van Brasserie St. Feuillien

St Feuillien Quad

St Feuillien Quad van Brasserie St. Feuillien

Bitterheid:

1 van 5

Fruitigheid:

1 van 5

Zoet:

5 van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over St Feuillien Quad

Kraakhelder robijnrood bier met gebroken witte schuimkraag die lang stand houdt. De geur is biscuit, moutig, honing en karamel. De smaak is erg zoet, kandij en biscuit. Afdronk gek genoeg een klein bittertje maar overwegend zoet bier. Body is vrij dun.

Brouwerij: Brasserie St. Feuillien uit 7070 Le Roeulx

De brouwerij St-Feuillien werd in 1873 opgericht door Stéphanie Friart. Nu de vijfde generatie aan de slag is, gaat de familie Friart verder met de productie van een breed scala van bieren, waaronder het bier van de Abdij St-Feuillien, de Saison en de Grisette, met de wens om zich in de geschiedenis van de regio te verankeren en de lokale traditie verder te zetten. De familiebrouwerij besteedt voortdurend aandacht besteden aan de kwaliteit van haar producten en investeert op een duurzame manier in hulpmiddelen. Zo worden, met nog steeds dezelfde passie en knowhow, nieuwe bieren ontwikkeld, zoals de Grand Cru en onlangs ook de biologische en glutenvrije Grisette Blonde. Het afgelopen decennium werd gekenmerkt door belangrijke investeringen, zoals de installatie van een geheel automatische en krachtige brouwzaal. Het is een onafhankelijke familiebrouwerij die is aangesloten bij de Belgian Family Brewers.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

kaasplank met aromatische blauwschimmelkazen

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Quadrupel speciaalbier zoals St Feuillien Quad. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5 helldre
4.5 WillemSchoonebeek
4.0 Lars-Paddy
3.75 Ropistop
4.0 mbokman
3.75 barrykonst
3.25 Maconoid
3.0 armandhaan
3.5 ProjectHoax
4.0 Ruben2611
4.25 Robbiesss