Spanbroek

Borst Bier

Logo van Borst Bier gevestigd in Spanbroek uit Nederland

https://www.borstbier.nl/
Untappd

Over Borst Bier

"Een moderne brouwerij met een vertrouwd karakter" Kwalitatief. Gewoon. Lekker bier. Toegankelijk, maar vol van smaak. Want of het nu een klassieke tripel of hedendaagse I.P.A. is, het moet toch vooral goed bier zijn. De Borst Bier Brouwerij maakt bier zoals het bedoeld is. Lokaal. Een brouwerij in het hart van Noord-Holland. Een mooiere vertegenwoordiging van de regio ga je niet vinden. Bij Borst Bier combineren we West-Friese nuchterheid met hoge kwaliteit. En dat proef je. Verbindend. Door de smaak van onze streek in een flesje te stoppen is er altijd wel een Borst Biertje dat bij jou past. En bij je vrienden. Borst Bier staat voor het karakter en de eigenschappen die ons allemaal verbinden.

Het bier van Borst Bier in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Borst Bier in een box gestopt.

Betrouwbaar Blond

Borst Bier

Blond 5.5%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Borst Bier. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Borst Bier

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Betrouwbaar BlondBelgian Blonde50