Bergschenhoek

Bijdehand Bierbrouwerij

Logo van Bijdehand Bierbrouwerij gevestigd in Bergschenhoek uit Nederland

Over Bijdehand Bierbrouwerij

Deze Bijdehand is opgericht in 2012 en is brouwer van volgende bieren: Provenier, 5.0%, speciaalbier Provenier Dubbelbock, 7.8%, bok Provenier Dubbellam, 7.8%, meibok. Wesley Aaese, brouwer achter het Bijdehand bier en toen woonachting in Den Bosch, kreeg voor zijn 16e verjaardag een pakket om zelf bier te maken en dit was het begin van zijn brouw carrière. Na dit pakket is hij begonnen thuis verschillende bieren te brouwen. Na een 2e prijs op het Nederlands kampioenschap is hij begonnen met werken in een brouwerij, namelijk bij de Pelgrim in Rotterdam. Hier heeft hij veel ervaring op gedaan. Na een paar jaar van thuis brouwen was er een recept ontstaan dat hij wel op grote schaal durfde te brouwen en ging commercieel in 2008. Nadat het recept helemaal perfect was is hij hiermee naar de Maasland Brouwerij gestapt en heeft hiervan 300 liter gemaakt. Het bier dat op de markt werd gebracht was de Bijdehand IPA. Vanaf april 2009 is Wesley werkzaam als brouwmeester bij de Pelgrim in Rotterdam. Om die reden is de activiteit rond Bijdehand op een laag pitje komen te staan.

Het bier van Bijdehand Bierbrouwerij in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Bijdehand Bierbrouwerij in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Bijdehand Bierbrouwerij. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Bijdehand Bierbrouwerij

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Provenier DubbellamBock - Doppelbock70
Provenier DubbelbockBock - Doppelbock725
ProvenierBrown Ale - Belgian50
Onwijs BlondBlonde Ale545