Duchesse de Bourgogne van Brouwerij VerhaegheDuchesse de Bourgogne van Brouwerij Verhaeghe

Prachtige klassieker, deze Duchesse. In het aroma rood fruit, balsamicoazijn en een kruidige toets. De smaak is een combinatie tussen zoet en zuur, waar de balsamico de boventoon voert. Het rode fruit geeft complexiteit aan het geheel. De body is vol en het bier trekt droog weg achterin de mond. Mooi bier hoor!

Beer as a Service 3.0

De Beer heeft al veel bieren en brouwers in hun box gehad onder andere de Duchesse de Bourgogne. Zie hieronder informatie en welke bieren

Wat is Beer in a Box?

Alleen voor de echte ontdekkers. De onbevreesde. De mensen die ‘s morgens niet weten waar ze ‘s avonds belanden. Laat je verrassen. Probeer de Beer!

Check de bieren van nu Lees meer over Beer in a Box

Bitterheid: 6

Fruitigheid: 14

Zoet: 6

Zuur: 14

Intensiteit: 16

Wat eet je hier eigenlijk bij?

een stoofpot gemaakt met bier!

Brouwerij Verhaeghe uit Anzegem

Anzegem Belgie logo van Brouwerij Verhaeghe uit Anzegem

<p>“Brouwerij Verhaeghe-Vichte" is een kleine familieonderneming in het zuiden van West-Vlaanderen, waarvan de geschiedenis teruggaat tot in 1885.</p> Bekijk de brouwerij


Meer over de stijl: Vlaams Rood

Een dieprood tot bruingekleurd Belgisch bier verkregen uit gemengde gisting en gerijpt op hout en/of RVS. De kleur wordt verkregen door gebruik van donkere mouten, de smaak is (licht) zuur, verfrissend en hoog in complexiteit.

Duchesse de Bourgogne valt in de smaakgroep Wild & Zuur

“Ken je de uitdrukking ‘Once you go sour it will be the only thing you want to devour’? Klopt, die verzin ik ook ter plekke. Maar het is de waar- heid als een Beer. Als je mij aandurft, zul je nooit anders willen. Lambieken, Wilde bieren en moderne Sours; ik overtuig jou wel. Geloof me. Echt. Waar.”