"De filmpjes waren super gaaf, in de keuken van de brouwer kijken en het verhaal achter hun bedrijf en bieren horen. Ook de gedachte om Nederlandse brouwerijen te vragen vind ik er leuk."
Arjen

8 van 10

31-12-2021 08:33 uur
"Geen één biertje kende ik al, dat was erg leuk! Misschien volgend jaar tot de 31ste doen?"
Daisy

7 van 10

31-12-2021 08:24 uur
"De video's met uitleg van de brouwers zelf waren erg tof"
Pieter

9 van 10

31-12-2021 08:23 uur
"De creativiteit van de brouwers om aan vertrouwde bierstijlen een eindejaars twist te geven."
Peter

9 van 10

31-12-2021 08:16 uur
"Haha zie mijn vorige antwoord, echt goed bier, leuke stukjes en filmpjes, suggesties met eten erbij. Zeer mooie kalender!"
Bas

9 van 10

31-12-2021 08:05 uur
""
Miranda

8 van 10

31-12-2021 07:55 uur
"Diversiteit van de biersoorten plus de achtergrond informatie vanuit de brouwers."
Pim

8 van 10

31-12-2021 07:48 uur
"De presentatie"
Michel

10 van 10

31-12-2021 07:33 uur
"Het hele avontuur met de puzzel, de 'codes' naar de biertjes en het genieten ervan had ik voor geen beer willen missen! De beer puzzel heeft ook nog een plaats genomen in ons huis, om nog langer te kunnen nagenieten van deze 24 dagen. Ze waren top, dankjulliewel! Op een biervol en gelukkig 2022!"
Stephanie

9 van 10

31-12-2021 06:57 uur
"De diversiteit en de lekkere bieren"
Patrick

7 van 10

31-12-2021 06:19 uur
"De exclusiviteit van de bieren was echt heel goed! Mooie mix van stijlen ook."
Tijn

8 van 10

31-12-2021 05:50 uur
""
Rene

6 van 10

31-12-2021 04:20 uur
"dat het allemaal Nederlandse bieren waren"
Mark

8 van 10

31-12-2021 02:39 uur
"Zeker weten niet gedronken (untapped)"
Aly

10 van 10

31-12-2021 02:35 uur
"Leuke gecombineerd met de chocolade voor mijn vrouw en het bier voor mij. Ik mag van haar volgend jaar weer 1 bestellen. :)"
Freddy

10 van 10

31-12-2021 01:37 uur
"Mooie exclusieve bieren"
Ton

9 van 10

31-12-2021 01:23 uur
"De combinatie van de kalender en het pakket was geniaal!"
Bas

9 van 10

30-12-2021 23:16 uur
"Unieke biertjes erg leuk, uitleg video top!"
Roald

10 van 10

30-12-2021 23:14 uur
"Heel wat nieuwe brouwerijen leren kennen."
ZoeF

10 van 10

30-12-2021 23:07 uur
"Lekker bier. Echt bijzondere bieren met bijzondere smaken. De filmpjes waren top. En het feit dat het allemaal speciaal hiervoor gebrouwen is."
Joost

9 van 10

30-12-2021 22:50 uur
"D e bieren waren prima en verrassend."
Ruud

8 van 10

30-12-2021 22:29 uur
""

9 van 10

30-12-2021 22:25 uur
"Grote variatie bierstijlen. Innovatieve/experimentbieren met ook aandacht voor de laatste biertrends (zoals pastry stouts en NEIPA voor 2021). Filmpjes inclusief blooper, chocolaatje, drinktenperatuur- en bierpairingadvies. Gewoon een superleuk en bijzonder concept, colgend jaar zeker weer met ook zeker weer de exclusieve editie!"
Bas

7 van 10

30-12-2021 22:18 uur
"Al die verschillende biertjes, heerlijk. Leuk idee met de vakjes en de symbolen en de qrcode. Leuke uitleg over alle biertjes."
Monique

10 van 10

30-12-2021 22:00 uur
"Ja alles het was elke dag een feestje."
Maarten

9 van 10

30-12-2021 21:57 uur
"De exclusieve bieren, filmpjes van de brouwerijen, echt een hele gave kalender. Leukste die ik tot nu toe heb gehad"
Robert

10 van 10

30-12-2021 21:53 uur
"De smaak"
Jelle pieter

9 van 10

30-12-2021 21:52 uur
"De exclusiviteit en kwaliteit van de bieren."
Matthijs

6 van 10

30-12-2021 21:49 uur
"Er zaten een paar mooie bieren bij"
Anne Jeroen

9 van 10

30-12-2021 21:33 uur
""
Sebastiaan

8 van 10

30-12-2021 21:24 uur
"De unieke, niet eerder gedronken bieren. Zaten echt een paar toppers bij."
Sandra

9 van 10

30-12-2021 21:21 uur
"De adventkalender, de plaatjes op de doos en 90% van de biertjes"
Martijn

8 van 10

30-12-2021 21:00 uur
"zaten goede bieren tussen, Kalender geweldig zoekplaatje"
Kees

7 van 10

30-12-2021 20:47 uur
"De grote diversiteit, top!"
Berry

9 van 10

30-12-2021 20:46 uur
"Verder vond ik het heel tof dat dit allemaal unieke biertjes waren! Dat is de reden dat ik jullie pakket heb gekozen i.p.v. die van een concurrent. En de filmpjes waren ook leuk! Zeker de bloopers dan zie eigenlijk pas echt wat voor persoon de brouwer/medewerker is.."
Christian

9 van 10

30-12-2021 20:42 uur
"QR codes icm de symbolen, maakte het wat extra mysterieus"
Wilfred

9 van 10

30-12-2021 20:40 uur
"Er zaten verassende heerlijke bieren tussen, verder zie antwoord vorige vraag!"
Elmer

8 van 10

30-12-2021 20:39 uur
"Verder echt super box, mooie bieren en de filmpjes waren erg leuk. De kalender print was erg cool gedaan. Top werk!! Bedankt :)"
Robin

9 van 10

30-12-2021 20:38 uur
""

8 van 10

30-12-2021 20:36 uur
"De verschillende exclusieve bieren. Meeste waren erg verassend"
Erik

5 van 10

30-12-2021 20:35 uur
"Leuk bedacht met de chocolade advent"
Jurre

9 van 10

30-12-2021 20:30 uur
"Bier!"
Percy

10 van 10

30-12-2021 20:21 uur
"Toffe unieke bieren van leuke brouwers. De filmpjes erbij en de begeleidende teksten waren ook erg leuk gedaan!"
Niels

9 van 10

30-12-2021 20:11 uur
"Leuke filmpjes, vooral de bloopers... bieren waren lekker"
Niels

10 van 10

30-12-2021 20:10 uur
"De exclusieve biertjes en de filmpjes met de brouwers maakt het geheel echt de beste bier-adventskalender!"
Niek

9 van 10

30-12-2021 20:09 uur
"Gevarieerd opgebouwd, goed begin met dikke pieken tussendoor en een knallende afluister."
Irina

