warmenhuizen

't Oudewalletje

Logo van 't Oudewalletje gevestigd in warmenhuizen uit

https://oudewalletje.nl/
Untappd

Over 't Oudewalletje

De brouwers van Brouwbedrijf 't Oudewalletje uit Warmenhuizen gingen gebukt onder de 1ste Lockdown van Nederland. En wat doe je dan..? Je eerste biertje brouwen natuurlijk, dit werd de Quarantaine Tripel. Wat begon als hobby met een lekker biertje voor brouwers zelf werd al snel opgepikt door de lokale horeca, slijterijen en delicatessenwinkels. De krachten werden gebundeld en de productie werd opgeschaald. Ook de beer proefde de Quarantaine Tripel en werd dol enthousiast, in deze nieuwe Lockdown mocht deze Quarantaine Tripel natuurlijk niet ontbreken bij Beer in a box. Voor de van Brouwbedrijf ’t Oudewalletje smaakt dit naar meer, daarom is het volgende speciaalbier alweer in de maak! Hierbij kijken de brouwers vooruit & uiteraard naar een snel einde van de Lockdown. waarbij iedereen straks weer kan genieten van een nieuw saison met mooi weer, gezelligheid, terrasjes, festiviteiten en lekker fris en fruitig speciaalbier.

Het bier van 't Oudewalletje in a Box

Wij krijgen van alle brouwers de nieuwste en beste bieren die passen in dat seizoen. Deze bieren hebben we tot nu toe van 't Oudewalletje in een box gestopt.

Quarantaine Tripel

't Oudewalletje

Tripel 8,6%

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef het beste speciaalbier van brouwerijen zoals 't Oudewalletje. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Stukje Craft Beer Discovery!

Alle bieren van 't Oudewalletje

Mits de Beer ze kent.

Bier Stijl Alcohol IBU (bitterheid)