van Wieze

Wieze Tripel

Wieze Tripel van Wieze

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
RateBeer
3.06
Onze klanten
4.09

Over Wieze Tripel

Growl yeah! Dit is een toppertje hoor! Een echte awarding winning tripel, want in 2016 won dit heerlijke bier Goud voor de beste Tripel op de International Beer Challenge. Dit is dan ook een Belgisch bier zoals je je Belgisch bier voorstelt. Hoge gisting, hergist op fles, subtiel kruidige smaak, complex hop-aroma en een licht bittere afdronk. Pak deze op een speciale avond, of wanneer je er trek in hebt! :)

Brouwerij: Wieze uit Bavikhove

Na vele omzwervingen wordt Wieze bier sinds 2013 gebrouwen door Wieze Beer Belgium. Het merk Wieze bier werd voorheen gebrouwen door brouwerij van Roy, was korte tijd in handen van brouwerij Haacht en is dus sinds 17 oktober 2013 in handen van Wieze Beer Belgium.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Een tripel is ideaal. Want bij heel veel te combineren. Deze doet het heerlijk bij een gekruide visschotel. Maar vlak de steak niet uit, want die combineert ook heerlijk met de Wieze.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Tripel speciaalbier zoals Wieze Tripel. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5
3.5
4.0
5.0
3.5
4.5
4.0
4.0
4.0
4.0
5.0