Den Haag

Bogt Brouwerij

Logo van Bogt Brouwerij gevestigd in Den Haag uit Nederland

http://www.brouwerijbogt.nl

Over Bogt Brouwerij

Brouwerij Bogt is een nieuwe Haagse nano-brouwerij. Deze kleinschalige brouwerij brouwt bieren voor liefhebbers die wel eens wat nieuws willen proberen. Oude recepten worden ‘herontdekt’ en in een nieuw jasje gestoken. Opgedane kennis wordt graag met anderen gedeeld. Je kunt van Bogt verrassende bieren verwachten met bijzondere smaken en recepturen. Willem, de initiatiefnemer, brouwt onder de naam ‘Roet Inthemood’. Roet heeft het hele brouwproces in eigen beheer; van het eerste recept tot de productie en distributie van de bieren. Bieren worden in zeer kleine oplages gemaakt van 20 tot 100 liter.De komende jaren wil hij een bijdrage leveren aan de vernieuwing van de bierwereld, met respect voor en een knipoog naar het verleden. Kortom; het experiment wordt niet geschuwd. Hoe dat experiment uitpakt is nu nog ongewis, maar dat het een interessante reis wordt staat vast.

Het bier van Bogt Brouwerij in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Bogt Brouwerij in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Bogt Brouwerij. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Bogt Brouwerij

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Nellies HatFarmhouse Ale - Saison638
Checkpoint Barley - MangoSour - Berliner Weisse26
Checkpoint BarleySour - Berliner Weisse26