Woerden

Brouwerij BorrelNoot

Logo van Brouwerij BorrelNoot gevestigd in Woerden uit Nederland

http://www.brouwerijborrelnoot.nl
Untappd

Over Brouwerij BorrelNoot

Bieren van Brouwerij BorrelNoot staan voor bieren op een eigen wijze gebrouwen. De brouwers zijn altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten. Vooral ingrediënten die je niet snel zou verwachten in een bier. Dit geeft de bieren van Brouwerij BorrelNoot een eigenwijs karakter. Brouwerij BorrelNoot is opgericht door bierliefhebbers voor bierliefhebbers. Fijnproevers die de smaak van bier op juiste waarde kunnen schatten. Laat je meevoeren in de wondere wereld van de speciaalbieren. Probeer je te verplaatsen in het warrige brein van de brouwers en laat je verrassen door eigenwijze combinaties van eenvoudige ingrediënten in complexe bieren. Doelstelling van Brouwerij BorrelNoot is de bierwereld verrijken met verrassende bieren, door te denken buiten de geijkte kaders van de bierstijlen en toevoeging van onverwachte ingrediënten.

Het bier van Brouwerij BorrelNoot in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Brouwerij BorrelNoot in een box gestopt.

Brutaal Blondje

Brouwerij BorrelNoot

Blond 6.8%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Brouwerij BorrelNoot. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Brouwerij BorrelNoot

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Zilte ZonderlingSpiced / Herbed Beer40
Rebelse RooieRed Ale - Other551
Kranige KastanjeBock - Single / Traditional760
Dubbel DonderBock - Doppelbock732
Brutaal BlondjeBlonde Ale616
Bint PintOther723