van Voortsche Bieren

Voortsche Dubbel

Voortsche Dubbel van Voortsche Bieren

Bitterheid:

1 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

2 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
4.5

Over Voortsche Dubbel

Bruinrood bier met beige schuimkraag die inzakt tot een mooi laagje. De geur is licht droppig en fruitig, de smaak is droppig en kruidig met een klein banaantje. Afdronk is kruidig, body vrij dun.

Brouwerij: Voortsche Bieren uit Voorthuizen

Op de Veluwe werden aan het einde van de middeleeuwen de eerste bierbrouwerijen gesticht. De oudst vermelde brouwerij was die van herberg De Moriaen uit 1453 in Voorthuizen. De brouwactiviteiten in Voorthuizen werden rond 1750 gestaakt maar wij van de Voortsche brouwerij hebben in 2015 deze traditie in ere hersteld! Na vijfentwintig jaar brouwen in schuurtjes, tuinhuisjes en garages in de regio Voorthuizen hebben we nu een eigen Brouwlokaal. Je kunt ons vinden aan de Zeumerseweg 5a in Voorthuizen op het terrein van de Beatrijs Hoeve. Voor het brouwen van ons bier gebruiken wij alleen natuurlijke ingredi├źnten en speciale bovengisten om de allerbeste geur- en smaaktonen te krijgen. We pasteuriseren ons bier niet om deze heerlijke geuren en smaken te behouden. Sinds 2015 is ons bier op grotere schaal verkrijgbaar in de regio Voorthuizen. Een puur streekbier dus.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

rood vlees of een beenhammetje

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Dubbel speciaalbier zoals Voortsche Dubbel. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
4.5
4.5
4.5
4.5
3.5 WillemSchoonebeek
4.0 echo237