van Exla

Ripple

Ripple van Exla

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

1 van 5

Zuur:

2 van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
5.0

Over Ripple

Zeer helder en licht blond bier met enorme witte schuimkraag die lang in het glas blijft staan. In de geur tonen van citrus, ook iets ziltigs lijkt wel. De smaak is licht en fris, mooie balans tussen zoet, zuur en bitter. Afdronk is bitter. Growl!

Brouwerij: Exla uit Zoetermeer

Het begon met een vriendschap tussen Alex en Franklin tijdens het spelen van bordspelletjes met hun partners en het drinken van bier. In 2018 deelden we de wens om iets nieuws te doen, iets dat ons positieve energie zou geven. We willen vanaf het begin benadrukken dat we het niet doen om geld te verdienen, we koesteren daarbij ook niet de ambitie om de grootste of de beste te zijn. Wat ons drijft, is om spannende en unieke momenten te creëren en, nog belangrijker, om deze spannende en unieke momenten te delen. Met een bier in onze handen kwam het idee in ons op om ons eigen biermerk zelf te maken. En zo begon de reis ...

Wat eet je hier eigenlijk bij?

lichte salades, witvis

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Witbier speciaalbier zoals Ripple. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
5.0
5.0
3.0 jikkie
3.5 evandermooren