Moordrecht

Brouwerij 1923

Logo van Brouwerij 1923 gevestigd in Moordrecht uit Nederland

http://www.brouwerij1923.nl

Over Brouwerij 1923

Aan het begin van de twintigste eeuw wordt een slaperig Zuid-Hollands dorpje omhoog gestuwd in de vaart der volkeren. In Moordrecht, aan de Hollandse IJssel, worden dat jaar de Koninklijke Verenigde Tapijtfabrieken gebouwd, met als middelpunt van het fabriekscomplex de iconische watertoren, die vanaf dat moment het landschap domineert. In de schaduw van die toren groeien vier vrienden op, die later de handen ineen zullen slaan in een broederschap met als missie een iconisch bier te brouwen. Na een barre tocht boven de poolcirkel rusten de vier vrienden uit op het terras van hun favoriete biercafé. Daar wordt een gedachte uitgesproken die al jaren in de lucht hangt: laten we ons eigen bier gaan brouwen! Na maanden van voorbereiden en plannen smeden, gloeit voor het eerst vuur op onder de brouwketels van Brouwerij 1923. In de schaduw van de watertoren, waar ze opgroeiden. De toren die nu ook het etiket van het bier siert. Dit is het begin van Brouwerij 1923: bier gebrouwen uit kameraadschap, overwonnen ontberingen en een liefde voor alle dingen die het leven de moeite waard maken. Met liefde en vakmanschap gemaakt, in het hart van Moordrecht, door Moordrechtenaren in hart en nieren.

Het bier van Brouwerij 1923 in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Brouwerij 1923 in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Brouwerij 1923. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Brouwerij 1923

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
TraveysBelgian Tripel90
IJsermanStout - English90
Het Gouden UurBlonde Ale50
Dochter van Capelle Kayleigh Batch 3Lager - Amber60
De 5e TochtWinter Ale930