Strongbark van Lignum Craft BeerStrongbark van Lignum Craft Beer

Mooie blonde tripel met aroma's van honing en biscuit. De smaak is fruitig, licht kruidig en een beetje moutig. Fijne bitter in de afdronk, wat het geheel mooi uitbalanceert. Prima tripel.

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Bitterheid: 4

Fruitigheid: 4

Zoet: 4

Zuur: 2

Intensiteit: 6

Wat eet je hier eigenlijk bij?

fuet

Lignum Craft Beer uit Almere

Almere Nederland logo van Lignum Craft Beer uit Almere

De Nederlandse Craftbeer cultuur is rijk. Er zijn veel mooie bieren te krijgen in dit kleine landje. Lignum Craft Beer plant graag nog wat boompjes in dat landschap, om het verder te verrijken en te verfraaien.De bieren zijn diepgewortel... Bekijk de brouwerij


Andere bieren van Lignum Craft Beer

Bier Stijl
Strongbark Tripel
Duitse Dot Alt
3DH IPA Amerikaanse IPA

Meer over de stijl: Tripel

Een bovengistend complex blond Belgisch biertype, zoet met een klein bittertje. De smaak is een samenspel van kruidige, fruitige en alcoholische smaken, ondersteund door een zachte moutigheid.

Strongbark valt in de smaakgroep Blond & Krachtig

“Mijn naam zegt eigenlijk alles. Ik ben Blond, altijd al geweest weet je. Soms een beetje Blond, af en toe zwaar Blond, een enkele keer zelfs Donkerblond en Tripel niet te vergeten. En krachtig, tja wat zal ik zeggen. Probeer dit gespierde berenlijf maar eens te verhullen. Hoeveel burpees doe jij eigenlijk in een minuut?”

Lees meer over Blond & Krachtig

Hét relatiegeschenk van de Beer

De Beer ontzorgt je volledig. Het enig wat jij hoeft te doen is aangeven welk pakket je wilt geven en hoeveel. Jij strijkt met de eer terwijl de Beer het werk doet. Is niet erg. Daar doet hij het voor.