Roosendaal

Arnulfus Bier

Logo van Arnulfus Bier gevestigd in Roosendaal uit Nederland

http://www.arnulfusbieren.nl

Over Arnulfus Bier

Arnulfus Bier is in 2005 ontstaan naar aanleiding van een proeverij van het Roosendaals Biergilde. Één van de leden, Peter Broos, had een eigengebrouwen bier meegenomen wat de leden konden proeven. Dit bier beviel zo goed dat al snel het idee ontstond om het bier voor alle Roosendalers bereikbaar te maken.Tijdens het Hapstap festival van 2006 werd de Arnulfus Tripel met veel succes in Roosendaal geïntroduceerd. Binnen twee dagen was het eerste brouwsel op! Geïnspireerd door dit succes is besloten om dit bier in continu proces te gaan brouwen en daarom is Arnulfus bier nu een blijvertje op de Roosendaalse markt.Arnulfus bier wordt in opdracht van stichting Cerevisiam Bibat naar recept van Peter Broos gebrouwen door Bierbrouwerij De 3 Horne in Kaatsheuvel

Het bier van Arnulfus Bier in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Arnulfus Bier in een box gestopt.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Arnulfus Bier. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Arnulfus Bier

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Arnulfus Zeer StoutStout - Russian Imperial80
Arnulfus TripelBelgian Tripel70
Arnulfus DubbelBelgian Dubbel60
Arnulfus 1809Pale Ale - Belgian50