van Brouwerij de Kassei

Keikop Tripel

Keikop Tripel van Brouwerij de Kassei

Bitterheid:

1 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

4 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

2 van 5

Untappd
3.51
RateBeer
Onze klanten

Over Keikop Tripel

Kraakhelder blond bier met witte schuimkraag die relatief lang blijft staan. In de geur kruidige tonen, ook wat citrus en biscuit. De smaak is kruidig, fenolisch. Beetje jam-achtig. Abrikozenjam ofzo gromt de Beer. Ook een tintje honing. Zoetig. Body is medium, afdronk fris/droog. Lekker voor de afwissling!

Brouwerij: Brouwerij de Kassei uit Arendonk

Eind mei 2009 besloten 5 vrienden aan het genot van een heerlijk speciaalbiertje het idee om zelf bier te brouwen. Zonder wikken of wegen wordt er meteen een starterspakket aangeschaft en binnen de kortste keren was daar het eerste biertje. Een biertje dat iets te sterk was voor consumptie… In alle hevig- en onbezonnenheid werd het spoelwater vergeten. Resultaat: bier van 12°! Niet wat ze in gedachten hadden. Niet getreurd, in plaats van een beginnersrecept te gebruiken, werd er geopteerd om een bier van nul te brouwen vanuit een eigen recept. Na vele proefbrouwsels kreeg het recept steeds meer een eigen karakter. Waaruit hun eerste biertje terecht kwam en daarop voortbordurend kwamen er meerdere bieren uit de brouwerij de Kassei.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Tripel speciaalbier zoals Keikop Tripel. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.0 dennisbrinkhof
3.5 johndeleeuw
3.5 KevinSter
2.25 Zirx
3.75 thijsje_b
3.5 BASELORD
2.5 rikbolt
4.0 Koetje
3.0 Klaasjan80
3.75 rallemek
3.75 rallemek
3.25 markiej87
3.25 armandhaan
4.0 Piet1985
3.25 Alwin88
4.0 Rijzings