10 van 10

30-12-2021 20:06 uur
"Super tof dat het allemaal unieke bieren waren!"
Eva

7 van 10

30-12-2021 19:57 uur
""
Dries

9 van 10

30-12-2021 19:57 uur
"De verrassingen."
Edwin

8 van 10

30-12-2021 19:48 uur
"Eerlijk is eerlijk ik vond het de beste adventskalender van 2021!"
alexander

7 van 10

30-12-2021 19:47 uur
"Chocolade advent om het biertje te zoeken"
Marco

9 van 10

30-12-2021 19:46 uur
"De kalender was origineel. Tof dat het nooit eerder uitgebrachte bieren zijn. De chocolade was lekker, net als de bieren. Leuk dat er zoveel brouwerijen meededen en ook echt veel verschillende bierstijlen! Gelukkig, gezond en Grommend nieuwjaar gewenst!"
Ruben

8 van 10

30-12-2021 19:46 uur
"Ik hou van hele donkere bieren en die zaten er gelukkig genoeg in ROTT was ook geweldig."
Dianne

7 van 10

30-12-2021 19:35 uur
"De vormgeving van de chocoladekalender was top: erg grappig. De meeste bieren waren van een goede kwaliteit, maar vaak te zwaar. Ik hoef echt niet zo vaak een zware IPA, barley wine of stout. Het idee van exclusieve bieren is gaaf: ik was er bij mee dat ik speciale bieren (eerder) kon drinken. Jammer dat sommige bieren toch ook in andere adventskalenders zaten."
Taco

5 van 10

30-12-2021 19:34 uur
"Nada, echt heel teleurstellend"
Anne Feite

9 van 10

30-12-2021 19:29 uur
"Verder een topbox. Goede bieren, leuke filmpjes en op zich prima chocola! Het was elke dag een feestje en viel een beetje in een gat op 25 december! ;-)"
Anton

10 van 10

30-12-2021 19:28 uur
"De box in zijn geheel de opzet alles dikke pluim voor jullie"
Ralph

10 van 10

30-12-2021 19:25 uur
"Ik ben dol op imperial stouts en zware porters dus ik was bijzonder tevreden met de inhoud (en daar gaat het uiteindelijk om). En m'n dochter van 2 vond het geweldig om elke dag een chocolaatje te eten en daarna een plaatje te zoeken voor papa z'n biertje. Chapeau! En een fijne jaarwisseling"
robin

9 van 10

30-12-2021 19:25 uur
"Zie vorige vraag ;-)"
Gideon

10 van 10

30-12-2021 19:22 uur
"Hij voldeed aan al mijn verwachtingen, de Brouwers hebben ook echt hun best gedaan om allemaal wat speciaals te maken. De één een mooie Barrel, maar ook die Friese zure Brett kon ik goed waarderen. En leuk al die filmpjes van de Brouwers erbij."
Dennis

4 van 10

30-12-2021 19:21 uur
"Dat jullie dit soort initiatieven nemen!"
Erik

9 van 10

30-12-2021 19:20 uur
"Box sloot goed aan op mijn smaak"
Tjerk

8 van 10

30-12-2021 19:19 uur
"Zie vorig pleidooi.."
Bas

8 van 10

30-12-2021 19:19 uur
"Had alles in een post gedaan. Dus de positieve als negatieve. Zie dus nummertje 10."
Steven

9 van 10

30-12-2021 19:18 uur
"Leuke ervaring, belevenis en voor herhaling vatbaar. Goede filmpjes, leuk om de Brouwers te leren kennen."
Wim

10 van 10

30-12-2021 19:18 uur
"dat er speciale bieren werden gebrouwen vond ik top."
Arthur

9 van 10

30-12-2021 19:17 uur
"selectie bieren"
Ronald

7 van 10

30-12-2021 19:14 uur
"De filmpjes en uiteraard IPA's......"
Niki

10 van 10

30-12-2021 19:11 uur
"Filmpjes van de Brouwers(niet te lang) en de verhaaltjes via QR"
Ron

8 van 10

30-12-2021 19:11 uur
"Stuk voor stuk unieke bieren"
Antoine

8 van 10

30-12-2021 19:10 uur
"Het idee van de doos als adventkalender en de kwaliteit van de bieren. Ondanks de soms heftige soorten waren ze wel allemaal lekker."
Bart

8 van 10

30-12-2021 19:10 uur
"De chocolade kalender met geweldige tekening. De combinatie van twee keer een vakje zoeken. Het dagelijkse verhaaltje en filmpje."
Joep

9 van 10

30-12-2021 19:08 uur
"Leuke variatie aan bieren. Leuke filmpjes."
Gijsbert

5 van 10

30-12-2021 19:07 uur
"So many new brands. I should have picked dark only instead of discovery so the light beers were not as popular, but that was my fault."
Jeroen

9 van 10

30-12-2021 19:03 uur
"Bieren Supermooie bieren. De filmpjes waren erg leuk en top!"
Eric

8 van 10

30-12-2021 18:58 uur
"Goeie variatie, lekkere biertjes van leuke brouwerijen."
Wouter

10 van 10

30-12-2021 18:55 uur
""
Patricia

8 van 10

30-12-2021 18:54 uur
"Lekkere bieren"
Jona

7 van 10

30-12-2021 18:51 uur
"De kalender en de chocolade was uniek"
Jan-Paul

7 van 10

30-12-2021 18:48 uur
"Dat het allemaal unieke bieren waren."
Henricus

10 van 10

30-12-2021 18:42 uur
"Eigenlijk alles! Dikke complimenten!"
Renske

8 van 10

30-12-2021 18:39 uur
"Bovengemiddelde bier kwaliteit. Echt top. Daarnaast alleen maar Nederlandse brouwers. Exclusieve biertjes ook erg mooi."
Ralf

8 van 10

30-12-2021 18:38 uur
"Het bier en de gekozen stijlen!"
Jeroen

8 van 10

30-12-2021 18:34 uur
"De begeleidende filmpjes van de brouwers zijn echt van toegevoegde waarde bij de bieren."
Michelle

10 van 10

30-12-2021 18:34 uur
"Kwaliteitsbieren, geen vullertjes"
Sjon

8 van 10

30-12-2021 18:32 uur
"Heel uniek met 24 speciaal gebrouwen bieren! Bijzondere smaken! Prachtig artwork op de kalender! De kinderen hebben genoten om elke dag het vakje en de biertjes te zoeken!"
Alwin

10 van 10

30-12-2021 18:30 uur
"Goede kwaliteit, mooie box, toffe filmpjes, veel verschillende smaken."
Thomas

10 van 10

30-12-2021 18:29 uur
"De variatie en kwaliteit van de bieren waren echt top en de filmpjes voegde echt wat toe aan de beleving"
Jan

7 van 10

30-12-2021 18:27 uur
"Zaten echt een paar hele goede bieren tussen en sws het idee van elke dag een nieuw cadeautje uitpakken is top"
Bernd

