Arendonk

Brouwerij de Kassei

Logo van Brouwerij de Kassei gevestigd in Arendonk uit

http://brouwerijdekassei.be/

Over Brouwerij de Kassei

Eind mei 2009 besloten 5 vrienden aan het genot van een heerlijk speciaalbiertje het idee om zelf bier te brouwen. Zonder wikken of wegen wordt er meteen een starterspakket aangeschaft en binnen de kortste keren was daar het eerste biertje. Een biertje dat iets te sterk was voor consumptie… In alle hevig- en onbezonnenheid werd het spoelwater vergeten. Resultaat: bier van 12°! Niet wat ze in gedachten hadden. Niet getreurd, in plaats van een beginnersrecept te gebruiken, werd er geopteerd om een bier van nul te brouwen vanuit een eigen recept. Na vele proefbrouwsels kreeg het recept steeds meer een eigen karakter. Waaruit hun eerste biertje terecht kwam en daarop voortbordurend kwamen er meerdere bieren uit de brouwerij de Kassei.

Het bier van Brouwerij de Kassei in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van Brouwerij de Kassei in een box gestopt.

Keikop Tripel

Brouwerij de Kassei

Tripel 8.7%
Keikop Saison

Brouwerij de Kassei

Saison 6.5%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals Brouwerij de Kassei. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van Brouwerij de Kassei

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)
Keikop WeizenHefeweizen60
Keikop TripelBelgian Tripel833
Keikop SaisonFarmhouse Ale - Saison60