Vijfheeren Bier Tripel van Vijfheeren BierVijfheeren Bier Tripel van Vijfheeren Bier

Blond bier met bescheiden witte schuimkraag. Het aroma is kruidig, beetje kauwgomballen ook, licht bloemig. De smaak is voornamelijk kruidig, lichtzoet, beetje alcoholisch, ook in de afdronk. Die is overigens wel vrij droog wat dit bier een gevaarlijke doordrinker maakt.

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Mijn review bij dit bier

Wat anderen zeggen

Bitterheid: 4

Fruitigheid: 4

Zoet: 4

Zuur: 0

Intensiteit: 4

Wat eet je hier eigenlijk bij?

lichte kazen

Vijfheeren Bier uit Lexmond

Lexmond Nederland logo van Vijfheeren Bier uit Lexmond

Wij zijn Richard, Rolf en Ronnie. Drie vrienden, eind dertigers, geboren en getogen in de streek Vijfheerenlanden. Een uniek gebied tussen Lek en Linge, ontstaan in 1248, vol geschiedenis en natuurschoon. Eeuwen later genieten we nog st... Bekijk de brouwerij


Andere bieren van Vijfheeren Bier

Bier Stijl
Vijfheeren Bier Blond Belgisch Blond

Meer over de stijl: Tripel

Een bovengistend complex blond Belgisch biertype, zoet met een klein bittertje. De smaak is een samenspel van kruidige, fruitige en alcoholische smaken, ondersteund door een zachte moutigheid.

Vijfheeren Bier Tripel valt in de smaakgroep Blond & Krachtig

“Mijn naam zegt eigenlijk alles. Ik ben Blond, altijd al geweest weet je. Soms een beetje Blond, af en toe zwaar Blond, een enkele keer zelfs Donkerblond en Tripel niet te vergeten. En krachtig, tja wat zal ik zeggen. Probeer dit gespierde berenlijf maar eens te verhullen. Hoeveel burpees doe jij eigenlijk in een minuut?”

Lees meer over Blond & Krachtig