van 't Oudewalletje

Quarantaine Tripel

Quarantaine Tripel van 't Oudewalletje

Bitterheid:

2 van 5

Fruitigheid:

3 van 5

Zoet:

2 van 5

Zuur:

1 van 5

Intensiteit:

3 van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten

Over Quarantaine Tripel

Licht troebel blond bier met een zeer bescheiden witte schuimkraag die vrij snel weg is. De geur doet denken aan gember, beetje dat pittig kruidige en toch fris. De smaak heeft ook wel die gember, verder erg kruidig en toch voornamelijk zoet.

Brouwerij: 't Oudewalletje uit warmenhuizen

De brouwers van Brouwbedrijf 't Oudewalletje uit Warmenhuizen gingen gebukt onder de 1ste Lockdown van Nederland. En wat doe je dan..? Je eerste biertje brouwen natuurlijk, dit werd de Quarantaine Tripel. Wat begon als hobby met een lekker biertje voor brouwers zelf werd al snel opgepikt door de lokale horeca, slijterijen en delicatessenwinkels. De krachten werden gebundeld en de productie werd opgeschaald. Ook de beer proefde de Quarantaine Tripel en werd dol enthousiast, in deze nieuwe Lockdown mocht deze Quarantaine Tripel natuurlijk niet ontbreken bij Beer in a box. Voor de van Brouwbedrijf ’t Oudewalletje smaakt dit naar meer, daarom is het volgende speciaalbier alweer in de maak! Hierbij kijken de brouwers vooruit & uiteraard naar een snel einde van de Lockdown. waarbij iedereen straks weer kan genieten van een nieuw saison met mooi weer, gezelligheid, terrasjes, festiviteiten en lekker fris en fruitig speciaalbier.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

witvis

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander Tripel speciaalbier zoals Quarantaine Tripel. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
0.0 Keeskoek
1.5 Liamhoep1