8 van 10

30-12-2021 18:26 uur
"Dat het exclusief was, met name die van Uiltje was top!"
Pieter

10 van 10

30-12-2021 18:23 uur
"De bierstijlen! De smaken! De filmpjes!"
Eric

8 van 10

30-12-2021 18:21 uur
"Hoe compleet het was, leuke verpakking, chocolade kalender en dan de info nog. Gewoon een compleet concept"
Peter

8 van 10

30-12-2021 18:21 uur
""
Sander

8 van 10

30-12-2021 18:19 uur
"De meeste bieren waren de moeite waard en uniek, dus respect daarvoor."
Arthur

9 van 10

30-12-2021 18:19 uur
"Diversiteit"
Gerwin

7 van 10

30-12-2021 18:19 uur
"De volle zware bieren, en iedere ochtend een chocolaatje voor ik naar het werk ging."
Dennis

5 van 10

30-12-2021 18:18 uur
"Aardige melange van verschillende brouwers"
Ronald

9 van 10

30-12-2021 18:10 uur
"Variatie"
Auke

9 van 10

30-12-2021 18:09 uur
""
Mathijs

9 van 10

30-12-2021 18:06 uur
"Het verrassings element, niet weten welk bier er die dag weer in zit. Elke dag een kadootje, hoe leuk is dat"
liesbeth

9 van 10

30-12-2021 18:04 uur
"Leuk, elke dag een verrassing en nooit een bier dat je eerder hebt gedronken."
Rick

8 van 10

30-12-2021 18:02 uur
"Allemaal bieten die ik nog niet gedronken heb"
Niels

8 van 10

30-12-2021 18:01 uur
"De aankleding, speurtocht, sommige bieren"
Henk

9 van 10

30-12-2021 18:01 uur
""

9 van 10

30-12-2021 18:01 uur
"Veel verschillende stijlen, die ik zelf ook niet snel zou kopen"
Idzard

5 van 10

30-12-2021 17:59 uur
"Eerste 10 bieren waren van de kwaliteit die ik verwachte"
Sabrina

8 van 10

30-12-2021 17:58 uur
"Zie vorig antwoord"
Tommie

8 van 10

30-12-2021 17:57 uur
""
Nick

9 van 10

30-12-2021 17:56 uur
"Het bier! Goede afwisseling in smaken en stijlen, interessante smaken, erg leuke drinkervaring!"
Marylon

7 van 10

30-12-2021 17:55 uur
"Onbekende bieren"
Dieuwertje

8 van 10

30-12-2021 17:53 uur
"Het bier zelf was geweldig. De afwisseling in smaken, alles nieuw: top"
Jules

10 van 10

30-12-2021 17:53 uur
"De thematiek, variatie in het bier, kwaliteit van het bier en de leuke overzichten op de site met food-pairing etc."
Damien

9 van 10

30-12-2021 17:52 uur
""
Richard

10 van 10

30-12-2021 17:49 uur
"De bieren waren erg lekker! Veel in mijn smaakvoorkeur; stout, porter en barley wine. Maar heb ook kennis mogen maken met ff wat anders zoals de märzen."
Wiebe

9 van 10

30-12-2021 17:48 uur
"Hierover ben ik bij de vorige vraag al losgegaan. Maar hierbij nogmaals, zeer tevreden, genoten, bedankt!"
Marcel

8 van 10

30-12-2021 17:46 uur
"De zwaardere bieren"
Erwin

9 van 10

30-12-2021 17:45 uur
"Het geheel"
Jasper

10 van 10

30-12-2021 17:44 uur
"De aandacht voor de verpakking"
Ronald

8 van 10

30-12-2021 17:41 uur
"Diversiteit"
Bas

8 van 10

30-12-2021 17:38 uur
"Veel unieke en minder bekende bieren, niet de generieke merken. En elke dag een verrassing blijft leuk ook al ben je geen kind meer"
Rene

8 van 10

30-12-2021 17:35 uur
"De afwisseling."
Dennis

9 van 10

30-12-2021 17:34 uur
"De video’s en de “bloopers”"
Rob

10 van 10

30-12-2021 17:33 uur
"Top gedaan hoor!!! Super, al die exclusieve biertjes en die filmpjes. Dat laatste maakt het persoonlijk en dat is echt een meerwaarde t.o.v. andere kalenders. Erg leuk dat het allemaal bieren van Nederlandse brouwerijen zijn. Leuk om zelfs hier nog nieuwe namen te ontdekken. Elke dag een feestje om de nieuwe ‘vondst’ te kunnen onthullen (en een uitdaging om niet stiekem te gluren bij de dag erna)."
Willianne

10 van 10

30-12-2021 17:32 uur
"Lekkere biertjes. Leuk verpakt. Leuk oom de chocolade er bij. Julie maken er altijd wat leuks van."
Sylvia

9 van 10

30-12-2021 17:30 uur
"De tripel’s"
Auke

9 van 10

30-12-2021 17:27 uur
"Veel afwisseling in stijlen"
Jan-willem

10 van 10

30-12-2021 17:23 uur
"De verschillende type bieren"
Micha

10 van 10

30-12-2021 17:23 uur
"Het was een verrassing voor mijn vrouw. En ze was er heel blij mee. Ze heeft mij meerdere keren gezegt hoe leuk ze het vond! Toppie!"
Sven

8 van 10

30-12-2021 17:22 uur
"Dat zo goed als alle bieren tot de dag waarop ze uit de kalender kwamen nergens te krijgen waren."
R

9 van 10

30-12-2021 17:22 uur
"De barrel aged bieren waren top en de exclusievere bieren als de breakfast stout en de barley wine"
Tom

7 van 10

30-12-2021 17:22 uur
"Mooie opzet met filmpjes, info en chocolaatjes advent"
Wolter

7 van 10

30-12-2021 17:21 uur
"Het gehele idee. Goed plan volgend jaar weer"
Remko

10 van 10

30-12-2021 17:18 uur
"Echt leuk gedaan, leuke tekeningen, filmpjes en uiteraard bieren!"
Stijn

9 van 10

30-12-2021 17:18 uur
"Het belangrijkste was dan natuurlijk gewoon top. En dat waren de bieren. Veel verschillende stijlen. Niet alleen maar safe (niet 13 in een dozijn zeg maar)."
Tom

8 van 10

30-12-2021 17:18 uur
"Jullie hele marketing rondom De Beer is echt fenomenaal! Bracht iedere keer een glimlach op onze gezichten"
Cindy

8 van 10

30-12-2021 17:15 uur
"Er zat een goede verdeling van stijlen in het pakket"
Edgar

10 van 10

30-12-2021 17:12 uur
"Top biertjes en top smaken."
Annemieke

8 van 10

30-12-2021 17:08 uur
"Tekst op de onderkant, bier wat speciaal voor kalender was gemaakt"
Jan

