Lychee Lovers van NaastbosLychee Lovers van Naastbos

Blond tot oranje-kleurig bier met volle witte schuimkraag die stabiel is. In het aroma heb ik passievrucht, perzik en lychee, in de smaak komt het tropische fruit zeker ook weer terug, samen met een bittertje en een romige zoetigheid. Prima balans, afdronk vrij bitter wat uitnodigt tot een volgende slok.

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Mijn review bij dit bier

Wat anderen zeggen

Bitterheid: 6

Fruitigheid: 0

Zoet: 4

Zuur: 0

Intensiteit: 6

Wat eet je hier eigenlijk bij?

varkenshaas opgerold in pesto en bacon

Naastbos uit Breda

Breda Nederland logo van Naastbos uit Breda

De oprichters van Naastbos zijn gevestigd in Breda. Het doel van Naastbos is het brouwen van speciale craft bieren, met een eigenzinnige smaak. Ze maken daarbij gebruik van brouwerijen die het beste aansluiten bij hun bieren. Om een opti... Bekijk de brouwerij


Bieren die al een keer in de Box hebben gezeten

Bier Stijl
Dark Chocolate Stout Pastrystout
White Chocolate Stout White Stout
Coffee Stout 7.77 Koffiestout

Andere bieren van Naastbos

Bier Stijl
White Chocolate Stout 6.66 Oatmeal Stout
Dark Chocolate Stout 6.66 Oatmeal Stout
Coffee Stout 7.77 Koffiestout

Meer over de stijl: NEIPA

Een Amerikaanse IPA met intense fruit-smaken en -aroma's. De body is zacht en romig, en het bier is vaak troebel. Het bier komt minder bitter over dan de Amerikaanse IPA, maar er zit wel enorm veel hop in. Bij de New England IPA (of NEIPA) ligt de nadruk van de hop vooral aan het einde van de kook en in het dryhoppen, wat die extreem fruitige smaken met zich meebrengt.

Lychee Lovers valt in de smaakgroep Fris & Fruitig

“Het zonnetje in huis, al zeg ik het zelf. Of in het glas. Hetgeen je naar verlangt op een warme zo- merdag, dat ben ik. Een strak Witbier, een romige Weizen, een droge Saison maar ook een subtiele New England IPA past binnen mijn palet. Wat voor weer wordt het eigenlijk vandaag?” gezien als walhalla voor bierliefhebbers.

Lees meer over Fris & Fruitig