van Driftbrouwers

Hijs IPA

Hijs IPA van Driftbrouwers

Bitterheid:

van 5

Fruitigheid:

van 5

Zoet:

van 5

Zuur:

van 5

Intensiteit:

van 5

Untappd
RateBeer
Onze klanten
3.5

Over Hijs IPA

Lekker hoor, gromde de Beer na een dag hard klussen. Niets smAakt dan beter dan een heerlijke IPA. De brouwers van dit fijne spul zijn de mannen van Drift Brouwers, afkomstig uit Rotterdam. Ze hebben zojuist hun brouwlab geopend en bouwen hard aan een wereld waarin de smaak van speciaalbier de eenheidsworst van de pilsgiganten bestrijdt. De Hijs IPA is hun kickoff bier en ze noemen het zelf een regelrechte hommage aan de nieuwe bierwereld. Door hard te werken aan talloze fris-, zoet- en bitterheidsexperimenten hebben ze eindelijk de juiste balans gevonden tussen de smaak- en geurtonen van drie hopsoorten. De Hijs IPA is frisbitter, lichtzoet en proeft een tikje grassig en lichtfruitig.

Brouwerij: Driftbrouwers uit Rotterdam

De brouwers van deze heerlijke Stout zijn de mannen van Drift Brouwers, afkomstig uit Rotterdam. Vanuit hun recent geopende Brouwlab in Rotterdam (Crooswijk-Kralingen) ontwikkelen zij ‘gerafineerd bier voor nuchter volk‘. De Rotterdammers bouwen hard aan een wereld waarin de smaak van speciaalbier de eenheidsworst van de pilsgiganten bestrijdt. De Beetje Stout is hun tweede bier, naast de al eerder in de Box verschenen Hijs IPA.

Wat eet je hier eigenlijk bij?

Prima te combineren met een Indiaase curry of in ieder geval een lekker kruidig gerecht.

De Craft Beer Discovery Club

Ontdek of geef ander IPA speciaalbier zoals Hijs IPA. Bij de Beer weet je vooraf nooit wat je krijgt of koopt. Iedere Box is een uitpakfeest!

Bier voor mezelf Bier als cadeau

Lees de meningen en reviews van onze klanten

Wat vind je er zelf van?

Om een review te plaatsen moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registeer hier

Wat zeggen anderen

Rating Door
3.5