De b-eitjes Hunt is AAN

Beer in a Box Egg Hunt

Dat we met z'n allen thuisblijven wil niet zeggen dat we samen geen leuke dingen kunnen doen. Bijvoorbeeld paas b-eitjes zoeken.

Vanavond maakt de Beer de winnaar bekend

Dikke prijzen mensen! Vet ook!

Deze Egg Hunt is niet voor niets. De Beer heeft meerdere prijzen klaar staan voor jullie. Degene die als eerste alle eitjes vindt krijgt de hoofdprijs. Doe mee in je eentje, met z'n 2e of team. Gebruik dan wel dezelfde egg hunt nickname. Anders kan de Beer niet zien wie wie is.

Hoe het werkt

1. Starten:
Je meld je hierboven aan. Inclusief kekke egghunt nickname. Dit mag ook voor een heel team. Ook laat je jouw e-mailadres achter zodat je te horen krijgt of je gewonnen hebt.

2. Zoeken:
Op de website www.beerinabox.nl kan je op allerlei plekken een klein eitje vinden. Zoals deze:

3. Vinden:
Zodra je een nieuw eitje gevonden hebt klik je erop. Vervolgens vul je je nickname in en snel door naar de volgende!

4. Bonuspunten:
Die zijn er niet.

5. Klaar:
Zodra je op deze pagina alle eitjes hebt gevonden dan mail je Moos. Op moos @ beerinabox.nl. Geef je nickname door.

6. WINNEN:
Moos zal de winnaar selecteren die als eerste alle eitjes heeft gevonden. De bonuspunten helpen niet mee met winnen. Die zijn er niet.

7.
Er is geen punt 7.

8. Regels en dingen
De Beer gaat er vanuit dat iedereen eerlijk meedoet aan de wedstrijd. De Beer kijkt naar wie het snelst alle eieren gevonden heeft. Het snelst qua livegang en gevonden is hoofdprijs het snelst tussen start en finish is de tweede hoofdprijs. Over de uitslag mag gecommuniceerd worden, gecorrespondeerd zelfs. Doe dit op de manier die jij het leukst vindt. De kans dat de Fax gelezen wordt is overigens wel klein dit weekend. Meedoen mag alleen als je minimaal 18 jaar bent.

9. Waarom deze zoektocht:
Het leven is de laatste tijd al serieus genoeg.