6 van 10

30-12-2021 17:04 uur
"Bier was zeker lekker"
Patrick

10 van 10

30-12-2021 17:04 uur
"Het bier"
Peter

10 van 10

30-12-2021 17:03 uur
"Het mooie vond ik de variatie aan bieren! Niet allemaal helemaal me smaak Maar dat mocht de pret niet drukken"
Marvin

8 van 10

30-12-2021 17:03 uur
"Unieke bieren, leuke info door filmpjes en Adventkalender met chocolaatjes vielen vooral bij mijn vriendin in de smaak. Scheelde mij weer nachtje op de bank."
Paul

8 van 10

30-12-2021 17:03 uur
"Mix aan bieren: ook heerlijk een paar rauchbieren. Ook leuk was dat bij enkele bieren een spotify code stond"
Bart

8 van 10

30-12-2021 17:02 uur
"Fijn om vooral een Nederlandse selectie te hebben, en echt wel speciale biertjes gehad. Uiteindelijk het geld waard"
Harm

9 van 10

30-12-2021 17:02 uur
"De variatie in bier, ik had serieus niet verwacht dat ik geen van de bieren ooit gehad heb."
Nick

8 van 10

30-12-2021 17:02 uur
"De variatie aan bier! Wat ik niet lust kan ik altijd iemand anders blij mee maken dus top!"
Carola

9 van 10

30-12-2021 17:01 uur
"De chocolaatjes met de plaatsjes en dan juiste vakje openen. Top."
Gerald

10 van 10

30-12-2021 16:59 uur
"De moeite die in de informatie naast het pakket is gestoken"
David

10 van 10

30-12-2021 16:59 uur
"Leuke tour! Filmpjes en beschrijvingen via de QR code is een aanwinst! Leuk, informatief en daarom niet alleen een bier uit de doos trekken."

9 van 10

30-12-2021 16:58 uur
"Zie 10"
Don

10 van 10

30-12-2021 16:57 uur
"Nou Beer, alles !! Hoe dan ook komt hij bij alle 3 de heren weer in huis volgend jaar. Vooral de uniek-heid van de bieren was leuk. De vrolijke kalender in huis om te openen en de doos lekker in het koude hok. Op die manier hoefde die grote doos niet ik huis, ook ivm de warmte. Maar met de kalender wist je toch dat die er was. 'S ochtends voor het werk ging het vakje al open hoor, jaja. 'S avonds pas drinken hoor, haha ! Oh, ook vond ik dat voorproefje van 6 biertjes leuk, met dat kaartje er in met slingertje en kerstbal. Zo hebben we mijn zwager voor zijn verjaardag in oktober laten weten dat de kalender in november nog komt. En zo heb ik dat mijn vriend dus ook al verassing laten weten. Ook de filmpjes waren leuke, hebben jullie goed je best op gedaan ! Ook die grapjes via de mail hebben we om gelachen. Leuk hoe jullie dat zo mooi kunnen schrijven !"
Bianca

9 van 10

30-12-2021 16:56 uur
"De bieren"
Taco

9 van 10

30-12-2021 16:55 uur
"De totaalbeleving van bier informatie en advent chocolade kalender. De beste bier advent kalender die ik gezien heb."

6 van 10

30-12-2021 16:54 uur
"Unieke bieren, leuke filmpjes en informatie, kalender"
Rob

9 van 10

30-12-2021 16:53 uur
"Allemaal unieke bieren"
Rene

7 van 10

30-12-2021 16:53 uur
"Erg gaaf idee om de 'dubbele' kalender te doen met de chocolaatjes en de 'opzoekplaatjes'! Geeft dan weer iets extra's tov andere kalenders."
Ferry

9 van 10

30-12-2021 16:49 uur
"De filmpjes en exclusieve biertjes"
Nick

8 van 10

30-12-2021 16:49 uur
"Combinatie chocolade kalender, QR code en bijpassend biertje zoeken. Tof dat er ook “kleinere” brouwerijen in het pakket zaten."
Tom

8 van 10

30-12-2021 16:48 uur
"De 'half december' kaart in de zomer was heel leuk! Ook de ontvangst van de enorme doos was wel een belevenis - al keek de bezorger wat 'bezorgd'."
Coert

9 van 10

30-12-2021 16:47 uur
"Filmpjes en de verpakking (doos)."
Edwin

9 van 10

30-12-2021 16:47 uur
"Lekkere en exclusieve bieren."
Henk

9 van 10

30-12-2021 16:46 uur
"De biertjes icm de QR link"
Tharanga

10 van 10

30-12-2021 16:46 uur
"De unieke bieren!!!"
Joris

9 van 10

30-12-2021 16:45 uur
"Hahahaha deze had ik al bij de vorige ingevuld, maar top artwork op de adventskalender en super goede bieren! Verder dus ook een goede prijs kwaliteit."
Simone

8 van 10

30-12-2021 16:45 uur
"Bekende brouwerijen zater ertussen, echt lekkere biertjes, vooral de stouts"
Chrissy

5 van 10

30-12-2021 16:45 uur
"Artwork."
Steve

10 van 10

30-12-2021 16:44 uur
"Het was echt een geweldige kalender! We kregen de kans om veel nieuwe brouwerijen te ontdekken en te genieten van heerlijke bieren. De chocolade, vormgeving en filmpjes zorgden voor een mooie totaalbeleving! Ik kijk al uit naar volgende Kerst!!"
Niels

9 van 10

30-12-2021 16:43 uur
"De kwaliteit en exclusiviteit van de bieren! De experimentele smaken vond ik top, dat maakte het echt een exclusieve kalender. :)"
Anne

10 van 10

30-12-2021 16:41 uur
"De bieren en de chocolaatjes"
Chris

10 van 10

30-12-2021 16:40 uur
"zie vorige opmerking"
Bart

7 van 10

30-12-2021 16:38 uur
"De service"
Remco

9 van 10

30-12-2021 16:37 uur
"Heerlijke bieren, goed uitgezocht!"
René

9 van 10

30-12-2021 16:36 uur
"Originaliteit van de teksten, goede beschrijving van de bieren en de hoge afwisseling van de soorten in de box."
Thijs

9 van 10

30-12-2021 16:35 uur
"Filmpjes en extra info, maakt het bier lekkerder"
Jelle

9 van 10

30-12-2021 16:33 uur
"Biertjes waren gemiddeld echt top. Volgend jaar misschien ook wat buitenlands bier opnemen?"
Joran

9 van 10

30-12-2021 16:32 uur
"De kwaliteit van het bier, de website en dan vooral de videos. Echt een leuke ervaring! Bedankt!"
Tristen

8 van 10

30-12-2021 16:29 uur
"De verrassende en leuke beschrijvingen op de webpagina"
Cindy

8 van 10

30-12-2021 16:29 uur
"Ik wilde bij wat er beter kan nog zeggen dat de zware bieren wel in het weekend mogen en de lichte bieren doordeweeks. Positief is de variatie en de unieke bieren. Sommige biersoorten waren voor mij nieuw."
William

8 van 10

30-12-2021 16:29 uur
"Helemaal top was de exclusiviteit van de bieren!"
P.A.

