Limoenblad en Citroengras

van Brouwerij Stijl

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Witbier speciaalbier zoals Limoenblad en Citroengras. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

3 van 5

Intensiteit:

2 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
3.5

De mening van de Beer

Donkergeel bier met witte schuimkraag die lang stand houdt. De geur heeft zepige tonen (koriander?) en geuren van citrus. In de smaak komen de geuren terug. Veel koolzuur, best wel zuur. Wel verfrissend.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Vette visgerechten, haring, paling, makreel, gerookte kip, kippendij.

Gebrouwen door Brouwerij Stijl uit Almere

Brouwerij Stijl bestaat uit drie personen. De diversiteit van achtergronden, interesses en kwaliteiten zorgen voor creativiteit. Allen de kennis en ervaring om zelfstandig een heerlijk bier te brouwen in onze eigen brouwerij. Wel met een duidelijke rolverdeling, zodat ook de commerciële en administratieve kanten van het bedrijf voldoende aandacht krijgen. aymond Geraads - Brouwmeester: Onze keur- en brouwmeester. Mastermind achter de recepten van onze bieren en pietje precies als het gaat over het brouwproces. Achtergrond in de luchtvaart. Robin de Winter - Accountmanager Onze commerciële man en contactpersoon voor onze relaties. Enthousiast, gedreven en gepassioneerd. Achtergrond in horeca en accountmanagement. Anneke Geraads-Broeren - Design en administratie Onze drijvende kracht op de achtergrond. Creatief met ontwerpen en Social Media. Achtergrond in culturele antropologie en digitalisering.

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5