Made

Belgica

Logo van Belgica gevestigd in Made uit Nederland

http://www.belgica.nl

Over Belgica

eigenaar Huub van Dijk, De karakteristieke inwoner van Made (1955). Huub is niet zomaar een liefhebber, maar een zytholoog en/of biersommelier. Hij verstaat de kunst om bij een diner bij ieder gerecht het juiste en smakelijkste bier te adviseren. De kenner en proever studeerde na enkele jaren studie in 2011 af in Hasselt (B) waarna een door de Belgische Brouwers ( CBB ) en het Hoger Instituut voor Bier en Gastronomie erkend diploma werd afgegeven. Daarna , en nu nog steeds volgden meer cursussen, waaronder Artisanaal Brouwen en het in de markt zetten van bieren. Cursussen gegeven door een bekende brouwster n.l. Hildegard van Ostaden ( geboren Overmeire ) van de Urthel bieren. Huub heeft heel wat met vrouwelijke brouwers. Ook Mieke Desplenter van brouwerij Ter Dolen uit Helchteren is een goede bekende van hem.

Het bier van Belgica in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Belgica in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Belgica. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Belgica

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
WittekopFarmhouse Ale - Saison633
WittekopSaison / Farmhouse Ale633