10 van 10

30-12-2021 16:28 uur
"Het gehele pakket, naast het bier de bijbehorende info en filmpjes op de website"
Stefan

9 van 10

30-12-2021 16:27 uur
"Leuke unieke bieren ! ( op1-2 na ((niet mijn smaak)) )"
Tim

10 van 10

30-12-2021 16:27 uur
"Alles! Erg lekkere biertjes"
Gelieny

8 van 10

30-12-2021 16:27 uur
"Al aangegeven: zeer verzorgd, mooi verpakt, leuk met de chocolade en video's. Ook leuk de posts op Insta. Heeft vast veel werk ingezeten. Beste box van Nederland! Klasse!"
Bram

8 van 10

30-12-2021 16:26 uur
"Rott, Krampus, Owl, Arkto"
deci

10 van 10

30-12-2021 16:26 uur
"Het was echt een hele leuke adventkalender. Diversiteit was goed en veel speciale soorten bier. Dat maakte het qua prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Vrijwel allemaal maximaal 1000 checkins op Untappd waardoor je weet dat het een speciaaltje is. Niks om over te klagen en zeker voor herhaling vatbaar! Chapeau."
Patrick

8 van 10

30-12-2021 16:25 uur
"Helemaal geweldig wat de belevenis van het open maken, chocolaatje dan het juiste logo zoeken in de box, biertje eruit vissen, QR code scannen en een leuk actueel verhaal lezen, super leuk dat er van elke brouwer een cool filmje te zien is en ook nog uitleg van het biertje. Super top gedaan. Prijs is prima. De bieren waren goed, veel nieuwe brouwerijen ontdekt. Alles op tijd geleverd. De doos was goed. Erg goed concept!"
William

8 van 10

30-12-2021 16:25 uur
"Unieke bieren, afwisseling in biersoorten."
Suzanne

8 van 10

30-12-2021 16:25 uur
"'- De filmpjes waren een leuke meerwaarde met een inkijkje in het bier en de brouwerij. - Leuk dat het exclusief gebrouwen bieren waren. - De adventkalender was leuk getekend."
Ruud

8 van 10

30-12-2021 16:24 uur
"Hele lekkere bieren"
Paul

7 van 10

30-12-2021 16:23 uur
"Erg veel moeite ingestoken! Leuke filmpjes mét bloopers en de tekst erbij ook erg leuk"
Janice

10 van 10

30-12-2021 16:23 uur
"Filmpjes, kwaliteit bier en toelichtingen"

9 van 10

30-12-2021 16:22 uur
"Icoontjes"
Edwin

9 van 10

30-12-2021 16:22 uur
"De ene was een groter succes dan de andere maar het waren geen standaard ipa’tjes maar leuke uitprobeersels can wat minder bekende soorten afgewisseld met dikke Stouts, quads of barley wijntjes. Dat vond ik erg leuk"
Jaap

8 van 10

30-12-2021 16:19 uur
"Ik vind jullie manier van communiceren en alles eromheen super leuk dit is dan ook al de 3e keer dat ik iets besteld heb."
Shelley

10 van 10

30-12-2021 16:19 uur
"Verschillende bier stijlen"
Rick

8 van 10

30-12-2021 16:19 uur
"Verrassende unieke biertjes en erg goede kwaliteit over het algemeen, leuk met iedere dag een toelichting van de brouwer"
Paul

7 van 10

30-12-2021 16:18 uur
"Bier/brouwerij keuze"
Jeroen

1 van 10

30-12-2021 16:17 uur
"Goede bieren!!"
Judith

9 van 10

30-12-2021 16:17 uur
"(see answer 10)"
Alberto

8 van 10

30-12-2021 16:16 uur
"De filmpjes van de brouwers vond ik erg leuk. En mn vrouw en dochters vonden de chocolade erg lekker :)"
Jop

10 van 10

30-12-2021 16:15 uur
"Elke dag een verrassing"
Eric

8 van 10

30-12-2021 16:13 uur
"general presentation and aftercare"
Andreas

10 van 10

30-12-2021 16:13 uur
"de filmpjes en adventkalender maakte deze kalender duidelijk anders dan andere bier adventkalenders"
Maurice

6 van 10

30-12-2021 16:11 uur
"Goede informatie en leuk geadverteerd op de website, vooral wanneer je denkt te kunnen inloggen op Untappd en dan de pop up krijgt....nee je hebt ze echt nog niet gehad. Was leuk bedacht."
Dries

9 van 10

30-12-2021 16:11 uur
"De exclusieve bieren en filmpjes"
Bart

8 van 10

30-12-2021 16:11 uur
"Great beer types and quality"
Davide

8 van 10

30-12-2021 16:10 uur
"De bieren waren top en de uitleg die je er bij kreeg ook!"
Joey

9 van 10

30-12-2021 16:10 uur
"De biertjes, goede keuzes!"
Rik

9 van 10

30-12-2021 16:10 uur
"De verschillende brouwerijen uit het hele land, de kalender zelf"
Joris

9 van 10

30-12-2021 16:09 uur
"De chocolaatjes, de goede bieren en de korte info-filmpjes."
Mark

8 van 10

30-12-2021 16:09 uur
"De donkere bieren en dat er een chocolade kalender bij zat"
Daniël

9 van 10

30-12-2021 16:08 uur
"O wow dat heb ik ook al bij vorige stukje gezet oeps iets te snel met tikken dus lees dat dan nog maar een x door"
Elly

9 van 10

30-12-2021 16:06 uur
"Het was voor mij enorm prettig te weten dat alle bieren in de box speciaal gebrouwen waren voor deze adventkalender."
Christel

8 van 10

30-12-2021 16:06 uur
"Levering , uitstraling, bieren! Helemaal top"

9 van 10

30-12-2021 16:05 uur
"Echt bijzondere bieren. Ik twijfelde over allerlei pakketten, bang dat ik dozen vol flauwe of generieke bieren zou krijgen. Dit pakket heeft alle verwachtingen overtroffen. Zware bijzondere bieren, van NLse brouwerijen. Ik heb zelfs nog 1 doos via de aanbieding gekocht om met vrienden te delen - bij haardvuur en een goed gesprek. Leuke tekening op de adventskalender (maar melkchocola is voor de kinderen). Humor is ook top! Ook het beren-thema :) Jammer dat het stopte op de 24ste."
E

8 van 10

30-12-2021 16:05 uur
"De combinatie van kalender en doos om zo je biertjes te vinden per dag was super leuk gevonden. Werkte goed."
Denise

3 van 10

30-12-2021 16:04 uur
"Niets eigenlijk"
Rob

9 van 10

30-12-2021 16:04 uur
"Sowieso het idee van zo'n kalender vond ik top."
Cees

10 van 10

30-12-2021 16:04 uur
"Heerlijke biertjes. Vele malen beter dan de kalender van hopt."
Michael

8 van 10

30-12-2021 16:03 uur
"Het voorpretpakket"
Roeland

9 van 10

30-12-2021 16:03 uur
"Lekkere variatie in bier"
Xeryus

9 van 10

30-12-2021 16:01 uur
"Dat het allemaal nieuwe biertjes waren."
Jan Anne

10 van 10

30-12-2021 16:01 uur
"Bier! Sowieso top"
Maurice

10 van 10

30-12-2021 16:01 uur
"Ow, hahaha, dat staat dus ook in het vorige antwoord!"

