Warmond

Julianabrouwerij

Logo van Julianabrouwerij gevestigd in Warmond uit Nederland

https://www.julianabrouwerij.nl

Over Julianabrouwerij

De Juliana brouwerij is in mei 2014 uit liefde voor speciale bieren opgericht door de brouwers Hans, Sjoerd, Arnout en Armand. De brouwerij is gevestigd aan de Julianastraat in Warmond. Zij brouwen bieren van het seizoen. Grote volumes brouwen zij bij een huurbrouwer en kleine in hun eigen brouwerij. Brouwen in hun eigen brouwerij is iedere keer weer een groot feest! Regelmatig gaat de BBQ aan na afloop en wordt het eigen gerstenat aan de test onderworpen. De Julianabrouwerij is de eerst officieel gedocumenteerde brouwerij in Warmond sinds ruim 400 jaar. De laatste was Jacob van Duivenvoorde en Woude (1509-1577). Hij was heer van Warmond en runde in 'Huys te Warmont' in de jaren 1558-1559 een brouwerij. De heren van de Julianabrouwerij brouwen in zijn traditie.

Het bier van Julianabrouwerij in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Julianabrouwerij in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Julianabrouwerij. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Julianabrouwerij

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
WeizenKristallweizen50
IPAIPA - American70