Tielt

Brouwerij de Poes

Logo van Brouwerij de Poes gevestigd in Tielt uit België

https://www.brouwerijdepoes.be/nl

Over Brouwerij de Poes

Het verhaal van Brouwerij De Poes dateert van 2012. Stijn David, die een opleiding als bakker en diëtist achter de rug heeft, beslist zijn passie voor voeding - en voor bier in het bijzonder - verder te zetten. Brouwerij De Poes ziet het levenslicht in 2014 en dankt haar naam aan het favoriete huisdier van de brouwer. Sinds het prille begin brouwen ze hun bier bij Deca Services NV in Woesten met een capaciteit 30 hectoliter per brouwdag. In 2016 installeerden we een eigen microbrouwerij op Tieltse bodem met een capaciteit van 10 hectoliter. Ze zetten onze goede samenwerking met Deca Services NV echter verder en brouwen momenteel dus op twee sites. Ze brouwen hun bier steeds zelf, zowel in de nieuwe microbrouwerij in Tielt als in Woesten.

Het bier van Brouwerij de Poes in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Brouwerij de Poes in een box gestopt.

Poes Blond

Brouwerij de Poes

Blond 8%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Brouwerij de Poes. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Brouwerij de Poes

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)