Breda

Stadsbrouwerij Sint Joris i.o.

Logo van Stadsbrouwerij Sint Joris i.o. gevestigd in Breda uit Nederland

http://www.deboterhal.nl

Over Stadsbrouwerij Sint Joris i.o.

Iedereen kent het verhaal van St. Joris en de Draak? Maar wat als je dit nu als inspiratie gebruikt voor speciaalbier? Dan krijg je wel iets heel bijzonders! In 2016 zijn wij de St. Joris brouwerij gestart in de historische kelder uit 1483 van de Boterhal, het grootste speciaalbier café van Breda. Hier brouwen wij met succes de St. Joris bieren en tot voor kort waren deze uitsluitend hier beschikbaar op de tap. Onze bieren zijn nu ook in meerdere horecagelegenheden en slijterijen verkrijgbaar. In onze brouwerij hebben wij het verhaal gesmeed, met bloed, zweet en hop recepturen ontwikkeld en passende etiketten getekend. Elk bier neemt je een stukje mee in het verhaal van de lokale brouwer Joris, de weerloze prinses en een koppige draak.

Het bier van Stadsbrouwerij Sint Joris i.o. in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Stadsbrouwerij Sint Joris i.o. in een box gestopt.

Weerloos Blondje

Stadsbrouwerij Sint Joris i.o.

Blond 6%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Stadsbrouwerij Sint Joris i.o.. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Stadsbrouwerij Sint Joris i.o.

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Weerloos BlondjeBlonde Ale00
TripelBelgian Tripel00
Sint Joris WinterWinter Ale70
DubbelBelgian Dubbel00
BokbierBock - Single / Traditional00