9 van 10

30-12-2021 16:00 uur
"Echte top biertjes."
Ingmar

10 van 10

30-12-2021 16:00 uur
"De bieren waren top!"
Robbert

8 van 10

30-12-2021 16:00 uur
"Leuke variatie aan bieren, en top dat de Nederlandse brouwers op deze manier leuk onder de aandacht komen. Daarnaast de filmpjes, en uitleg waren erg leuk."
Thijs

7 van 10

30-12-2021 15:59 uur
"Dat er niet gekozen is voor de bekende brouwerijen"

7 van 10

30-12-2021 15:58 uur
"Chocolaatjes icm plaatjes zoeken naar het juiste biertje was top, vooral voor mn dochter"
Tom

9 van 10

30-12-2021 15:57 uur
"De video’s! de variatie aan stijlen! En de benaderde brouwerijen incl de grote toppers moersleutel, frontaal, en kees."
Peter

7 van 10

30-12-2021 15:57 uur
"Mooie bieren, mooie stevige doos, een feestje in december, gewoon in z'n algemeen een heel mooi concept. Ook leuk dat alle bieren uit Nederland afkomstig zijn! Was voor mij ook een reden om juist deze te kiezen."
Aniek

10 van 10

30-12-2021 15:57 uur
"Oeps, dat heb ik in mijn enthousiasme bij de vorige vraag beschreven :) nogmaals, veel verschillende en minder “standaard” stijlen. De filmpjes en dagelijkse teksten waren een hele leuke bonus"
Bart

8 van 10

30-12-2021 15:56 uur
"Zaten echt bijzondere rakkers tussen, heerlijk!"
Daniel

8 van 10

30-12-2021 15:56 uur
"Bieren geproefd die ik niet snel zou kiezen. Bieren gedronken, zoals stout, waarvan ik dacht dat ik het niet lekker zou vinden maar nu wel ben gaan waarderen."
Mieke

8 van 10

30-12-2021 15:56 uur
"Eigenlijk alles. Door de corona zat ik in een winterslaap, maar deze bere toffe adventkalender heeft me helemaal ontwaakt"
Glenn

10 van 10

30-12-2021 15:55 uur
"heb genoten van de filmpjes, de volgorde, ik keek er echt naar uit elke dag. top gedaan. en ook 24 verschillende brouweren die hun kunststuk mochten maken. ik vond hem heerlijk, verrassend en leuk, bestel hem zeker weer in 2022"
Erwin

7 van 10

30-12-2021 15:54 uur
"Super service, leuke brouwerijen, unieke biertjes!"
Jelte

9 van 10

30-12-2021 15:54 uur
"Vormgeving van de box. Uiteraard de chocolaatjes!! Het berenkrantje en het goede doel. De onwijs fijne manier waarop de Beer communiceert en reclame maakt, positief, open en prettig. Bieren waren top en verrassend! Lekker blijven ontwikkelen zo! Een beregoed en welvarend nieuwjaar gewenst!"
Annely

7 van 10

30-12-2021 15:54 uur
"Lekker variatie"
dennis

10 van 10

30-12-2021 15:53 uur
"Veel exclusieve lekkere bieren die bij de decembermaand passen"
Erik

8 van 10

30-12-2021 15:53 uur
"De bierflitjes op de doos en de exlustiefitijt van de bieren"
Sanne

8 van 10

30-12-2021 15:53 uur
"Weinig op aan te merken! Lekkere bieren + uitleg, kortom top!!"
Jeroen

9 van 10

30-12-2021 15:52 uur
"de soorten bier, allemaal top"
Henri

5 van 10

30-12-2021 15:52 uur
"Alles er om heen"
Cees-Jan

9 van 10

30-12-2021 15:52 uur
"Ik bestel mijn halve advents volgend jaar weer, zo verrassend en leuke, interessante filmpjes erbij.Was een feestje!"
Sonja

8 van 10

30-12-2021 15:51 uur
"Een aantal Brouwers heeft er echt wat bijzonders van gemaakt (Hommeles, de Werf), het gebruik van iconen bij de chocolade en dan het juiste icoon vinden in de box, de filmpjes waren echt leuk en bij een aantal wil ik direct langsgaan."
Robert

7 van 10

30-12-2021 15:51 uur
"Voorpret, aanloop er heen"
Joppe

7 van 10

30-12-2021 15:51 uur
"De graxxx reloaded was echt héél lekker. En sowieso het idee van een advent bier kalender is geniaal. Daarbij 24 nieuwe checkins = winnen :-D"
Christiaan

9 van 10

30-12-2021 15:50 uur
"Zie vorige :) top en flop gecombineerd. Excuses."
René

8 van 10

30-12-2021 15:50 uur
"Nederlandse brouwers !!!"
Erwin

9 van 10

30-12-2021 15:50 uur
"Informatie over de brouwer"
Remco

8 van 10

30-12-2021 15:49 uur
"24 nieuwe check-ins! De filmpjes waren ook zo leuk"
Bram

9 van 10

30-12-2021 15:49 uur
"De stouts. Vooral in winter"
Stephen

8 van 10

30-12-2021 15:49 uur
"Zaten aantal erg lekkere bieren bij en top dat ze allemaal nieuw waren. Chocola smaakte erg goed en was een leuk extra detail"
Casper

8 van 10

30-12-2021 15:49 uur
"Het idee is leuk, de biertjes zijn lekker en van goede kwaliteit en de kids zijn blij met de chocolaatjes!"
Menno

7 van 10

30-12-2021 15:49 uur
"De filmpjes waren top! Top om een kijkje in de keuken te doen en te zien wie de mensen achter de bieren zijn :-) en waarom ze dit gemaakt hebben. Het proza op de webpagina van het bier van de dag was ook leuk om te lezen. Leuk idee om alleen maar bieren te drinken die je nog nooit op hebt! Al heeft dat bij mij soms wel tot kleine teleurstellingen geleid: ik werd helemaal enthousiast van het filmpje en dan viel het bier een beetje tegen."
Pieter

9 van 10

30-12-2021 15:49 uur
"Ik vond jullie teksten grappig! En heerlijk actueel ook. Dit moet dan ook zeker blijven compliment voor de beer! En het scannen van de qr code was mooi makkelijk. Iedereen is er nu door corona er wel bekend mee! Maar pas op, mischien zijn wij er ook volgend jaar helemaal klaar mee haha!"
Vincent

