van Brouwerij Sint Crispijn

Blonde

Blonde van Brouwerij Sint Crispijn

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

2 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

2 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Blonde

Blond bier met witte schuimkraag die inzakt tot een mooi laagje. De geur heeft tonen van citrus en gember, de smaak is mooi gebalanceerd. Body is wel vrij dun met een wat fruitige afdronk. Prima dorstlessende blonde.

Brouwerij: Brouwerij Sint Crispijn uit Waalwijk

Sint Crispijn brouwt een breed palet aan speciaalbieren, goed bier zonder pretenties. Al onze bieren worden gebrouwen, en gebotteld in onze moderne brouwerij, in een voormalig graanpakhuis aan de Winterdijk in Waalwijk. Gebrouwen met uitsluitend 100% natuurlijke producten en eerlijke passie. De bieren worden niet gefilterd en zijn ongepasteuriseerd wat resulteert in een volle rijke smaak. In onze volledig roestvrijstalen moderne brouwerij kunnen wij partijen brouwen van 500 liter. Wij hebben een capaciteit van 6 gisttanks en brouwen 1 a 2 keer per week. Het proces, vanaf het schroten van de mout tot het tappen van ons bier in ons brouwcafé, duurt 6 weken en is volledig gecontroleerd. Alles doen wij onder 1 dak, het van brouwen naar afvullen tot etiketteren. Uiteindelijk stroomt het vanuit de tap in het brouwcafé rechtstreeks het glas in.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

quiche met geitenkaas

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Blond speciaalbier zoals Blonde. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door