De Beer krijgt professionele hulp

Het smaakpanel van de Beer

Omdat de Beer niet alle bieren meer zelf kan proeven en beoordelen heeft hij een Smaakpanel samengesteld met professionele bierliefhebbers.

Hoe de Beer zijn bieren kiest?

De Beer kijkt met zijn Smaakpanel naar alle reviews van zijn klanten en kiest alleen de beste bieren uit!


197661

reviews

In de database van de Beer staan inmiddels 197661 reviews over de beste en slechtste bieren uit de hele wereld. De laatste review gaat over Mind Your Step Maple Edition. Op 04-10-2019 om 11:24 uur kreeg deze een 2.75 uit 5.

35819

bieren

Totaal hebben de klanten van de Beer 35819 unieke bieren beoordeeld. Deze beoordeling neemt de Beer samen met zijn Smaakpanel als basis voor de nieuwe selectie. De nieuwste in zijn database is Amoor

6106

brouwers

Van zeer grote tot micro-brouwerijen. De Beer kent er inmiddels 6106. De laatste toegevoegde brouwerij is McCashin's Brewery om 04-10-2019 om 11:19 uur.


344

Beer in a Box Approved

approved and selected by de Beer van Beer in a Box badge

Slechts 344 bieren hebben (tot nu toe) de eindstreep gehaald en zijn in een Beer in a Box gestopt. De nieuwste bieren vind je hier en alle andere hier van deze brouwerijen.

Doe mij zo'n bierpakket

Smaakpanel??

Het Beer in a Box Smaakpanel bestaat nu al een paar jaar en is een met totale mysterie omgeven groep van brouwers, kenners en liefhebbers die de bieren van Beer in a Box proeven. Het panel bestaat uit om en nabij de 10 man / vrouw die om de twee maanden een compleet nieuwe Box vol bier krijgen. Die bieren worden geproefd, gereviewed en beoordeeld, zodat wij bij de Beer weten of ie in aanmerking komt voor de selectie van de nieuwste Box. Dit is zeer belangrijk werk, want zonder de deskundige mening van het Smaakpanel is het voor de Beer ondoenlijk om door al dat bier heen te proeven.

‘Opperbeer’ Mark Henke voert smaakpanel aan hier lees zijn verhaal!

Het smaakpanel selecteerd de bieren

Wil jij lid worden van deze club?

Heb jij even geluk! Want de Beer is op zoek naar drie nieuwe leden voor zijn smaakpanel. Het liefst een man, vrouw of Beer.

Meld je dan snel aan!

Dat moet ik proberen!

Ja, genoeg is genoeg. Ik wil zo'n Beer in a Box vol speciaalbier. Voor mezelf of als cadeau. Stop met praten, laat me kopen. Pak mijn geld!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Waarom kopen bij Beer in a Box?

  • Bijzonder bier, niet overal verkrijgbaar
  • De Box wordt automatisch gevuld op basis van smaak
  • Direct van de brouwer vandaan
  • Meer genieten, minder zuipen
  • Snelle levering

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews