WildMill tripel van The Wild MillWildMill tripel van The Wild Mill

Lichtblond bier met mooie stabiele witte schuimkraag. Kruidige aroma's, ook een fijne broodachtige moutige toets. De smaak is subtiel, witte kandij, kruidig, vijgen. Afdronk zeer subtiel en gebalanceerd. Gevaarlijk doordrinkbaar.

Dit bier is niet (meer) los verkrijgbaar. Probeer één van de andere bieren of boxen.

Mijn review bij dit bier

Wat anderen zeggen

Bitterheid: 4

Fruitigheid: 4

Zoet: 4

Zuur: 0

Intensiteit: 4

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Frietje mayonaise

The Wild Mill uit Zegge

Zegge Nederland logo van The Wild Mill uit  Zegge

Elke week is Jeremy Vermolen te zien als TV/BBQ kok in de programma’s De Grote Tuinverbouwing (SBS6) en Baas BBQ (RTL4). Als fervent barbecuer en groot bierliefhebber kon het niet lang uitblijven of er moest een BBQ bier komen: WILD MILL... Bekijk de brouwerij


Bieren die al een keer in de Box hebben gezeten

Bier Stijl
Wild Mill Dark Quadrupel
The Wild Mill PX Donker Bier

Meer over de stijl: Tripel

Een bovengistend complex blond Belgisch biertype, zoet met een klein bittertje. De smaak is een samenspel van kruidige, fruitige en alcoholische smaken, ondersteund door een zachte moutigheid.

WildMill tripel valt in de smaakgroep Blond & Krachtig

“Mijn naam zegt eigenlijk alles. Ik ben Blond, altijd al geweest weet je. Soms een beetje Blond, af en toe zwaar Blond, een enkele keer zelfs Donkerblond en Tripel niet te vergeten. En krachtig, tja wat zal ik zeggen. Probeer dit gespierde berenlijf maar eens te verhullen. Hoeveel burpees doe jij eigenlijk in een minuut?”

Lees meer over Blond & Krachtig