9 van 10

30-12-2021 15:49 uur
"De combi kalender-verpakking-website-filmpjes-unieke bieren-prijs-kwaliteit. Hulde voor al jullie werk!"
Freek

7 van 10

30-12-2021 15:48 uur
"De chocolaatjes waren een leuke extra! Verder geen enkele dag echt teleurgesteld geweest in het biertje. En er zaten lekkere verrassingen tussen :-)"
Jonathan

10 van 10

30-12-2021 15:48 uur
"Heerlijke biertjes, leuk divers, de filmpjes van de brouwers echt een leuk concept. De dagelijkse text van de Beer ook vermakelijk. Iedere dag weer een plezier momentje."
Ruud

8 van 10

30-12-2021 15:48 uur
"Allemaal nieuwe bieren en een divers smaakpallet. Een goed einde van het jaar. Misschien volgend jaar een versie om knallende het jaar uit te gaan? Dus 31 dagen in plaats van 24."
Juan

8 van 10

30-12-2021 15:47 uur
"Unieke bieren, die ook nog amper gedronken zij . Top! Graag volgend jaar weer zo"
Joost

8 van 10

30-12-2021 15:47 uur
"Kwaliteit van de bieren"
Jeroen

8 van 10

30-12-2021 15:47 uur
"Nieuwe stijlen ontdekken, nieuwe brouwers en natuurlijk de 'Kwade Wouter' :-). Iedereen heeft soms een kwade Wouter nodig."
Wouter

8 van 10

30-12-2021 15:47 uur
"Type bieren en de brouwerijen"
Danny

9 van 10

30-12-2021 15:47 uur
"De bieren. Super selectie. Lekker winterse bieren, quadrupels, barly wines. Echt top! En... van eigen bodem!"
Sander

8 van 10

30-12-2021 15:47 uur
"De opzet met de verschillende brouwerijen, elk hun eigen verhaal en speciaal gebrouwen bier."
Gijs

8 van 10

30-12-2021 15:46 uur
"Variatie in de verschillende brouwerijen en bieren."
C

9 van 10

30-12-2021 15:45 uur
"De rest was oké"
Patrick

8 van 10

30-12-2021 15:45 uur
"Begin van de maand met de wat zwaardere biertjes"
Bram

9 van 10

30-12-2021 15:45 uur
"De verschillende bieren, op een na, lekker pittig."
Nicole

10 van 10

30-12-2021 15:44 uur
"De opzet is super! Alles klopt en bestel zeker weer 1!"
Thomas

8 van 10

30-12-2021 15:44 uur
"Weinig IPA's"
Remy

9 van 10

30-12-2021 15:44 uur
"Echt een hoop bier gedronken dat ik niet in de kroeg of supermarkt kan vinden. Met recht speciaalbier genoemd! Volgend jaar zeker weer"
Evelien

10 van 10

30-12-2021 15:44 uur
"Goede afwisseling bier"
Gabrielle

8 van 10

30-12-2021 15:43 uur
"Zie ook hiervoor, wist niet dat deze vraag ook nog eens kwam...leuke verhaaltjes achter de code, lekkere chocolaatjes en af en toe een top bier er bij..."
Dennis

9 van 10

30-12-2021 15:42 uur
"Heel veel erg lekkere biertjes. Meer dan verwacht,"
Jeroen

8 van 10

30-12-2021 15:42 uur
"De chocolade kalender erg leuke toevoeging, en de info / filmpjes van en over de brouwerijen waren erg leuk!"
Joey

10 van 10

30-12-2021 15:41 uur
"Heerlijke variatie van bier (en niet-bier)"
Jordi

9 van 10

30-12-2021 15:41 uur
"Veel lekkere bieren, de garantie dat je ze sowieso niet hebt gehad"
Jordy

9 van 10

30-12-2021 15:41 uur
"De combi filmpje en het biertje was top en vaak leuk om naar te kijken!"
Erik

10 van 10

30-12-2021 15:41 uur
"Bieren die ik eigenlijk zelf niet zo snel zou kopen waren echt heerlijk. Twee nieuwe soorten (dipa en porter) die ik zeker vaker ga proberen. De chocolade Advents kalender was super tof gemaakt je kon hier uren naar turen."
Denise

7 van 10

30-12-2021 15:41 uur
"Verschillende smaken en stylen."
Eric

9 van 10

30-12-2021 15:41 uur
"De achtergrond van de bieren en de mooi filmpjes van de brouwers erbij."
Jordy

9 van 10

30-12-2021 15:41 uur
"Het idee van de filmpjes erbij was ontzettend leuk. Een kijkje in de keuken. Ook waren de meeste bieren super lekker."
Bas

8 van 10

30-12-2021 15:41 uur
""
Gerald

8 van 10

30-12-2021 15:41 uur
"Het afwisselende bier aanbod"
dennis

8 van 10

30-12-2021 15:40 uur
"jullie enthousiasme en service!"
Jennifer

9 van 10

30-12-2021 15:40 uur
"Oeps, iets te enthousiast geweest, zie vorig antwoord!"
Yannick

10 van 10

30-12-2021 15:40 uur
"De filmpjes en uitleg bij de biertjes van de"
Roy

8 van 10

30-12-2021 15:39 uur
"Had het al gezegd, maar de kwaliteit van de biertjes lag lekker hoog met veel zware biertjes voor de winter. Heerlijk! Eventueel een Moersleutel had er nog wel bijgepast :)"
Arend

8 van 10

30-12-2021 15:38 uur
"Allerlei soorten en maten exclusieve bieren. Persoonlijke video's waren leuk met de bloepers. Chocolade was lekker. Alles was van goede kwaliteit, wat door de duurdere prijs ook wel verwacht had."
Jasper

8 van 10

30-12-2021 15:38 uur
"Goede variatie aan bier. Mooie artwork op de chocolade kalender. Leuk met die extra info via de qr codes"
Gemma

9 van 10

30-12-2021 15:38 uur
"Heerlijk genoten!"
Wesley

8 van 10

30-12-2021 15:38 uur
"Alle bieren waren zeer smaakvol"
Robbert

8 van 10

30-12-2021 15:37 uur
""
Rick

8 van 10

30-12-2021 15:37 uur
"Via de chocoladekalender het juiste vakje vinden."
Dennis

9 van 10

30-12-2021 15:37 uur
"De leuke verrassende biertjes. Proef al jaren verschillende bieren en er zat maar 1 biertje bij dat ik al een keer gehad heb. Dus blij met jullie Box"
J

8 van 10

30-12-2021 15:37 uur
"De onbekende biefstukken die in het pakket zaten. Ik had namelijk nog nooit van een barleywine gehoord, maar dit vond ik echt een top soort!"
Annedien

8 van 10

30-12-2021 15:36 uur
""
Mark

7 van 10

30-12-2021 15:36 uur
"Ik vond het erg leuk om wat verassende biertjes te proberen die ik anders niet gekocht had."
Geus

9 van 10

30-12-2021 15:36 uur
"o shit ..zie vorig antwoord"

