Het vaderdag bier cadeau 2023

Verras je vader dit jaar met het ideale vaderdag cadeau. Een bierpakket speciaal op basis van zijn smaak. Gegarandeerd succesvol. Geen tranen? Geld terug!

Maar wat voor bierpakket moet ik dan geven aan mijn vader?

Uitstekend Lees beoordelingen

Iedere maand een uitpakfeestje

Een drieluik van vaders

Deze mannen zijn eerder al eens verrast met een Box van de Beer. Zie hier hoe de reactie was.

Card image cap

"Beste vaderdag ooit!" aldus Jeroen die werd verrast op kantoor.

Card image cap

Emiel werd het allemaal wat te veel en hield het niet meer droog...

Card image cap

Richonell kon zijn geluk niet op. "Laat mij die wortel maar snijden".

Alles over de speciale Vaderdag Box met bier

Gr*wl yeah! Je hebt het ideale Vaderdag cadeau gevonden!

De Beer weet het, een vaderdag cadeau vinden is altijd lastig. Heb jij de mazzel dat je dit gevonden hebt. Bekijk onze selectie bierpakketten. Speciaal voor jouw papa!

All Blond Fris Elegant Intens IPA Alcoholarm
VET & LAZY

VET & LAZY

Vanaf € 18.75

Bekijk deze Box

Prijzenkast van de Beer

Al drie jaar op rij is de Beer de winnaar van de meest velbegeerde en prestigieuze award der awards. Benoemd door de internationale 'Father's Day Gift Award Association' (FDGAA).

#trots #knipoog

Laat die kerel eens lekker grommen!

Vaderdag, de dag dat je je vader of kerel in het zonnetje zet. Omdat hij er altijd is. Omdat hij zorgzaam is. Omdat hij iemand is waar je op kan bouwen. Wat de reden ook is. Hij zal het voelen dat je hem waardeert als hij die Box op z’n bed krijgt.

Wat zal hij mooi vinden aan de Box?

Hij zal vooral de opvallende doos waarderen, met veel plezier de proef formulieren invullen en vooral zijn dorst lessen met de 6 prachtige speciaalbieren van exclusieve brouwerijen die met veel liefde de beste bieren in de wereld brouwen.

Ik zit dus met vragen

Goeie vraag!

Vaderdag

Een vaderdag cadeau is iets wat je geeft aan je vader op vaderdag. Als het aan de Beer ligt zal het enige juiste cadeau een bierpakket zijn, 100% garantie tot tranen van geluk.

Vaderdag is een feestdag dat geheel in het teken staat van jouw eigen vader. Dit om te voorkomen dat je vergeet wat voor toffe peer het is die toch weer jouw bandje weet te plakken, kledingkast in elkaar staat te zetten of die je brengt naar de sportvereniging. Vaderdag lijkt ontzettend erg op Moederdag wat ook elk jaar gevierd wordt, overigens gaat het bij Moederdag om de moeders in plaats van de vaders. Vaderdag wordt altijd gevierd op de derde zondag van juni.

Een bierpakket van de Beer. Punt. Bekijk hier het aanbod.

Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan zal de volgende dag het cadeau op de mat liggen. Wil je hem op een andere datum? Dan kan je dat gemakkelijk aangeven bij de Beer.

Dat verschilt per pakket. Het enige wat zeker is dat het altijd goed bier is. De bierpakketten van de Beer zelf verschillen per keer. In de shop vind je vaste bierpakketten van brouwers of speciale vaderdag acties.

Jouw vaderdag cadeau kan je in de shop bestellen. Of als je een verrassingspakket van de Beer zoekt kan je die hier bestellen.

Wat SEO meuk... komt ie...

Vaderdag bier cadeau

De Beer weet als geen ander hoe belangrijk je vader is. Vandaar dat je hem dit jaar even extra wilt verwennen met het aller beste vaderdag cadeau. Een bierpakket van de Beer. Naast dat de inhoud precies is wat je vader wilt is het ook de opvallende Beer opgevouwen in de doos die hij zo op zijn ontbijt tafel ziet verschijnen. 100% garantie tot tranen van geluk.

Beer in a Box is bekend van
Beer in a Box bij Sprout Beer in a Box bij de Telegraaf Beer in a Box bij Emerce Beer in a Box bij de Metro Beer in a Box in Linda Beer in a Box bij Business Insider Beer in a Box in RTL Nieuws

Direct van de brouwers in jouw glas!

Zodra de brouwers nieuwe bieren gebotteld hebben, krijgt de Beer altijd direct wat samples opgestuurd. Zo kan de Beer samen, met zijn Smaakpanel, de pareltjes direct selecteren, bestellen en beschrijven.

Jij hebt dus als een van de eerste de mooiste en beste nieuwe bieren uit Nederland en de rest van de wereld.

Bekijk onze brouwers

Bier direct vanuit de brouwerij naar jou