van Stadsbrouwerij Radboud i.o.

Hazy Gees

Bitterheid:

3 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

1 van 5

Zuur:

2 van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
3.33
RateBeer
Onze klanten
4.5

Over Hazy Gees

Lichtblond bier met stevige witte schuimkraag. De geur is sterk voor zo'n laag alcoholisch bier, veel fruitige citrus-tonen en een kruidige toets van het hopje. De eerste slok is fris en droog, met citrus in de smaak, fijne kruidige tonen en een droog-bittere afdronk.

Brouwerij: Stadsbrouwerij Radboud i.o. uit Medemblik

Stadsbrouwerij Radboud brouwt verschillende soorten lekker bier: blond, dubbel, tripel en pale ale, en af en toe een special. Dat gebeurt onder leiding van brouwer Jelle Aaij. Met granen, water en kruiden tovert hij allerlei lekkers op tap. In onze brouwerij borrel je tussen de enorme, glanzende brouwketels in: het bier wordt gebrouwen waar je bij zit. Jelle Aaij geniet er iedere keer weer van: het prachtige brouwproces met een lekker, zelfgemaakt biertje als eindresultaat. Hij begon als hobbyist maar leerde de kneepjes van het brouwen bij Brouwerij Jopen in Haarlem en Brouwerij ’t IJ in Amsterdam. Toen hij ontdekte dat de Stadsbrouwerij in Medemblik een brouwer zocht, wist hij: dát is mijn nieuwe stek! Zijn doel: een goedlopende Stadsbrouwerij die mensen uit de wijde omgeving trekt. Bier dat mensen graag drinken, van een mooie kwaliteit. “Dat mensen over ons zeggen: daar kun je goed bier krijgen!”

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Vette vis

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Witbier speciaalbier zoals Hazy Gees. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.5
3.25 barrykonst
3.25 markiej87
2.5 rikbolt
3.75 Koetje
3.0 Mkleijn
4.0 Klaasjan80
3.5 Marcelpaquay
3.25 RickB52