De Beer helpt graag een klauwtje

De Beer is donateur

Een bewuste Beer telt voor twee. Hij draagt graag zijn steentje bij en doneert bij iedere Box een vast bedrag aan een van de goede doelen waaruit jij kan kiezen.

Bears in Mind

De Beer steunt zijn mede-Beer: Het doel van Bears in Mind is het verminderen van dierenleed -specifiek van beren- veroorzaakt door het in erbarmelijke omstandigheden houden van beren in de entertainment- en geneesmiddelenindustrie. Dit doen ze door duurzame oplossingen ontwikkelen door lokale bevolking te betrekken bij voorlichting en educatie om zodoende te streven naar harmonieus samenleven tussen mens en beer in de natuur. Het visitekaartje van Bears in Mind is Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark. De stichting geeft hier mishandelde beren weer een beerwaardige toekomst!

Meer informatie over Bears in Mind

Stichting ALS

De klok tikt. Voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS is dringend een oplossing nodig. Bij ALS (amyotrofische laterale sclerose) vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de aanverwante ziekten PSMA en PLS. ALS-patiënten is weinig tijd gegund. Daarom zetten we ons ook in voor een betere kwaliteit van zorg en leven van patiënten en hun naasten. Onderzoek is afhankelijk van donaties. Start een actie of doneer (op ALS.nl). Geen tijd te verliezen. (97 woorden)

Meer informatie over ALS

Villa Pardoes

De Beer steunt Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantiebeleving, voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Met het hele gezin plezier maken en de batterij opladen! Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren en verwelkomt jaarlijks zo’n 600 gezinnen.

Meer informatie over Villa Pardoes

Trees for All

De Beer steunt Trees for All. Trees for All zet zich in om meer bomen en bos wereldwijd te realiseren en daarmee de toekomst van de planeet. De projecten hebben een sociale, ecologisch en economische meerwaarde voor iedereen en draagt bij aan een gezonder klimaat.

Meer informatie voer Trees For All

Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout
Beer in a Box bij de Telegraaf
Beer in a Box bij Emerce
Beer in a Box bij de Metro
Beer in a Box bij Google
Beer in a Box bij Business Insider
Beer in a Box bij Jemoeder

Je bent in goed gezelschap

Wat onze klanten zeggen

Wij hebben hele blije klanten! Overal. Maar met name hier op het internet. Inclusief lovende kritieken uit alle windhoeken!

Review klantwaardering Beer in a Box op Facebook
Review klantwaardering Beer in a Box op Trustpilot
Review klantwaardering Beer in a Box via eigen klantonderzoek

Lees leuke ervaringen en reviews