8 van 10

30-12-2021 15:36 uur
"De filmpjes en gekozen brouwerijen vond ik leuk en zeer divers. De filmpjes deden mij denken aan de biervereniging Pint, zij hebben diverse malen een thuisproeverij gehost vanwege de coronaregels (normaal op locatie), met daarbij een livestream waar een brouwer of sommelier een verhaaltje vertelt over het gekozen bier."
Wouter

9 van 10

30-12-2021 15:35 uur
"De hoeveelheid 24 van de 24 bieren die je zeker nog niet hebt gehad. Dan het drinken met daarnaast de youtube video van de brouwer maakte het af"
richard

7 van 10

30-12-2021 15:35 uur
"Unieke checkings Untappd :)"
Rubian

9 van 10

30-12-2021 15:34 uur
"Leuke speciale biertjes die niet bekend zijn."
Tessa

8 van 10

30-12-2021 15:33 uur
"De gaten iets groter maken, dan kan ik er met mijn hand in"
Jack

8 van 10

30-12-2021 15:33 uur
"De exclusieveteit van de box. En de mooie smaken die erin zaten . Ik doe volgend jaar zeker weer mee"
Tim

8 van 10

30-12-2021 15:33 uur
"Ik vond de selectie bieren wel dapper, en grotendeels dus goed ontvangen."
Max

9 van 10

30-12-2021 15:33 uur
"kalender en teksten/filmpjes zijn top"
Carel

8 van 10

30-12-2021 15:33 uur
"De losse adventkalender was erg leuk ontworpen. Het was elke dag weer een verrassing om het vakje te scannen en wat over het bier van de dag te leren. Ook leuk om steeds wat over de brouwers te leren."
Rob

9 van 10

30-12-2021 15:33 uur
"Filmpjes van de brouwers zelf: was echt top en de humor van de bloobers ligt me ook wel. De bieren: waren van goede kwaliteit, ook de stijlen die me niet zo liggen waren goed binnen te houden :-) Levering was netjes (mooi voor 1 december, maar niet te vroeg - dus geen risico op vast beginnen)."
Steffie

9 van 10

30-12-2021 15:33 uur
"Erg genoten van alle biertjes die speciaal voor dit pakket gebrouwen zijn. Vond dit iets unieks waardoor ik in de zomer al zin had in het bier met kerst toen ik besteld had. verpakking was stevig, heb zelf geen last gehad van verschuivingen etc. Ook mag gezegd worden dat jullie altijd erg correct en snel zijn met dingen rechtzetten zoals bij de levering van de kalenders en deze niet bij iedereen goed zaten onder de vakjes etc."
Rik

6 van 10

30-12-2021 15:32 uur
"De manier van regelen was top en levering ook. De chocolade kalender erbij was mijn vriendin erg blij mee."
Ronald

9 van 10

30-12-2021 15:32 uur
"De nieuwe shizzle van brouwers die ik mocht proberen die ik nog niet kende :D"
Art

9 van 10

30-12-2021 15:32 uur
"Geweldige range van hele speciale bieren!"
Roel

8 van 10

30-12-2021 15:31 uur
"Dat ik er nog geen van had gehad"
Carl

9 van 10

30-12-2021 15:31 uur
"'- Heel leuk om met de filmpjes het verhaal achter de biertjes te horen. - De meeste biertjes waren erg lekker. - Ook heerlijke chocolaatjes. En leuk de combinatie chocolakalender en bierkalender."

7 van 10

30-12-2021 15:31 uur
"De kwaliteit van de biertjes en de exclusiviteit!"
Inge

10 van 10

30-12-2021 15:31 uur
"Leuke, verrassende brouwerijen en dito bieren."
Miranda

3 van 10

30-12-2021 15:31 uur
"Er zat wel wat leuks tussen."
Pascal

9 van 10

30-12-2021 15:31 uur
"Bijzondere biertjes die niet zomaar elders te vinden zijn"
Lena

8 van 10

30-12-2021 15:31 uur
"Leuk met de chocolaatjes en codes"
Anouk

9 van 10

30-12-2021 15:30 uur
"De verschillende brouwers, welke allemaal zelf een keuze konden maken over welk bier ze in de adventkalender zouden stoppen. Zo kwam er een zuurbiertje (inderdaad niet mijn favoriet) aan de orde, wat ik nu opnieuw heb kunnen proberen, maar ook verschillende goede stouts en barrel aged producten en ipa’s waar ik en vele andere toch ook erg gelukkig van werden"
Max

7 van 10

30-12-2021 15:30 uur
"Heel leuk in combi met de chocola advent. Kids vonden het erg leuk om uit te pakken haha. En de filmpjes van de diverse brouwerijen waren top om te zien"
ralph

7 van 10

30-12-2021 15:30 uur
"Giphys and beer descriptions are nice"
Pavel

8 van 10

30-12-2021 15:30 uur
"Zie vorig antwoord :)"

9 van 10

30-12-2021 15:30 uur
"Al gezegt;). Maar heerlijke bieren. Erg bijzonder ok bieren te proeven die speciaal voor deze box zijn gemaakt."
Monica

8 van 10

30-12-2021 15:29 uur
"De afwisseling en het ontdekken van nieuwe bieren en iedere dag chocola!"
Raymond

7 van 10

30-12-2021 15:29 uur
"Topbrouwers als Moersleutel, Frontaal en Bliksem."
Jelle

8 van 10

30-12-2021 15:29 uur
"De keuze van bieren, de filmpjes en de algehele marketing en stijl!"

7 van 10

30-12-2021 15:29 uur
"De biertjes zelf waren top. Ook leuke etiketten."
Ojon

8 van 10

30-12-2021 15:29 uur
"De aparte bieren die in het pakket zaten (burp). Ben door deze kalender inmiddels twee keer bij barbier (winkel) in hilversum geweest. De 2e keer met een extra fietstas ;-)"
Edwin

10 van 10

30-12-2021 15:29 uur
""
Dennis

9 van 10

30-12-2021 15:29 uur
"Dammnn er zaten goeie bieren tussen. Veelzijdig, veel stijlen en wat hebben de brouwers hun best gedaan met hun filmpjes. Ook jullie verhaaltjes las ik met veel plezier!"
Jeroen

9 van 10

30-12-2021 15:28 uur
"Goede bieren, weer eens wat anders dan de ene na de andere ipa!"
Ronnie

9 van 10

30-12-2021 15:27 uur
"Goede kwaliteit bieren, geen missers"
Edwin

10 van 10

30-12-2021 15:27 uur
"De geweldige artwork van de chocolade kalender. En heel leuk concept van dat het allemaal exclusieve biertjes zijn van eigen bodem! :)"
Jennifer

8 van 10

30-12-2021 15:27 uur
"Veel goede bieren en eastereggs"
Wannes

9 van 10

30-12-2021 15:26 uur
"Verschillende smaken. Heerlijke dikke bieren"
Bas

Duik mee de socials in


Reviews Adventskalender